10 najboljših Quickfire Online Casino

Quickfire je platforma, ki jo je razvil Microgaming v želji, da bi pospešili igranje v brskalniku spletne igralnice. Platforma je bila razvita leta 2010 in je takrat vsebovala samo igre podjetja Microgaming. Vendar se je v zadnjih letih to spremenilo in druga podjetja programske opreme uporabljajo platformo za ponudbo igre. Drugo razvijalci programske opreme z uporabo programske opreme Quickfire Genesis Gaming, Sheriff Gaming, Quickspin in Nextgen.

Quickfire velja za stroškovno učinkovito rešitev za ponudnike spletnih iger na srečo. Platforma ponuja več kot 500 priljubljenih igralniških iger. Katalog iger se nadgrajuje mesečno, zato lahko igralci igre pričakujejo sveže vsebine skozi vse leto.

Zgodovina spletnih iger na srečo

Zgodovina spletnih iger na srečo

Preden so na sceno prišle spletne igralnice, je bilo Microgaming prvo podjetje, ki je izdelalo prvo popolnoma funkcionalno programsko opremo za igre na srečo. To je bilo mogoče storiti s programsko opremo, ki jo je razvil Cryptologic. To je privedlo do varnih spletnih transakcij, ki so kasneje privedle do razvoja prve spletne igralnice leta 1994. V tem času je Antigva in Barbuda sprejela Zakon o prosti trgovini in obdelavi, ki je operaterjem omogočal, da imajo licence za odprte spletne igralnice.

Zgodovina spletnih iger na srečo
Igre Quickfire

Igre Quickfire

Večina iger Quickfire je iz Microgaminga. Na začetku je bilo na tej spletni igralniški platformi več kot 400 naslovov. Te so predstavljale namizne igre, reže, video igralni avtomati, progresivni jackpoti in zapiski . Sloti: Quickfire ponuja nekaj najbolj neverjetnih spletnih igralnih avtomatov z različnimi temami, vključno s televizijskimi oddajami, superjunaki in filmi med drugim. Vsi njihovi igralni avtomati so visokokakovostni in imajo ostro grafiko ter neverjeten dizajn. Progresivci: platforma ima širok izbor progresivnih jackpot iger, vključno s priljubljenimi naslovi, kot so King Cashalot, Fruit Fiesta, Treasure Nile in Mega Moolah med drugimi. Namizne igre: Igralci, ki ljubijo namizne igre, lahko uživajo v nekaterih priljubljenih naslovih Quickfire. Igre vključujejo Baccarat, Multi Wheel Roulette, Baccarat Gold, Pai Gow Poker in številne druge. Video poker: Quickfire ponuja veliko izbiro video poker iger, vključno z dvojnim bonusom poker, All American, Asi in Faces med drugimi.

Igre Quickfire
Quickfire Live Dealer igre

Quickfire Live Dealer igre

Vsak igralec, ki obožuje igre z delivci v živo, bi moral razmisliti o prijavi v spletno igralnico, ki jo poganja Quickfire. Platforma ponuja tri vrste iger delilcev v živo: ruleto, baccarat in blackjack. Baccarat in ruleto lahko igrate v načinu za več igralcev. Vse njihove igre delilcev v živo so neodvisno certificirane.

Quickfire Live Dealer igre
Katerim spletnim igralnicam lahko zaupam?

Katerim spletnim igralnicam lahko zaupam?

Ko igrate spletne igre na srečo, je pomembno, da najdete varno spletno mesto za igre na srečo. Igralnica, ki ima licenco, pridobi značko zaupanja. Takšna igralnica bo prikazala svoje podatke o licenciranju na dnu svoje domače strani. Dobra igralnica bo svojim igralcem omogočila tudi varne in varne načine plačila ter poštena izplačila. Za zagotavljanje varnosti svojih strank na spletu bo uporabljal tudi vrhunsko tehnologijo šifriranja. Spletno mesto bo licenciralo tudi neodvisni organ za igre na srečo.

Katerim spletnim igralnicam lahko zaupam?
Zakaj so spletne igralnice postale priročne

Zakaj so spletne igralnice postale priročne

Spletne igralnice ponujajo igralcem veliko ugodnosti glede časa in kraja iger na srečo. Igralcem ni več treba potovati v fizične ali kopenske igralnice, da bi dali stave. Zdaj lahko to storijo v udobju svojih domov. Tudi z možnostjo mobilnih stav lahko igralci stavijo, ko so na poti. Ta novi trend spletnih stav je vse bolj priljubljen na spletnih mestih za igre na srečo.

Pomen varnega igranja na srečo

Ko gre za spletne igre na srečo, je pomembno, da igralci ne pozabijo na varno igranje na srečo. To pomeni, da morajo paziti na svoje meje iger na srečo, tako da igrajo samo s tistim, kar si lahko privoščijo, in ne presegajo te meje. Priporočljivo je, da je določena meja in se na vse možne načine izogibajte poskusom povrnitve izgube.

Zakaj so spletne igralnice postale priročne