Thunderkick izdaja več popolnoma novih slotov, ki šokirajo konkurenco

Thunderkick

2021-08-24

Eddy Cheung

V hitro rastočem svetu spletnih igralnic je konkurenca za igralce huda. Posledično morajo biti izdelovalci iger na nogah, da ostanejo konkurenčni. Thunderkick je eno takšnih podjetij, ki je pravkar doseglo mejnik z izdelavo 50 neverjetno razburljivih spletnih igralnih avtomatov. To ni majhen trud glede na prisotnost velikih imen, kot so Microgaming, Yggdrasil, Play's GO, NetEnt in druga v poslu.

Thunderkick izdaja več popolnoma novih slotov, ki šokirajo konkurenco

Nekaj priljubljenih iger, ki so jih nedavno izdali, je podrobno obravnavanih spodaj:

Crystal Quest: Frostlands

Crystal Quest: Frostlands je tretji del serije Crystal Quest, ki se je začela s Crystal Quest: Deep Jungle in končala s Crystal Quest: Arcane Tower. V igri boste pomagali Gemmi, ko bo potovala po ostrih in ledenih pokrajinah Frostlands.

Vaše poslanstvo? Če želite pridobiti zamrznjeni elementarni kristal, premagajte nevaren teren, neusmiljenega poveljnika divjih živali in grozljivega Yetija. Ta video avtomat ima mrežo 6x4 in do 4096 različnih možnosti za zmago. Igralci lahko zmagajo do 15.000-kratnik njihove začetne stave.

Bogovi rocka

Če vam je všeč rock tema spletne igralne avtomate, ne boste morali več čakati, da boste igrali Gods of Rock na vaš najljubši spletni casino. Ta igra, tako kot večina video rež Thunderkick, ima visoko volatilnost, vendar visok RTP 96,10 odstotkov. Ko igrate to igro za pravi denar, lahko igralci svoj vložek pomnožijo za 5000-krat. V tej igri je pet kolutov in dvajset plačilnih linij.

Brivnica neobrezana

Barber Shop Uncut je še ena izmed razvijalčevih video rež za leto 2017, ki so ostale priljubljene med video igralnimi avtomati. V tej igri je uporabljenih pet kolutov in do 40 izplačilnih linij. Čeprav tukaj ni brezplačnega striženja, lahko en sam vrtljaj v višini 100 $ potroji vašo naložbo do 2355x. To je več kot dovolj denarja za slavno frizuro v mestu.

Baron Bloodmore in Crimson Castle

Thunderkick se vrača z novo izdajo za leto 2021. V igri je uporabljena mreža 5x3 s 25 fiksnimi plačilnimi linijami. V tej igri lahko igralci postavijo pet, štiri ali tri ujemajoče se simbole čez mrežo od leve proti desni, da tvorijo zmagovalno kombinacijo.

Jackpot je vreden 25.000-kratnika vaše začetne stave. Z enim vrtenjem igre lahko postanete bogatejši za 2,5 milijona dolarjev, če to vsoto pomnožite z največjo stavo 100 dolarjev.

Vodnjak čudes

Spletni igralni avtomat Well of Wonders je sijajen primer napredka Thunderkicka. Ta igra, ki je izšla leta 2017, je še vedno priljubljena v večini spletnih igralnic. Ima konfiguracijo s 7 koluti z do sedmimi izplačilnimi linijami in vizualno čudovito grafiko.

Brezplačni vrtljaji, po drugi strani pa so opazno odsotni. Vendar igra to kompenzira z množitelji, ki lahko pomnožijo vaš dobitek do 2.280-kratnika vaše začetne stave. Zberite tri od osmih razpoložljivih kamnov, da sestavite zmagovalno kombinacijo.

Za bolj razburljive nove izdaje Thunderkick spremljajte njihovo spletno mesto!

Zadnje novice

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe
2023-09-21

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe

Novice