10 najboljših Red Rake Gaming Spletna Igralnica

Od leta 2015 Red Rake Gaming posluje s spletno igralniško industrijo, tako da ponuja različne igre, ki spadajo v kategorije igralnih avtomatov, video binga in video pokra. Njihovi izdelki imajo možnost izbire v več jezikih in valutah. Nekateri najljubši igralni avtomati, ki jih proizvajajo, so Speed Heroes in Eastern Goddesses.

Zadnje novice

PokerStars širi evropski odtis z Red Rake Gaming Deal
2023-05-26

PokerStars širi evropski odtis z Red Rake Gaming Deal

Red Rake Gaming, vodilni razvijalec inovativnih spletne igralniške igre, je podpisal pogodbo s PokerStars, regulirano spletno igralnico na več evropskih trgih. Po pogodbi bo PokerStars dostopal do knjižnice igralnih avtomatov Red Rake Gaming, ki odlično deluje v Veliki Britaniji, Italiji, Španiji in Romuniji.

Red Rake Gaming se vrača v Egipt z Ramses Legacy
2023-04-20

Red Rake Gaming se vrača v Egipt z Ramses Legacy

Red Rake Gaming, vodilni ponudnik spletnih igralnih avtomatov, je napovedal pustolovsko potovanje nazaj v stari Egipt z Ramses Legacy. To je najnovejši igralni avtomat podjetja, ki igralce popelje na misijo iskanja skritih zakladov s pomočjo samega faraona. In da povečate svoje možnosti za osvojitev nagrade na najboljše spletne igralnice, ta video igralni avtomat ponuja osupljivih milijon načinov za zmago, poleg tega pa še mini igro in način brezplačnih vrtljajev.