Izkušnja igralnice v realnem času: pregled iger

Real Time Gaming

2021-08-18

Eddy Cheung

RealTime Gaming je svojo pot začel že leta 1998. Čeprav so bili sprva ustanovljeni iz ZDA, so med letoma 2007 in 2008 svoje celotno poslovanje preselili v Kostariko. Način delovanja podjetja je zagotavljanje njihove programske opreme kot popolnoma opremljene igralne platforme za spletne igralnice. RealTime Gaming je odgovoren za igralni vmesnik in tudi celotno zaledje sistema. Da bi pokazali svojo predanost svojim oboževalcem, ne varčujejo s stroški in skrbijo, da najamejo najboljše med najboljšimi v industriji. V današnjem članku ocenjujemo, kakšna je izkušnja spletnega igranja iger v realnem času. Pa začnimo …

Izkušnja igralnice v realnem času: pregled iger

Pregled iger v realnem času

Ponudnike iger na srečo ocenjujemo na podlagi njihove edinstvene ponudbe z mislijo na igralce. Ustvarjanje igralni avtomati in druge igralniške igre pri toliko že na voljo ni lahka naloga. Vendar nekateri ponudniki veljajo za vrhunske in dobro poznajo trg, med njimi je tudi igranje iger v realnem času.

Igre

Podjetje ponuja več kot 150 igralniških iger. Podjetje je specializirano za igralne avtomate in namizne igre. S 7's in Stripes so Achilles, Aztec Millions in Bonkers nekateri izmed najbolj priljubljenih igralnih avtomatov, ki jih je ustvaril Realtime Gaming. 

Med njihovimi namiznimi igrami boste našli Blackjack, Texas Hold'em Poker, Vegas Three Card in Baccarat. 

Bog bogastva

Ena najbolj priljubljenih izdaj RealTime Gaminga v zadnjih letih je God of Wealth. God of Wealth je popolnoma nov spletni igralni avtomat s 5 koluti in 25 plačilnimi linijami z orientalsko tematiko. Reža vsebuje zlate kovance, piškote sreče in barvne izbruhe v čudoviti pokrajini. 

V tej reži lahko uživate prek brskalnika ali mobilnega telefona. 

Prilagojena igralniška izkušnja

RealTime Gaming ponuja rešitve spletnih igralnic številnim partnerskim podjetjem. Nekateri bi se morda vprašali, "Če sodelujejo s številnimi podjetji, ali ne bi bila izkušnja v vseh igralnicah enaka?"

- Ne, RealTime Gaming ponuja edinstveno izkušnjo za vsako od svojih igralnic. Ker ponujajo prilagoditve za igralnice.

Partnerstvo z drugimi podjetji

RealTime Gaming (RTG) se je povezal s SoftGamings, razvijalcem igralnih platform. Igre RTG bodo v skladu s pogoji pogodbe dostopne prek sistema API SoftGamings. RTG ima enega najbolj domiselnih portfeljev iger na trgu. Portfelj RTG redno vključuje več kot 300 priljubljenih igralniških avtomatov in miz.

Moč RTG je v njegovih številnih kanalskih sistemih za dostavo, ki segajo od prenosa igralniške programske opreme in mobilnih iger, ki igralcem omogočajo igranje svojih najljubših iger od koder koli in kadar koli, do takojšnjega načina igranja, do katerega lahko dostopate prek katerega koli spletnega brskalnika.

RealTime Gaming je sodeloval tudi s QTech Games, vodilnim distributerjem iger v Aziji. Moč RTG so njegovi večkanalni sistemi dostave, ki segajo od prenosa igralniške programske opreme in mobilnih iger, ki igralcem omogočajo igranje svojih najljubših iger od koder koli in kadar koli, do takojšnjega načina igranja, ki je dostopen prek vseh vrst spletnih brskalnikov.

Zaključek

RTG je ustvaril nekaj najbolj nepozabnih naslovov na trgu, vključno z Dr. Winmore, T-Rex 2, Storm Lords in Rudolph Awakens, ki združujejo klasično vznemirjenje kopenske igralnice z vrhunsko grafiko in matematičnimi modeli za popeljite igralčevo izkušnjo v sodobni svet.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice