Pragmatična igra doseže nebesa z vrati Olimpa

Pragmatic Play

2021-03-15

24. februarja 2021, Pragmatična igra izdal še en zabaven video režo v zadnji izdaji se bodo igralci odpravili na izlet na goro Olimp, mitsko domovanje Zevsa. Zato se pripravite, da boste v tem video igralnem avtomatu z grško tematiko razkrili presenečenja.

Pragmatična igra doseže nebesa z vrati Olimpa

Pregled igre

V prvi vrsti ta video avtomat temelji na 6 kolutih, 5 vrsticah in nič plačilnih linijah. Namesto tega ima sistem "Plačaj kjerkoli", kar pomeni, da lahko igralci pristanejo na ujemajoče se kombinacije kjerkoli, ne glede na položaje simbolov. Zdaj je to prava inovacija.

Na prvem zaslonu boste videli čudovit oder v bližini Zevsovega gradu. Okoli gradu boste videli visoke zlate stebre s plamenom na vrhu. Na desni strani boste videli lebdečega Zevsa, ki je pripravljen udariti z vijaki in dodati množitelje.

Vendar pa se pokrajina nekoliko nagiba med Brezplačni vrtljaji način. zlati stebri bodo zdaj vsebovali modri ogenj, saj se tople barve na dnu igre spremenijo v svetlo modro. To pomeni, da je igranje postala nekoliko resna.

Značilnosti igre

Lahko dobite vsaj 4 simbole Scatter in odklenete funkcijo brezplačnih vrtljajev. Tukaj boste osvojili do 15 brezplačnih vrtljajev, ki lahko spremenijo nemožnosti v možnosti. Da bi torti dodal piko na i, je Zeus dodal simbol skupnega množitelja, ki se prikaže na levi strani zaslona. V tem primeru se simbol množitelja, ki se pojavi na kolutih zmagovalnega vrtenja, doda "skupnemu množitelju". Tudi skupna vrednost množitelja velja za vse zmage v krogu brezplačnih vrtljajev.

Brezplačni vrtljaji so pomembni ob strani; igralci bodo dobili tudi funkcijo Tumble. Kot pove že ime, se ta funkcija nanaša na to, kako simboli padejo na kolute. V tem video avtomatu lahko igralci ustvarijo več zmagovalnih kombinacij z enim vrtenjem za razliko od drugih spletnih igralnih avtomatov Pragmatic Play, kot sta Skrivnostni Egipt in The Hand of Midas.

Medtem bodo simboli, ki ustvarjajo funkcijo Tumble, po zmagi izginili in jih hitro nadomestili z novimi primerki od zgoraj. Tako lahko igralci ustvarijo povsem nove zmagovalne kombinacije. Ne pozabite, da se vrtenje nadaljuje, dokler ni več zmagovalcev.

Način Ante Bet

Presenetljivo je, da Olympusova vrata omogočajo igralcem, da izberejo množitelj za delo. Na primer, privzeti množitelj stave 20x omogoča igralcem, da kupijo brezplačne vrtljaje za do 100x skupni dolg. Po drugi strani pa množitelj stav 25-krat poveča vaše možnosti za sprožitev brezplačnih vrtljajev z dodatnim razprševanjem.

Na žalost funkcija nakupa brezplačnih vrtljajev v tem načinu ni na voljo. S to funkcijo lahko igralci takoj sprožijo brezplačne igre za 100-kratni vložek. Po samo enkratnem vrtenju kolutov boste videli naključno število razpršenih točk. To v zameno odklene to težko pričakovano funkcijo.

RTP in znesek stave

Za začetek imajo Gates of Olympus privzeto stopnjo RTP 96,5 % s povečano volatilnostjo, ki mu daje oceno 5/5 pri Pragmatic Play. Vendar pa se potencial igre močno zmanjša z 21.100x na samo 5000x. To je znak, da so prejšnje kritike proti pretiranemu potencialu razvijalca dosegle domov.

Vrata Zeusovega doma lahko odprete tako, da vstavite stave med 0,20 € in 100 €. Vendar to niso edine možnosti, ki so na voljo. Kliknite gumba (-) in (+) na dnu zaslona, da odprete meni Stave. Poleg prilagajanja stave lahko nastavite tudi denominacijo kovanca. Vrednost kovanca se začne pri 0,01 € do 0,50 €.

Vrata Olimpa: končna sodba

Igrajte to igro, če želite v celoti uživati v moči Zeusa. Igra vključuje več množiteljev, brezplačne vrtljaje, prilagodljive možnosti stav in povprečen RTP. Na splošno je Pragmatic Play odlično opravil svoje delo s prilagoditvijo igranja in tako dal Gates of Olympus povsem nov in bolj nestanoviten občutek.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice