Razvoj spletne igralnice Play'n GO

Play'n GO

2020-11-14

Play'n GO je šele prišel v industrijo nekoliko pozneje kot mnogi drugi ugledni ponudniki iger, vendar je postal del prestižne skupine razvijalcev. Podjetje, ustanovljeno leta 2004, je uspešno vzpostavilo svojo prevlado z neštetimi Play'n GO spletne igralnice obračajo vse navzgor.

Razvoj spletne igralnice Play'n GO

Pojav Play'n GO v sferi spletnih igralnic

V več kot desetletju je Play'n GO vedno znova osupnil industrijo spletnih iger na srečo s fascinantnimi igralnimi naslovi, zlasti v reže kategorijo. Z več kot 70 igrami v njihovem katalogu so prejeli pohvale, ker vedno izkoriščajo najnovejše tehnologije in zagotavljajo, da njihove igre nemoteno delujejo na različnih platformah, povezanih s sodobnimi igralci iger.

Z izjemo igralnih avtomatov, ki predstavljajo večji del njihove ponudbe, Play'n GO ponuja tudi lepo izbiro avtomatov za video poker in drugih klasičnih namiznih iger, kot sta blackjack in ruleta, pa tudi praske za nekatere tiste, ki iščejo takojšnje akcijo. . Podjetje ponuja prilagojen občutek za izkušnjo, saj ponuja igre s številnimi jeziki, ki poskrbijo za raznolikost, trenutno ima več kot 30 jezikov ki prihajajo z njihovimi igrami. Spletne igralnice Play'n GO, ki bodo zagotovo dosegle in presegle vaše standarde v vsakem pomenu besede.

Osnovna vrednost Play'n GO

Ustanovljeni, da bi bolje služili ogromnemu, neizkoriščenemu potencialu industrije iger na srečo, smo bistveno zrasli kot globalni spreminjalec iger. Začenši s prvimi na področju mobilnosti, danes ponujamo najboljše igralne avtomate, platforme in zaledna orodja za igre povsod – z miselnostjo storitev, ki nas ločuje.

Spletne igralniške igre Play'n GO, ki jih morate kupiti - ključne funkcije

Medtem ko Play'n GO nima toliko iger kot NetEnt oz Microgaming , je Play'n GO uspelo ustvariti in distribuirati nekaj uspešnih iger, ki so bile dobro sprejete med igralci v spletnih igralnicah Play'n GO. Dostopnih je nekaj iger s progresivnimi jackpoti, in čeprav njihov sklad za dobitke jackpotov ni tako visok kot pri mnogih drugih igrah, so možnosti za njihovo dejansko zmago veliko boljše, odvisno od tega, kako pogosto se lahko zgodi.

Tukaj je nekaj iger za Jackpot

  • Šparovec

  • Zavrtite in zmagajte

  • Kavbojski zaklad

  • Hunt for Gold Play'n GO ponuja tudi več naslovov, ki so osvojili srca igralcev po vsem svetu, vključno z Gunslinger, Cops n Robbers, Riches of Ra in Photo Safari. V povezavi večina njihovih najnovejših naslovov še posebej izstopa z impresivno grafiko in glasbo v ozadju, kot so Pimped, 7 Sins, Enchanted Crystals, Viking Runecraft itd.

    Najnovejši razvoj Play'n GO: vdelava glasbe z režo Disco Diamonds

    Disco Diamonds vrača bleščice 80-ih let diskoteke. Z živahnim zvočnim posnetkom in živahnim, barvitim dizajnom, ki se zdi, kot da bi morda odšel iz same dobe, s 3D simboli, dodanimi videzu v igri.

To je osnovni prijeten naslov, ki ga lahko doživijo vsi, od novih igralcev do izkušenih iger, ki pritegne veliko občinstvo s kolesom bonusov, ponovnimi vrtenji in funkcijami množitelja, ki sestavljajo naslove igre.

Njegova prilagodljivost poudarja tudi uporabnost Play'n GO in raznolikost njegovih vsebin. Ponudnik igralnih avtomatov je prav tako odličen pri ustvarjanju preprostih in hitrih igralnih avtomatov kot pri izvajanju svojih bolj dovršenih pripovednih dogodivščin, ki so postale tako znane.

Play'n GO CPO Martin Zettergren je govoril o pomembnosti raznolikosti operaterjev s svojim portfeljem:

_"Upravljavci morajo poskrbeti za najrazličnejše okuse in želje svojega občinstva. Celo en igralec si lahko premisli, katero vrsto igre želi igrati iz dneva v dan.__Ponujamo naslove, ki lahko nudijo zabavo najrazličnejšim igralcem, od preprostih naslovov, kot je Disco Diamond, ki jih lahko vsakdo izbere in se hitro v njih vključi, do bolj poglobljenih iger, ki se jih ljudje vedno znova vračajo zaradi podrobnosti._Imamo raznolik, vrhunski portfelj z nagrajenimi igrami, ki jih še naprej razvijamo, da bi najbolje služili našim partnerjem; vsak naš korak jim prinaša večjo vrednost."

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice