10 najboljših Thunderkick Spletna Igralnica

Programsko podjetje Thunderkick je leta 2012 ustanovila skupina strokovnjakov, ki so imeli predhodne izkušnje z razvojem programske opreme za spletne igralnice in so delali v enem izmed vodilnih podjetij za programsko opremo na področju spletnih iger. Podjetje ima sedež v Stockholmu na Švedskem in ena stvar, ki je pri podjetju zelo jasna, je, da radi ohranjajo stvari preproste, a hkrati očarljive. Njihovi sloti, ki so trenutno njihova niša, pričajo o tem.

10 najboljših Thunderkick Spletna Igralnica
Zgodovina ThunderkickaPrednosti spletnih iger na srečoSpletne igre na srečo in zasvojenostZaključek
Zgodovina Thunderkicka

Zgodovina Thunderkicka

Zdaj le osem let na trgu spletnih iger, Thunderkick programska oprema za igre na srečo je zarezala svoje zobe pri razvoju igralnih iger. Tako kot mnogi drugi manjši ponudniki programske opreme za igralnice je tudi Thunderkick pri dajanju opravil kar dobro delo reže oboževalci ne le odlične izkušnje pri igranju, ampak tudi celo vrsto iger, med katerimi lahko izbirate. Da je inovacija njihova mantra, ni sporno.

Če obstaja panoga, ki je imela velike koristi od interneta, potem so to spletne igre na srečo. Predvsem prve spletne strani za igre na srečo so začele delovati leta 1994. Zgodba ima svoje korenine v Antigvi in Barbudi, kjer je zakon o prosti trgovini in obdelavi državi odobril dovoljenje za licenciranje podjetij, ki se zanimajo za to storitev. Od izdaje prve licence se je to odprlo priložnosti. Do leta 1996 je delovalo že skoraj 15 spletnih mest za igre na srečo.

V manj kot treh letih je bilo več kot 200 lokacij in kot pravijo, ostalo je zgodovina. Trenutno so možnosti neomejene in vse, kar morajo igralci narediti, je izbrati lokacijo, ki ustreza njihovim potrebam in željam, ko gre za spletno igranje.

Zgodovina Thunderkicka
Prednosti spletnih iger na srečo

Prednosti spletnih iger na srečo

Spletne igre na srečo so sinonim za udobje. Igralci lahko na počitnicah uživajo v poljubnih igrah iz udobja svojih domov ali celo hotelov. Po drugi strani pa spletne igre zagotavljajo anonimnost, kar je odlična vrednost za igralce, ki radi ohranjajo stvari zasebne.

Ponudniki programske opreme za igralnice, kot je Thunderkick, so tudi zagotovili, da imajo spletni igralci neverjetne možnosti, ki so lahko dostopne, saj je večina iger optimiziranih za igranje iger na mobilnih napravah. Za začetnike v spletnih igrah na srečo je na voljo neskončno brezplačnih igralne avtomate na spletu, ki se ne razlikujejo od drugih, ki zahtevajo, da igralec opravi depozit, preden mu je dovoljeno igrati. Brezplačni spletni igralni avtomati so dobri tudi za igralce, ki iščejo samo zabavo in zabavo.

Eden od razlogov, zakaj so spletne igralnice še naprej priljubljene med igralci, je dejstvo, da tudi ko je nekdo na vsakodnevni poti, lahko še vedno uživa v svojih najljubših igrah in dejansko naredi nekaj gotovine v postopku. Samo z napravo, ki ima dostop do interneta, je to vse, kar potrebujete za igranje. Nekatere igralnice tudi ne potrebujejo igralcev za prenos svojih iger na svoje naprave; do njih lahko dostopate prek brskalnika. Priročno, kajne?

Prednosti spletnih iger na srečo
Spletne igre na srečo in zasvojenost

Spletne igre na srečo in zasvojenost

Zaradi priročnosti in dostopnosti spletnih iger na srečo obstaja veliko tveganj in edini način, da se takšna tveganja obdržimo, je odgovorno igranje na srečo. Da bi igralec obdržal svoje navade pri igranju iger na srečo, je vedno priporočljivo, da si pred začetkom določi proračun in časovno omejitev. Igralci morajo biti pripravljeni porabiti znesek, ki ga lahko izgubijo.

Najboljši del je, da ima večina spletnih igralnic razdelek za odgovorne igre na srečo, kjer igralcem svetujejo, kako nastaviti svoje meje in kako poiskati pomoč, če se zdi, da stvari uidejo iz rok. Prav tako morajo igralci vedno zagotoviti, da se prijavijo v licenciranih igralnicah, da se izognejo goljufijam.

Spletne igre na srečo in zasvojenost
Zaključek

Zaključek

Glede na to, kar je Thunderkick doslej dosegel, ima ponudnik programske opreme očitno večje načrte za industrijo spletnih iger. Njihovi sloti so dokaz inovativnih umov, ki vodijo podjetje. Njihova osredotočenost na mobilne igre kaže na njihovo zavezanost izpolnjevanju želja in potreb vseh vrst igralcev.

Zaključek

Zadnje novice

Thunderkick izdaja več popolnoma novih slotov, ki šokirajo konkurenco
2021-08-24

Thunderkick izdaja več popolnoma novih slotov, ki šokirajo konkurenco

V hitro rastočem svetu spletnih igralnic je konkurenca za igralce huda. Posledično morajo biti izdelovalci iger na nogah, da ostanejo konkurenčni. Thunderkick je eno takšnih podjetij, ki je pravkar doseglo mejnik z izdelavo 50 neverjetno razburljivih spletnih igralnih avtomatov. To ni majhen trud glede na prisotnost velikih imen, kot so Microgaming, Yggdrasil, Play's GO, NetEnt in druga v poslu.

Thunderkick premaga vse možnosti za izdajo 50 zabavnih spletnih igralnih avtomatov do zdaj
2021-06-29

Thunderkick premaga vse možnosti za izdajo 50 zabavnih spletnih igralnih avtomatov do zdaj

V hitro rastočem svetu spletnih igralnic je konkurenca za igralce huda. Posledično so razvijalci iger na nogah, da ostanejo na vrhu. Eno takšnih podjetij je Thunderkick, ki je pred kratkim označilo mejnik za izdajo 50 zelo zabavnih spletnih igralnih avtomatov.

Thunderkick's Crystal Quest: Frostlands je tukaj za navdušene raziskovalce
2021-06-07

Thunderkick's Crystal Quest: Frostlands je tukaj za navdušene raziskovalce

Crystal Quest Frostlands je debitiral na vašem najljubšem spletna igralnica 22. aprila 2021. Za tiste, ki ne veste, je to zadnje nadaljevanje od Thunderkick's Crystal Quest serija, ki je izšla 14. septembra 2020. Najnovejše nadaljevanje temelji na mreži 6x4 z impresivnimi 4096 načini za zmago. Poleg tega ima igranje več izzivov in funkcij, ki vam pomagajo osvojiti glavno nagrado v višini 15.000-kratne začetne stave.

Thunderkick's Big Fin Bay je končno zaživel
2021-04-18

Thunderkick's Big Fin Bay je končno zaživel

Začne se odštevanje do zaliva Big Fin. Thunderkick končno objavil, da bo igra izšla 31. marca 2021. Čeprav iskanje marlina ni šala, vam ta igra omogoča, da vas zahvaljujoč funkciji Mystery Wild in Expanding Wilds preprosto usmerite v pravo smer. Torej, ste ga pripravljeni ujeti?