Kaj morate vedeti o novih igralnih avtomatih Play'n Go Money - Rabbit Hole Riches

Play'n GO

2020-10-21

Play'n GO, a reže strokovnjak, je oktobra objavil drugi naslov, Rabbit Hole Riches, igro, ki temelji na romanu angleškega pisatelja Lewisa Carrolla iz leta 1865 v Alici v čudežni deželi. Tokrat je med konceptualizacijo švedskega ponudnika programske opreme za igre na srečo in klasičnim romanom majhna razlika, saj se veliko osredotoča na lik belega zajca kot na Alice. Video igralni avtomat s 3 koluti s 5 izplačilnimi linijami se lahko igra na vseh vrstah zaslonov, ki se nahaja na ozadju razburjenega kraljestva Rdeče kraljice in je nizko plačana kraljica vojska - srce, karo, pik in klubska karta -obleke in visoko plačane elemente, kot so čarobno zajčje drevo, Absolem, modra gosenica nargila, Čarobni klobučar in Rdeča kraljica.

Kaj morate vedeti o novih igralnih avtomatih Play'n Go Money - Rabbit Hole Riches

Koncept in grafika Rabbit Hole Riches

Play'n GO ne popušča v svojem zgodovinskem letu igre z Rabbit Hole Riches, ki je njihov zadnji zadnji naslov. Rabbit Hole Riches je izum v klasičnem romanu, ki temelji na inventivnem romanu Lewisa Carrolla Alica v čudežni deželi.

Pravi pristop Play'n GO je drugačen, s poudarkom na belem zajcu in dobro znani žepni uri, kar vodi v množico pustolovsko usmerjenih svetov. The igro je opazen po svojem značilnem slogu in pripovedni strukturi s številnimi značilnostmi po vsem tem zapletu. Ta podpis naslovov Play'n GO je dobro znan.

Estetika te igre je videti privlačna, to vključuje velike ikone v različnih odtenkih z več specifikacijami, okrasne kolute v obliki silikona in sliko v ozadju, kjer boste v čudoviti pokrajini videli risane junake, ki igrajo karte, in pogled na veliko palačo.

Bogastvo zajčje luknje

Igra ima značilen slog, značilnost Play'n GO je dobro znana po svoji srednji volatilnosti in različnih značilnostih, osredotočenih na "trden okvir pripovedi". Bonus za tri razpršene zajčje luknje igralcem prinese eno od štirih posebnih funkcij, kot je Teacup Party Select Bonus , ponovni vrtljaji Cheshire Cat, brezplačni vrtljaji Tower Power in brezplačni vrtljaji Queen's Army na njihovem potovanju skozi Zajčjo luknjo.

Martin Zettergren, glavni produktni direktor za Play'n GO, je v sporočilu za javnost poudaril številne odlične lastnosti nove igre ... _"V Rabbit Hole Riches lahko igralci uživajo v marsičem; od značilnega zvoka in dizajna do številnih odličnih funkcij, ki jih povezuje čudovita zgodba._Tukaj je toliko za odkriti; igralci bodo to znova in znova obiskovali."

Prelomno leto 2020

Švedsko podjetje s sedežem v Växjöju je na dobri poti, da doseže svoj cilj izdaje 52 iger, predvidenih za leto 2020, odkar je opustilo Rabbit Hole Riches, ki sledi Reactoonzu 2, ki je bil izdan na trg v zadnjem tednu. Težko pričakovani prihod originalnega Reactoonza in enega najboljših grid slotov vseh časov, ki je bil izdan leta 2017, je rekordna različica.

Reactoonz 2 na kratko

Reactoonz 2 ni vaša običajna igralna igra, če ste že kdaj igrali originalno različico, ki jo poznate. To je še ena priložnost, da igralcem ponudite vrhunsko zabavo Play'n GO. Reactoonz 2 vrne ves originalni Reactoonz v sistem v kombinaciji z zmogljivim Gargantoonom in vključuje tudi Energoonz; ljubkost naših mlajših vesoljcev in oddaljenih bratrancev Reactoonz. Reactoonz 2 je najboljši način za pravilno aktiviranje in vzbujanje zanimanja z novimi liki, novimi funkcionalnostmi in posodobljenim dizajnom! Z nečim vznemirljivim za tradicionalne in sodobne igralce.

Prihajajoča igralna igra Play'n Go

V drugih novicah tako igralcem kot ljubiteljem Play'n Go ne bo treba tako dolgo čakati na najnovejši prihod iz režo specialisti. Naslov prihajajoče igre je Helloween, ki bo izšla ravno v času praznovanja All Hallows' Eve 15. oktobra. Spremljajte vse najnovejše igralne avtomate za spletne igralnice!

Zadnje novice

Madžarski državni monopol za spletne športne stave bo konec leta 2023
2022-09-14

Madžarski državni monopol za spletne športne stave bo konec leta 2023

Novice