Inbet Games sklene pogodbo s Salso

Inbet Games

2020-11-06

Salsa Technology in InBet Games, podjetje za b2b programsko opremo, sta sklenila dogovor, v katerem sta oba spletna igralnica Podjetja za igre lahko delijo visokokakovostne premium vsebine za povečanje globalne prepoznavnosti. S tem novim sodelovanjem bo Salsa Technology zagotovila svoje vodilne video bingo igre na Inbetovi platformi.

Inbet Games sklene pogodbo s Salso

Inbet v zameno vključuje svojo neverjetno paleto naslovov v platformo Salsa Technology Game Aggregator, saj se želijo razširiti na rastoči latinskoameriški trg.

Povezovalni dejavnik med ponudnikom igralniških iger Inbet in tehnologijo Salsa

Salsa je ambiciozen projekt s pionirsko platformo za združevanje iger v Latinski Ameriki in postaja vse bolj opazen po vsem svetu. Vedno so si želeli biti resnično multinacionalna organizacija z izjemnimi tehnološkimi rešitvami. Najnovejša sinergija z InBet kaže njihovo angažiranost za večji napredek in vse pomembnejšo globalno prisotnost. S svojo neprimerljivo lokalno ozaveščenostjo o poslovanju ima InBet zdaj dostop do močne baze strank in trga v Latinski Ameriki.

Vodja globalnega poslovnega razvoja Salsa Technology Victor Arias je dejal:

"Inbet ima bogate izkušnje z iGamingom in njegove igre so dokaz uspeha poslovanja. Veseli smo, da lahko objavimo to pogodbo o izmenjavi vsebin in pričakujemo močne rezultate."

InBet je ugleden multinacionalni dobavitelj B2B rešitev za sektor iger na srečo in zabavo z rekordnimi dosežki mednarodnega poslovanja. Blagovna znamka je na voljo v 42 državah na štirih celinah – Evropi, Afriki, Bližnjem vzhodu, Severni Ameriki in Latinski Ameriki. Za 18 let izkušenj v proizvodnji izdelkov v celotnem ciklu so prejeli različna priznanja in svetovno priznanje.

Izvršni direktor Igaminga iz InBet je komentiral revolucionarno dvojno integracijo:

"Navdušeni smo, da smo sodelovali s Salsa GAP, saj je to fantastična priložnost za naše podjetje in storitve, da povečajo tržni delež v regiji, ki prej ni bila tako dostopna. Salsa odlično opravlja svoje delo pri odpiranju trgov, kjer potrošniki potrebujejo naše vrste storitev. Igralci cenijo obe igri naših podjetij na različnih lokacijah, in to je odličen čas, da vse združimo."

Inbet Games sodeluje tudi z EvenBet Gaming

EvenBet Gaming, ponudnik programske opreme za spletne igre na srečo, je razkril, da širi svoj spletni izdelek, potem ko je sklenil partnerstvo z InBet Games, da bi vključil svoj izdelek za dinamični poker. Obvestilo prihaja, ko promet na spletnem pokru še naprej narašča po vsem svetu, k čemur pripomore napredek uporabniku prijaznih spletne igre pokra .

Cilj InBet Games je ustvarjanje trajnih nagrad s svojo vsestransko poker tehnologijo, ki jo je mogoče vključiti v komplete iger za zagotavljanje uveljavljenih nagrad po ključnih KPI – zlasti v času, ko sta učinkovita navzkrižna prodaja in interakcija igralcev pomembna ovira za igralce. EvenBet ponuja izjemno uspešno rešitev za poker na ključ, ki zagotavlja večnamensko funkcionalnost, vključno z odlično učinkovitostjo in razširljivostjo. Ta značilni izdelek zdaj pomlajuje vertikalni izdelek, ki so ga mnogi operaterji nekoč ignorirali

Partnerstvo ponuja tudi revolucionaren poker produkt podjetju InBet Games, ki se je izkazalo za močan v igralniški industriji CIS, saj zagotavlja svoj portfelj celotnega sklada in želi razširiti svojo globalno prisotnost po vsej Vzhodni Evropi, Latinski Ameriki in Afriki.

Vpliv naraščajoče ljubezni do iger pokra na to pogodbo

Hitro naraščajoči porast pametnih telefonov in uporabniku prijaznih poker izdelkov pomembno prispeva k dvigu prihodkov od spletnega pokra, zato glede na to, da se EvenBet s svojo razširitvijo DFS že podaja na uspešne trge, ne preseneča, da je zdaj tudi gleda na možnosti industrije spletnega pokra.

Generalni direktor skupine Dmitry Starostenkov O partnerstvu:

"EvenBet in InBet Games sta dve nastajajoči sili na sceni iger na srečo, s strastjo do razvoja prilagodljivih programskih rešitev. Naš cilj je operaterjem ponuditi najbolj enostavno integracijo na trgu, medtem ko lahko igralci uživajo v najbolj impresivnih produktih za sodelovanje in izboljšano igranje, ki ga poganjajo nekateri edinstveni matematični motorji."

Zadnje novice

Ali lahko spletne igralnice suspendirajo igralce zaradi prevelikih zmag?
2023-10-01

Ali lahko spletne igralnice suspendirajo igralce zaradi prevelikih zmag?

Novice