10 najboljših SimplePlay Spletna Igralnica

SimplePlay je nov ponudnik programske opreme za igre, ki ga je v Aziji ustanovil ljubitelj iger. Ponudnik spletnih igralniških iger ponuja vrhunske in brezplačne spletne igralne avtomate, ki igralcem prinašajo razburjenje in priložnosti za zmago.

SimplePlay ponuja odlične naslove in spletne igralne avtomate, zaradi katerih je priljubljen med spletnimi hazarderji. Zaradi široke razpoložljivosti obsežnih stavnih trgov, struktur in tem je privlačen. Poleg tega je njegov uporabniški vmesnik odziven in preprost.

Večina igralnih avtomatov v programski opremi vključuje sloge, zgodbe in like z azijsko tematiko.

O SimplePlayNajbolj priljubljene igre SimplePlay
Emily Thompson
WriterEmily ThompsonWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
LocaliserLuka NovakLocaliser
O SimplePlay

O SimplePlay

SimplePlay, ustanovljen leta 2019, je ena od novih zvezd na svetlem nebu industrije iGaming. Čeprav je mlad razvijalec, to filipinsko podjetje vodijo veterani industrije, ki razumejo podrobnosti spletnih igralniških iger. SimplePlay se osredotoča predvsem na izdelavo video slotov z različnimi temami, ki ustrezajo zlasti zahodnim in azijskim trgom. Izbirate lahko med vsaj 50 naslovi igralnih avtomatov, pri čemer podjetje redno dodaja nove igralne avtomate, da zadovolji vse večje povpraševanje po njih.

Poleg svojega že tako bogatega portfelja igralnih avtomatov, SimplePlay ustvarja več edinstvenih ribiških iger, ki so prav tako vzbudile zanimanje igralcev. Igre z ribami so hitre strelske igre v arkadnem slogu. V teh igrah igralci zaslužijo točke z uničevanjem morskih bitij. Število doseženih točk je odvisno od količine in vrste uničenega morskega bitja. Igre so vedno zelo tekmovalne in energijske narave.

Partnerstvo s SA Gaming

Leta 2020 je SimplePlay sklenil partnerstvo z eno najuglednejših azijskih blagovnih znamk programske opreme v imenu SA Gaming. In medtem ko mora večina novih blagovnih znamk trdo delati, da se izkažejo v industriji, je SimplePlay izbral drugačen pristop s ponudbo izdelkov vrhunske kakovosti, medtem ko ga podpira dobro uveljavljena blagovna znamka. Ta poteza je podjetju dala dobro izhodišče in večjo prepoznavnost v industriji. Istega leta se je podjetje pojavilo na londonski razstavi ICE, vodilni svetovni razstavni platformi.

Certificiranje

Ena stvar, ki potrjuje SimplePlay predanost izdelavi poštenih in visokokakovostnih izdelkov, je certifikat BMM Testlabs, uglednega laboratorija za testiranje iger. BMM preizkuša igralne izdelke v približno 360 igralniških jurisdikcijah, da zagotovi, da izdelki ustrezajo industrijskim standardom pravičnosti. Igralci bodo vedno mirni, če bodo vedeli, da igrajo poštene igre.

Edinstvene lastnosti

Kot že ime pove, se ponudnik osredotoča na preprostost, ki je pogosto kombinirana s sodobnimi funkcijami, da igralcem zagotovi najboljšo možno igralno izkušnjo. Video igralni avtomati podjetja vsebujejo vrsto posebnih funkcij, vključno z razširitvijo igralnih mrež z do 3.125 izplačilnimi linijami. Izstopajoče funkcije vključujejo dobro zložene simbole, Scatterje, Wilde in brezplačne igre. SimplePlay Fishermen Gold igra za več igralcev, ki temelji na veščinah, je še en izdelek, ki zagotavlja, da podjetje še bolj zasije. Ta igra ima različne množitelje in funkcije nagrajevanja, ki jih drugje redko najdemo.

Vse igre SimplePlay so razvite v HTML5, tehnologiji, ki igralcem na srečo omogoča dostop do iger ne glede na vrsto naprave in operacijski sistem, ki ga uporabljajo. Ta tehnologija zagotavlja tudi neverjetno privlačne in dovršene zvočne učinke in vizualno izročitev.

O SimplePlay
Najbolj priljubljene igre SimplePlay

Najbolj priljubljene igre SimplePlay

Kot smo že omenili, SimplePlay še ni ponudnik programske opreme za igralnice v živo. Namesto tega se podjetje ponaša z obsežno izbiro igralnih avtomatov z različnimi fascinantnimi temami. Ne glede na igralčev proračun za igre na srečo ali želje, bodo igralci zagotovo z lahkoto našli igro v portfelju ponudnika.

Seveda so igre razvijalca zasnovane za sodobne igralce, s čudovitimi ozadji in privlačnimi slikami. Tudi grafika je vrhunska. Tukaj je nekaj najbolj priljubljenih naslovov tega ponudnika.

  • Slayer Dragon

Igralce popelje na drzno pustolovščino, da bi rešili vesolje pred krutim zmajem, Slayer Dragon je ena najbolj razburljivih igralnih iger, ki jih je ustvaril SimplePlay. To je igra s petimi koluti z 243 izplačilnimi linijami in osupljivimi vizualnimi/zvočnimi učinki. Ena od lastnosti, ki pritegne igralce k temu naslovu, je razširljiva mreža, ki ponuja do 3125 izplačilnih linij. Igra je zelo volatilna, kar pomeni, da so izplačila lahko ogromna. RTP Slayer Dragon znaša 96,05 %.

  • Špartina čast

Ta igralni avtomat popelje igralce na potovanje v starogrški svet in Šparto, njeno najmočnejše mesto-državo. Naslov ima pet kolutov in 50 izplačilnih linij. Z RTP 96,38 % Sparta's Honor ponuja redna izplačila, kar popestri dogajanje. Igra je opremljena s tremi sklopi bonus iger z brezplačnim vrtenjem, pri čemer ima tretji niz dvojni množitelj.

  • Bomber Squad

Bomber Squad je eden najnovejših iger SimplePlay. V tej igri igralec prevzame vlogo bančnega roparja, kjer poskuša vdreti v banko, da bi vzel enega od treh progresivnih jackpotov. Igra se na mreži 5x4 z do 1024 izplačilnimi linijami. Ponuja nekaj zanimivih bonusov brezplačnih vrtljajev (do 25 vrtljajev), kot tudi množitelje Wild do 20x. Obstajajo tudi vznemirljivi bonusi, kot so bonus brezplačnih vrtljajev (do 25 brezplačnih vrtljajev) in 20x Wild množitelji.

Drugi naslovi avtorja SimplePlay

  • Zeus
  • Vanessa
  • Super 7
  • Dvojna sreča
  • Drevo blaginje
Najbolj priljubljene igre SimplePlay