Relax Gaming Seals Deal z novo spletno igralnico SuperSeven

Relax Gaming

2021-03-17

Ko brskate po internetu za najboljše spletna igralnica pri prijavi igra vrsta dobaviteljev programske opreme ključno vlogo. No, eno od takšnih podjetij, na katero morate biti pozorni, je Sprostite se pri igranju iger. Ta cenjeni razvijalec iger je specialist za zagotavljanje izvrstne ponudbe iger na srečo v priljubljenih spletnih igralnicah.

Relax Gaming Seals Deal z novo spletno igralnico SuperSeven

Podjetje je pred kratkim objavilo eno svojih najnovejših partnerstev s SuperSevenom, popolnoma novo spletno igralnico. Torej, nadaljujte z branjem, če želite izvedeti podrobnosti tega novega sporazuma in kaj lahko pričakujete v prihodnje.

Kaj je v ponudbi?

Ko se dogovor uresniči, bodo igralci SuperSeven dostopali do številnih iger enega najbolj cenjenih dobaviteljev programske opreme danes. Razvijalec iger se ponaša z več kot 1500 naslovi spletnih igralniških iger. V skladu s pogodbo bodo igralci uživali v akcijskih nadaljevanjih, kot sta Money Trail 2 (2019) in režo naslovi, kot sta Temple Tumble in Snake Arena.

Prav tako se bo ta igralniška stran vključila v zbirko igralniških iger drugih proizvajalcev podjetja, kot je 4ThePlayer s sedežem v Združenem kraljestvu, švedski Fantasma igre in avstralski razvijalec, ReelPlay. Ta priljubljena studijska partnerstva tretjih oseb so dostopna prek razvijalčevih programov Powered by Relax in Silver Bullet.

Vtis podjetij

Tukaj je povedal glavni komercialni direktor Relax Gaminga, Daniel Eskola: "Ekipa pri Bet Seven Online prinaša odlične izkušnje in ne dvomimo, da bo njihovo najnovejše podjetje, SuperSeven, uspelo.

"Prepričan sem, da bodo naša vsebina in vsebina naših studijskih partnerjev zagotovila kakovost in raznolikost za SuperSeven in njegovo občinstvo."

Tudi glavni komercialni direktor SuperSevena Tim Parker je posel hitro zasul s pohvalami. Dejal je: "Prek SuperSeven bomo igralcem nudili sodobno, privlačno in zanesljivo ponudbo izdelkov, ki ustreza visokim standardom, ki jih zagovarjamo pri Bet Seven Online. Zaradi tega smo iskali vsebino enakega kalibra.

"Pogodba z Relaxom nam omogoča, da ponudimo visokokakovostno ponudbo, ki jo blagovna znamka zahteva za takojšen vpliv. Veselimo se, da bomo videli, kako bo ta edinstvena vsebina odmevala pri naših novih igralcih."

Nove video reže

V začetku februarja je podjetje predstavilo Multiplier Odyssey, video režo z visoko volatilnostjo z izkušnjo na temo vesolja. V igri, polnem akcije, igralci uživajo v medgalaktičnem bojišču, ki jih pripravi na zmago do 50.000-kratne stave. Ne samo to, vsebuje tudi galaksijo dodatnih vrtljajev in množiteljev.

Medtem lahko igrate to priljubljeno in zelo donosno video režo na svojem računalniku ali mobilni napravi. Na voljo je v odobrenih jurisdikcijah na Danskem, Malti, Švedskem, v Združenem kraljestvu, Latviji, Romuniji in na otoku Man.

Druga najsodobnejša partnerstva Relax Gaming

23. februarja 2021 je ta slavni dobavitelj iGaminga in agregator pristal na povsem novo pogodbo Powered by Relax za dobavo vsebin Tom Horn Gaming. Ta pomemben dodatek bo prinesel priljubljene naslove, kot so Wolf Sierra, Gold X in Sweet Crush. Tom Horn Gaming bo nedvomno imel koristi od razvijalčeve neprimerljive tehnične odličnosti in hitrosti na trg.

V istem mesecu, 4., je podjetje dodalo novega partnerja studia, Slotmill. S tem dogovorom bo Relax Gaming ponudil naslove, kot so Vikings Creed, Wildfire in Outlaws. Poleg tega bodo igralci dostopali do povsem novih slotov, kot so Vegas Gold, Lucky Lucifer in Neon Dreams.

Kaj je za prihodnost?

Ti trije posli so zadnji od številnih v zadnjih mesecih, zaradi katerih se bo mreža nadobudnih sodelavcev Relax Gaminga hitro razširila. Kot je bilo pričakovano, bo podjetje sklenilo tudi pomembne distribucijske posle s številnimi vodilnimi operaterji igralnic iz različnih jurisdikcij. Na splošno se leto 2021 po nepredstavljivem letu že lepo oblikuje za Relax Gaming.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice