NetEnt's Divine Fortune Megaways: Celoten pregled

NetEnt

2021-09-05

Katrin Becker

Igranje iger v spletni igralnici pomeni vznemirljiv užitek in NetEnt želi, da vsi, ki igrajo igre, to počnejo iz pravih razlogov: da se imajo dobro. Spodbujanje odgovornega igranja iger na srečo je ključna sestavina našega poslanstva.

NetEnt's Divine Fortune Megaways: Celoten pregled

Divine Fortune Megaways™ je prejel izdelek za lansiranje leta na prestižni podelitvi nagrad Global Gaming Awards: London 2021, s čimer je postala ena najuspešnejših NetEntovih iger leta 2020. Tako kot originalna Divine Fortune je tudi igralni avtomat s 6 koluti z mitsko tematiko na prvem mestu. -igral na lestvicah v Evropi in Združenih državah ter premagal še devet največjih izdaj v industriji v zadnjem letu.

Divine Fortune Megaways je bil velik komercialni uspeh na vseh naših trgih in veseli smo, da so sodniki na podelitvi Global Gaming Awards to prepoznali. Glede na to, koliko fantastičnih naslovov je bilo objavljenih v prejšnjih 12 mesecih, je biti izbrana za lansiranje izdelka leta velika čast.

Kako igrati

Z izbirnikom LEVEL izberite raven stave. Izbira VREDNOST KOVANCA se uporablja za nastavitev vrednosti kovanca. Število kovancev, ki so na voljo za stavo, je prikazano v KOVANCI. MAX BET uporablja največje stavne vrstice in trenutno vrednost kovanca, ko igrate na najvišji ravni stave. MAX BET je treba dvakrat klikniti, da igrate krog na želeni ravni, ko igrate na nižji stopnji stave.

Načelo igre je preprosto. Plačilna tabela določa zmagovalne kombinacije in plačila. Izplača se samo najvišji dobitek na stavno vrstico, dobitki pa morajo biti izplačani v vrstnem redu od leve proti desni. Razen zmag med igro Jackpot Bonus se vsi dobitki na kovance izplačajo izključno na stavnih linijah.

Značilnosti igre

Za ugibanje, katera funkcija je najbolj opazna, ni nagrad! Modifikator naključnega koluta v igralnih avtomatih MegaWays spremeni višino simbola na vsakem kolutu z vsakim vrtenjem. Posledično se količina možnosti za zmago spremeni vsakič, ko igralec pritisne gumb za vrtenje, zaradi česar je izkušnja igre zelo nepredvidljiva in daje igralcem priložnost za velike zmage.

Dobitki MegaWays se prislužijo z ujemanjem simbolov na katerem koli mestu na treh ali več sosednjih kolutih, začenši od skrajnega levega do skrajnega desnega koluta. Število MegaWays se pomnoži s količino simbolov na vsakem kolutu med vsakim vrtenjem. Na voljo je skupno 117649 MegaWay. Števec MegaWays prikazuje skupno število MegaWays med vrtenjem.

Re-Spin of Falling Wilds

Tako v glavni igri kot pri brezplačnih vrtljajih se po tem, ko se na kolutih pojavi simbol Wild in dodelijo vsi dobički stav za to vrtenje, se vsak divji simbol premakne za eno pozicijo na kolutih navzdol in odobreno je ponovno vrtenje Falling Wilds.

Značilnost: Wild on Wild

Pridite skupaj, divji! Funkcija Wild on Wild se sproži, ko simbol Wild pristane na mestu, ki ga zaseda Falling Wild simbol v glavni igri ali med brezplačnimi vrtljaji. Simbol Wild se razširi in zapolni celoten kolut, ko je vključena funkcija Wild on Wild.

Brezplačni vrtljaji se sprožijo, ko se štirje ali več simbolov brezplačnih vrtljajev pojavi kjer koli na kolutih v glavni igri, tudi med ponovnimi vrtenji Falling Wilds. Razširljivi znaki Wild in trije ločeni simboli za bonusne zmage so na voljo v brezplačnih vrtljajih.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice