Relax Gaming pridobi licenco All-Important UKGC

Relax Gaming

2021-07-19

Benard Maumo

Ko gre za najbolj zaželene licence za spletne igre na srečo na svetu, je Komisija za igre na srečo v Združenem kraljestvu visoka. Kot taka je skupina Relax Gaming Group s sedežem na Malti 13. maja 2021 prek sporočila za javnost objavila, da je končno pridobila licenco UKGC. Kaj torej ta kritični mejnik pomeni za enega najbolj priljubljenih agregatorjev spletnih igralnic?

Relax Gaming pridobi licenco All-Important UKGC

Popolnoma nove priložnosti za razširitev

Po odobritvi organa se bodo igralniške igre Relax Gaming nadaljevale v živo najboljše spletne igralnice v Združenem kraljestvu prek gibraltarske podružnice podjetja. Zdaj je to velikanski korak, če upoštevamo, da je Združeno kraljestvo eden največjih in najbolj varnih trgov spletnih iger na srečo.

Pomembno si je zapomniti, da je podjetje nedavno zabeležilo impresivne zmage v Združenem kraljestvu. To je po uspešnem povezovanju partnerjev operaterjev, vključno z 32Red, BetVictor, in Boylesports, v svoje omrežje. Kmalu bodo temu sledile tudi blagovne znamke Entain v Združenem kraljestvu, vključno s Coral in Ladbrokes.

Licenca UKGC je najnovejša družba, potem ko je prejela odobritev Malteške uprave za igre na srečo, gibraltarskega licenčnega organa in romunskega nacionalnega urada za igre na srečo.

Na splošno bo licenca UKGC v veliki meri pripomogla k krepitvi položaja Relax Gaminga kot enega najbolj povprašenih ponudnikov programske opreme za igralnice na svetu.

Velik komercialni vrhunec

Po pridobitvi licence UKGC je izvršni direktor Relax Gaminga Tommi Maijala povedal, da je podjetje prek svojega podjetja s sedežem na Malti doživelo dolgo in plodno partnerstvo s komisijo. Dejal je, da je pridobitev dovoljenja za podružnico v Gibraltarju velik komercialni vrhunec za podjetje.

Kot je bilo pričakovano, je Maijala dejala, da pridobitev licence UKGC predstavlja popolnoma novo priložnost za širitev na reguliranih trgih. Čestitam jim!

Relax Gaming Spletni igralni avtomati in namizne igre

Ustanovljeno leta 2010, Sprostite se pri igranju iger si je ustvaril ime kot vodilni ponudnik spletnih igralniških iger. Trenutno se podjetje ponaša z nagrajeno knjižnico, ki vsebuje več kot 2000 spletnih igralniških iger.

Ljubitelji namiznih iger lahko uživajo v Relax Poker, ki je bil predstavljen pred več kot petimi leti. Igra je zabavna in poštena ter ima sodoben uporabniški vmesnik. Leta 2020 je Relax Gaming prejel nagrado Poker Supplier of the Year na GIA. In to po tem, ko je izdelek leta 2019 prejel nagrado EGR Mobile Poker Product Award.

Če ste ljubitelj video rež v Združenem kraljestvu, se lahko veselite, če upoštevate licenco UKGC. Ponudbe Relax Gaming naslovi spletnih igralnih avtomatov iz svojih internih studiev in obsežnega portfelja prek partnerskih programov Powered by Relax in Silver Bullet. Nekateri priljubljeni naslovi vključujejo Book of 99, Sails of Fortune in Spirit of the Beast.

Relax Gaming Partners Big Time Gaming za prvenec Megapays

Se spomnite mehanika Megaways iz Big Time Gaminga (BTG)? Inovativni razvijalec je spet pri tem, potem ko je objavil, da je sodeloval z Relax Gaming, da bi lansiral popolnoma nov mehanizem za jackpot Megapays.

Mehanizem Megapays je sistem jackpot z več blagovnimi znamkami, ki zbiralcem omogoča, da svojim igram dodajo novo dimenzijo jackpota. Funkcija je združljiva s stopenjskimi, povezanimi progresivimi in običajnimi igrami, ki ustvarjajo milijonarje.

Megapays bo debitiral na video igralnem avtomatu Bonanza, enem izmed najbolj uspešnih naslovov BTG. Ta igra je bila pionir priljubljenega mehanika Megaways, ki ponuja do 117.649 načinov plačila.

Po besedah Nika Robinsona iz Big Time Gaminga je mehanik Megapays rezultat poglobljene raziskave. Izžareval je samozavest, da bo ta mehanizem nedvomno hit med igralci spletnih igralnih avtomatov po vsem svetu.

Simon Hammon iz Relax Gaminga je v komentarju izdelka dejal, da je najnovejša inovacija z njihovim dolgoletnim partnerjem razlog za praznovanje. Nadaljeval je, da bo ta nova zagon povečala globalno privlačnost podjetja za jackpot. Simon je še dejal, da bo novi mehanik njihovi ekipi za razvoj iger omogočil, da napreduje še naprej.

Končne pripombe

Relax Gaming kaže izjemno rast v industriji, v kateri prevladujejo velika imena. Če se bo trend nadaljeval, potem ni dvoma, da se bo razvijalec kmalu pridružil NetEnt, Yggdrasil, Pragmatic Play in Microgaming na vrhu.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice