NetEntova serija Gonzo se nadaljuje z Gonzovim zlatom

NetEnt

2021-12-12

Katrin Becker

NetEnt je eden največjih inovatorjev spletnih igralnic. Podjetje je zaslovelo leta 2011 po lansiranju Gonzo's Qu est. Ta igra je zaznamovala prvenec legendarnega lika Gonzo.

NetEntova serija Gonzo se nadaljuje z Gonzovim zlatom

Junija 2021 se je raziskovalec z morionskim klobukom veličastno vrnil prek Gonzo's Quest Treasure Hunt, ki podpira VR. Nekaj mesecev pozneje, oktobra 2021, je NetEnt izdal Gonzo's Gold, 5 kolutov z neverjetno 3D grafiko in vznemirljivim igranjem, polnim grozdov. Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več o tej igri.

Gonzo's Gold Pregled

Gonzo's Gold je dinamičen video avtomat, ki se igra na mreži 5x5 z 20 plačilnimi linijami. Prizor igre je posnet v inkovskem templju s subtilno glasbo v ozadju, zaradi česar so stvari bolj poglobljene. Zanimivo je, da je španski konkvistador vidno odsoten. Namesto tega se prikaže med mrežo 5x5 kot premium simbol igre.

Ko že govorimo o simbolih, morajo igralci pristati 4 simbole nizke vrednosti ali 3 simbole visoke vrednosti v gruči, da ustvarijo zmagovalno kombinacijo. Grozd pomeni pristajanje simbolov navpično ali vodoravno za tiste, ki ne vedo. Najvišje izplačilo se zgodi, če dobite celotno skupino 25 ujemajočih se ikon.

Medtem je Gonzo najvišje plačan simbol, ki plača 5000x začetni vložek, če igralec z njim napolni mrežo. Temu sledijo modri, vijolični in zeleni kipi Inkov. Končno, najmanj vredni simboli so kraljevi od 10 do A.

Našli boste tudi simbol templja, ki deluje kot razpršeni in divji simbol. Tako kot pri vseh igrah NetEnt divja nadomešča katero koli standardno plačljivo ikono, razen razpršene. Kar se tiče razpršenosti, aktivira bonus funkcijo, kot boste izvedeli pozneje.

Lastnosti Gonzovega zlatega bonusa

Razvijalec ohranja stvari v tej igri razmeroma preproste. Brezplačni vrtljaji so edina bonusna funkcija igre, ki daje igralcem bonus kroge. Če imate srečo, lahko ustvarite dostojno plačilo v skupini z razširitvenimi simboli.

Ob tem lahko igralci aktivirajo funkcijo brezplačnih vrtljajev tako, da pristanejo 3 ali več razpršenih številk kjerkoli po kolutih. Pristanek 3, 4 ali 5 razpršenih ikon vam daje 10 bonus vrtljajev plus vrednost množitelja 2x, 20x oziroma 200x.

A čeprav je to edina funkcija, NetEnt stvari nekoliko popestri. Preden se začnejo bonusni krogi vrtenja, igralci izberejo med 9 skrivnostnimi simboli. Ideja je izbrati tistega, ki razkrije naključni simbol. V zameno bo prikazani simbol deloval kot razširitveni simbol med krogi brezplačnih vrtljajev.

Medtem lahko igralci aktivirajo ponovni sprožilec, potem ko pristanejo 3, 4 ali 5 razpršenih simbolov. Rezultat je izplačilo 2x, 20x ali 200x začetnega vložka in 10 dodatnih vrtljajev. Poleg tega so dobitki brezplačnih vrtljajev neomejeni.

Gonzo's Gold RTP, volatilnost in omejitve stav

Gonzo's Gold je igralcem prijazna igra s srednjim razponom volatilnosti. Spletni avtomat ima frekvenco zadetkov 25,84%, kar je dovolj dobro za nizkocenovne igralce. Kar zadeva RTP, igra deluje razmeroma dobro pri 96,11%. To je nekoliko več kot 95,97 % pri seriji pionir.

Igralci potrebujejo le 0,10 $ in kar 200 $ na vrtenje za igranje te igre. Največji dobitek, ki ga lahko igralec odnese domov, je 6500-kratni njihov začetni vložek. Na žalost je to precej nižje od 37.500-kratnega množitelja, ponujenega v Gonzovi prvi avanturi. Toda na splošno igra deluje precej dobro v večini vidikov.

Kako igrati in kje igrati Gonzo's Gold Slot

Gonzo's Gold barviti 3D vizualni prikazi in preprosto igranje so idealna kombinacija za igranje mobilnih telefonov. Z drugimi besedami, igra teče gladko na napravah z majhnim zaslonom. Seveda pa lahko nekaj akcije ujamete tudi na večjih računalniških zaslonih.

Spodaj je opisano, kako začeti z Gonzo's Gold:

  1. Poiščite spletno igralnico in zaženite igro.
  2. Nato izberite svoje vložke s klikom na kup kovancev poleg gumba za vrtenje.
  3. Ko izberete velikost stave, kliknite gumb za vrtenje, da zaženete kolute.
  4. Če imate srečo, lahko osvojite največje izplačilo 6.500-kratnega začetnega vložka.

Ne glede na vaš slog igranja, igrajte Gonzo's Gold v najboljših spletnih igralnicah. Če ga še niste prepoznali, si oglejte najbolj ocenjena spletna mesta za igre na srečo, navedena na tej strani. Za vsakogar se nedvomno nekaj najde!

Gonzova zlata končna ocena

Gonzo's Gold je še en dokaz NetEntove sposobnosti na področju spletnih iger na srečo. Švedski razvijalec namesto kaskadne mehanike izvirnega nadaljevanja uvaja simbol plače v skupini.

Vendar pa lahko nižji največji dobitek in samo ena bonusna funkcija v nekaterih četrtinah razočarata. Toda igra to nadomesti z neomejenim številom bonus vrtljajev. Torej, ne izgubljajte časa in spremljajte Senior Gonza na nepozabni pustolovščini.

Zadnje novice

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe
2023-09-21

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe

Novice