Play'n Go woo igralce z novo režo

Play'n GO

2020-12-01

Play'n Go, vodilni ding spletna igra in razvijalec igralnic za igralce spletnih iger na srečo in igralna podjetja po vsem svetu. Play'n Go je pravkar razvil še eno igro, da bi prepričal svoje stranke, da se držijo podjetja in njegove blagovne znamke.

Play'n Go woo igralce z novo režo

Novi spletna igralnica igra z imenom 2 4k Dragon je bila izdana za uživanje igralcev ta mesec in ljubitelji iger zdaj dodajajo 24k Dragon svojim najljubšim igralnim avtomatom v trgovini z igrami na različnih kanalih. Play'n Go se je izkazal za enega najboljših razvijalcev iger, odkar je pred leti vdrl v svet iger, in so pionirski razvijalci iger v areni mobilnih iger, ki jih zdaj uživajo po vsem svetu.

Play' n Go je vedno prišel skozi svet in njegovo najnovejšo igro, 24k Dragon režo igra je ena igra, ki bo igralcem igralnic in spletnih iger nedvomno poskrbela, da bodo uživali v svojem času in osvojili veliko denarja s svojo lahko dostopno igro na dosegu roke.

Lastnosti 24K Dragon

Nova igra, ki jo je razvil Play' n Go, je osupljiva in fascinantna, saj je na voljo v 3D in super vizualni obliki, zaradi česar je dobro opredeljena od drugih iger, ki so bile prej razvite v svetu spletnih iger.

Novi 24k Dragon je plačilni avtomat. Čeprav Play'n Go ne razvija plačilne igre pogosto, toda kadar koli to počne, je brez dvoma uspešnica in 24k Dragon ne bo izjema po uspehu in splošnem sprejetju serij Win-A-Beest in Wealth s strani igralcev. 24k Dragon je že uspel v enem tednu svojega razvoja in je izšel v svet spletnih iger.

24k Zmajevih zmagovalnih načinov, bonusov in brezplačnih vrtljajev

24k DRAGON je video igralni avtomat s 5 koluti in 1024 priložnostmi za zmago, ki ponuja multiplikatorje WILD in BREZPLAČNE ZVRTI s podaljšanimi koluti za do 8192 načinov za zmago. Spletni igralni avtomat ima Diamond Scatter, Treasure WILD (ki nadalje pokriva vse simbole razen SCATTER), zakladi so visoko plačani simboli, standardni pari kart pa so nizko plačani simboli.

3 ali več simbolov Diamond Scatter na kolutih zagotavljajo izvirne BREZPLAČNE ZAVRTEJE, kot je opisano spodaj:

  • x3 Diamond Scatter = 8 BREZPLAČNIH ZAVRTEJ

  • x4 Diamond Scatter = 15 BREZPLAČNIH ZAVRTEJ

  • x5 Diamond Scatter = 20 BREZPLAČNIH ZAVRTEJEV BREZPLAČNE ZAVRTENJE je mogoče znova sprožiti za vedno. Pridobitev redke Zlate zmajeve glave v osnovni igri nagradi vrtenje s povečano višino vrstic za dodatne izplačila. Število dodatnih vrstic je med 1 in 4.

    Pridobitev ekskluzivne Zlate zmajeve glave med BREZPLAČNIMI ZAVRTENJI bo razširila nove vrstice na srednje kolute za dodatne izplačilne možnosti za pridobitev priložnosti. Set je naslednji:

  • 3 zlate glave dvignejo višino koluta za 1 na srednjih kolutih.

  • 7 zlatih glav dvigne višino koluta za 1 na srednjih kolutih.

  • 11 zlatih glav dvigne višino koluta za 1 na srednjih kolutih.

  • 15 zlatih glav dvigne višino koluta za 1 na srednjih kolutih. Wilds pogosto pristanejo na treh srednjih kolutih in lahko pristanejo na množitelju X2 ali X4. WILD še vedno pristanejo z množitelji med BREZPLAČNIMI ZAVRTI. Vpliv COVID-19 na to novo izdano 24K Dragon Slot 24k Dragon je eden od posebnih načinov, kako Play'n Go namerava pozdraviti igralce in igralce igralnic v zadnjem mesecu leta. Leto 2020 je bilo zelo težko leto za ljudi po vsem svetu, vključno z igralniškimi in tehnološkimi skupnostmi, s svetovnim izbruhom COVID-19, ki je zahteval veliko izgubljenih duš. Paleta vrhunskih iger, ki jih je Play'n Go razvila letos in prejšnja leta, je igralce držala v zaprtih prostorih in prilepila na svoje spletne igre, saj se svet izogiba kakršni koli obliki nenadzorovanega združevanja na javnih mestih, da bi zajezil širjenje virusa. 24k Dragon je bil preprosto ustvarjen, da bi dal češnjo na torto, ko se leto izteka. Ker drugi ponudniki spletnih igralniških iger letos prenehajo delovati in se pripravljajo na naslednje leto, je Play'n Go odločen, da bo še naprej oskrboval svet spletnih igralniških iger s kakovostno in neprimerljivo vsebino iger z izdajo Rise of Athena, Viking Runescraft in 24k Dragon v samo v četrtem četrtletju 2020.

_"To ni prvič, da imamo več izdaj na isti dan; zgradili smo se v položaju, kjer je v naših zmožnostih, da na trg hkrati ponudimo več kot en visokokakovosten naslov._Seveda sta to dve različni igri, ki ponujata dve različni izkušnji, ponujata več novih možnosti operaterjem, da zabavajo svoje igralce, in to je tisto, za kar gre." pravi CPO Martin Zettergren, medtem ko govori o izdajah novih iger Play'n Go.

Zadnje novice

Ali lahko spletne igralnice suspendirajo igralce zaradi prevelikih zmag?
2023-10-01

Ali lahko spletne igralnice suspendirajo igralce zaradi prevelikih zmag?

Novice