10 najboljših Relax Gaming Online Casino

Relax Gaming, ustanovljen leta 2010, je ponudnik programske opreme za spletne igre na srečo, ki je sodeloval s številnimi priljubljenimi spletnimi igralnicami po vsem svetu. Podjetje s sedežem na Malti je zaradi svojih inovativnih igralniških produktov med najhitreje rastočimi ponudniki igralniških rešitev.

Relax Gaming še naprej razvija igre, ki bodo všeč vsakemu igralcu, z nekaterimi najboljšimi igrami pokra in binga. Igre pod Relax Gaming med drugim vključujejo Rumpel Thrill Spins in Dragon Sisters.

Glede na to je bistveno poznati najboljše spletne igralnice, kjer lahko igrate izdaje iger ponudnika programske opreme Relax Gaming.

To podjetje je bilo ustanovljeno leta 2010 kot Relax Gaming Group in ima sedež na Malti. Nekateri od njihovih partnerjev so Push Gaming in Fuga. Njihov mandat je razvoj iger, ki so v kategoriji igralnic, vključno z bingom in pokrom. Med ponudbo Relax Gaminga sta Dragon Sisters in Rumpel Thrill Spins.

Section icon

Zadnje novice

Top 5 najboljših božičnih igralnih avtomatov v letu 2021
2021-12-19

Top 5 najboljših božičnih igralnih avtomatov v letu 2021

Spletni igralni avtomati so nekatere najbolj znane spletne stavne igre, razvijalci pa le iščejo načine, kako narediti bolj zabavno. Danes je na izbiro več tem, kot so pustolovščina, znanstvena fantastika ali še bolj tradicionalne.

Relax Gaming pridobi licenco All-Important UKGC
2021-07-19

Relax Gaming pridobi licenco All-Important UKGC

Ko gre za najbolj zaželene licence za spletne igre na srečo na svetu, je Komisija za igre na srečo v Združenem kraljestvu visoka. Kot taka je skupina Relax Gaming Group s sedežem na Malti 13. maja 2021 prek sporočila za javnost objavila, da je končno pridobila licenco UKGC. Kaj torej ta kritični mejnik pomeni za enega najbolj priljubljenih agregatorjev spletnih igralnic?

Relax Gaming Seals Deal z novo spletno igralnico SuperSeven
2021-03-17

Relax Gaming Seals Deal z novo spletno igralnico SuperSeven

Ko brskate po internetu za najboljše spletna igralnica pri prijavi igra vrsta dobaviteljev programske opreme ključno vlogo. No, eno od takšnih podjetij, na katero morate biti pozorni, je Sprostite se pri igranju iger. Ta cenjeni razvijalec iger je specialist za zagotavljanje izvrstne ponudbe iger na srečo v priljubljenih spletnih igralnicah.

Relax Gaming - Specialist za spletni poker in bingo
2020-11-13

Relax Gaming - Specialist za spletni poker in bingo

Sprostite se pri igranju iger je bil ustanovljen leta 2010 kot strokovnjak za programska oprema za igre in trenutno zaposluje več kot 20 razvijalcev. Podjetje ima sedež na Malti in ima licenco Alderney ter produkcijsko ekipo v Estoniji. Relax igranje ponuja ne samo igralniške igre, ampak tudi e asy fold poker in bingo igre.