Play'n Go obišče veličastno severnoameriško podeželje z grmenjem

Play'n GO

2021-03-13

Le teden dni po izdaji video igralnega avtomata Cat Wilde, Play'n Go se spet vrača, da najavlja Thunder Screech, inovacijo s 5 koluti in 10 izplačilnimi linijami. To švedsko podjetje je prek uradnega sporočila za javnost objavilo, da bo popolnoma nov video igralni avtomat opremljen z mitološko temo, ki temelji na legendi Indijancev. Torej, obiščite svoj najljubši Play'n Go-powered spletna igralnica in se pripravite, da boste absorbirali nekaj virtualnega vitamina D s tem videoposnetkom na temo na prostem režo.

Play'n Go obišče veličastno severnoameriško podeželje z grmenjem

Pregled reže

Zasnova Thunder Screecha temelji na prostranem severnoameriškem podeželju s precej predvidljivim igranjem in manjšimi preobrati. Igranje uporablja edinstveno prostoživeče živali za naseljevanje tega vznemirljivega, a mirnega dela sveta. Preprosto povedano, slike so drzne, svetle in privlačne.

Na njegovih kolutih v slogu platna bodo igralci našli od A do 10 kraljev s petimi višje plačanimi simboli. Od vseh simbolov je Raven najbolje plačan. Tukaj lahko osvojite 75, 15 ali 7,5-kratni svoj skupni vložek, če dobite 5, 4 ali 3 na plačilni črti.

Tudi izrezljani simbol totema Thunderbird je Wild. Pristane lahko kjerkoli na sredini treh kolutov in je priložen z množitelji, ko aktivirate Brezplačni vrtljaji in funkcije Strike. V naslednjem razdelku bo razloženo več o teh funkcijah.

Funkcije Thunder Screech

Ko gre za funkcije Thunder Screech, igra uporablja divje, množitelje in brezplačne vrtljaje. Kot rečeno, se Wild se lahko pojavi samo na treh osrednjih kolutih in lahko nadomesti kateri koli simbol razen Scatter, da ustvari zmagovalno kombinacijo.

Tudi funkcija Call se lahko aktivira naključno, tako da na kolutih doda pet do devet divjih simbolov. Zmage se nato izračunajo po učinku.

Tako kot funkcija Call se lahko tudi funkcija Strike aktivira naključno pri vrtljajih osnovne igre. Standardni Wildi bodo nadgrajeni na Thunder Wilds, ki imajo 1x, 2x in 3x vrednosti množitelja. Ti simboli lahko sprožijo ponovno vrtenje po pristanku, pri čemer se množitelj z vsakim ponovnim vrtenjem poveča za eno. Če je pri vrtenju več kot en Thunder Wild, se vrednosti množitelja seštejejo. Ta funkcija se nadaljuje, dokler vsi Thunder Wilds ne spustijo kolutov.

Medtem lahko razpršite simbole Dream Catcher na petih ali treh kolutih, da sprožite pet brezplačnih vrtljajev. Čeprav ni ogromna dodelitev, obstajajo tudi druge možnosti čakanja, zahvaljujoč ponovnim vrtljajem. V tej funkciji bodo vsi Wildi nadgrajeni na Thunder Wilds, ki so na voljo s tipičnimi dodatki za množitev in ponovnimi vrtenji.

Thunder Screech RTP in omejitve stav

Za začetek se stopnje vložka v tem video avtomatu gibljejo od 10 do 100 funtov na vrtenje. Če ne veste, je to privzeta stopnja vložka za vse igre Play'n Go. Vendar pa lahko prilagodite plačilo z gumboma (–) in (+) tik pod koluti, če uporabljate namizno različico. Za mobilno različico lahko to storite v nastavitvah igre. In ja, na voljo je tudi funkcija samodejnega predvajanja.

Na žalost je odstotek vrnitve igralcu (RTP) te igre nekoliko pod povprečjem, kar pozna večina igralniških iger Play'n Go. Thunder Screech House Edge je 3,85 %. Kljub temu to ne pomeni, da je reža z visoko varianco. Največji dobitek, ki ga lahko igralec doseže z vrtenjem, je 5000x skupni vložek.

Thunder Screech: Končna sodba

Na splošno se Thunder Screech nekoliko razlikuje od drugih video rež, ko gre za igranje. Medtem ko je funkcija Call zelo privlačna, je glavna prednost igre funkcija Strike, ki vodi do 9-kratnih množiteljev.

Poleg tega njegova nestanovitnost na srednji ravni pomeni, da je zmagovalni potencial velik. Na splošno bi morali igrati to igro, če ste ljubitelj video slotov s severnoameriško tematiko z misticizmom Indijancev.

Zadnje novice

Madžarski državni monopol za spletne športne stave bo konec leta 2023
2022-09-14

Madžarski državni monopol za spletne športne stave bo konec leta 2023

Novice