Uživajte v mistični izkušnji s Playtechovimi načini Phoenixa

Playtech

2021-12-06

Katrin Becker

Se spomnite Betsoftove uspešnice Dragon & Phoenix? Da, tako pogost je dvoboj zmaja proti feniksu postal v večini ocen spletnih igralnic. A že pred lansiranjem te igre je Playtech že predstavil spletni igralni avtomat Ways of the Phoenix.

Uživajte v mistični izkušnji s Playtechovimi načini Phoenixa

Torej, zakaj je ta igra steber v visoko uvrščenih spletnih igralnicah kljub skoraj trem letih v konkurenčni industriji?

Pregled igre

Ways of the Phoenix je video igralni avtomat 5x5, ki se igra na zlatem nebu. Ta spletna igralniška igra ponuja igralcem do 3.125 zmagovalnih načinov, pri čemer se plačilo dodeli po ujemanju sosednjih ikon od leve proti desni. Igralci lahko dobijo 1,6x do 20x svoje začetne vložke za pridobitev edinstvene petice.

Simbol feniksa je nameščen na eni strani, ikona zmaja pa zaseda drugo roko. Ikona Phoenix je vrhunski simbol, ki daje igralcem do 500 kovancev za pristanek petice. Zmaj je divji simbol, ki nadomešča vse običajne simbole, ko pristane.

Poleg teh dveh simbolov boste dobili tudi standardne simbole, kot so zlati kovanci, bobni in svitek. Pet različnih dragih kamnov predstavlja simbole nizke vrednosti. Čeprav so lahko simboli sprva premočni, jih boste dovolj hitro spoznali.

Funkcija igre Rising Kingdom

Privzeto okno igre se začne v postavitvi 1-3-5-3-1 s 45 zmagovalnimi načini. Udarite zaporedne zmage in zaženite funkcijo Rising Kingdom, da razširite mrežo igre na celotno postavitev 5-5-5-5-5. Poleg tega se bo število zmagovalnih poti povečalo na 3.125.

Poleg tega igralci povečajo načine za zmago s 45 na 135 s prvim zmagovalnim vrtenjem. Nato ga bo drugi zmagovalni vrtljaj povečal na 405 načinov, pri čemer bo tretji dosegel največ 675. Vendar se tu še ne konča; vaša četrta zaporedna zmaga bo ponudila 1.125 zmagovalnih poti, peta pa 3.125 zmagovalnih poti.

Ne pozabite, da izguba vrtljaja ne bo takoj ponastavila zmagovalnih poti na prvotno nastavitev. Namesto tega se bodo številke postopoma zmanjševale, dokler ne boste znova dosegli zmage. To dramatično poveča možnosti za več in še večje zmage.

Bonus vrtljaji

Funkcija brezplačnih vrtljajev je nedvomno glavna prodajna točka spletnega igralnega avtomata Ways of the Phoenix. To je zato, ker vam ta funkcija igre omogoča, da dobite do 62.500-kratni začetni vložek najboljše spletne igralnice.

V tem primeru bo pristanek 5, 4 ali 3 razpršenih točk dal 50, 20 oziroma 8 bonus vrtljajev. Poleg tega velja dobitek s kovanci 50x, 20x ali 3x množitelj.

Prav tako vam bo pristanek 2 do 5 razpršenih vrtljajev med brezplačnimi vrtljaji prinesel od 2 do 50 bonus vrtljajev za vsak krog. Ne pozabite, da ta funkcija velja za nedoločen čas.

Volatilnost, RTP in omejitve stav

Ways of the Phoenix je spletni igralni avtomat z visoko varianco. Na kratko, zmage so lahko neobičajne. Ko pa pridejo, je lahko znesek, ki spremeni življenje. Tudi 95,98-odstotni RTP je pod povprečjem. Toda na srečo je privlačnost zadeti 62.500-kratni jackpot vredna truda. Igro je mogoče igrati na mobilnih telefonih in namiznih računalnikih z najmanj 0,25 kovancev in največ 100 kovanci.

Ways of the Phoenix: končna ocena

Playtech je zagotovo opravil fantastično delo na spletnem igralnem avtomatu Ways of the Phoenix. Funkcija Rising Kingdom hitro razširi vaš zmagovalni potencial na največ 3125 načinov, saj vam funkcija brezplačnih vrtljajev ponuja do 50 bonus krogov.

Upoštevajte pa, da se bodo koluti po vsakem izgubljenem vrtenju vrnili v format 1-3-5-3-1. Tudi visoka volatilnost in nizek RTP lahko odvrneta nestrpne igralce. Ne glede na to je zmagovalni potencial te igre neustavljiv.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice