Thunderkick's Big Fin Bay je končno zaživel

Thunderkick

2021-04-18

Eddy Cheung

Začne se odštevanje do zaliva Big Fin. Thunderkick končno objavil, da bo igra izšla 31. marca 2021. Čeprav iskanje marlina ni šala, vam ta igra omogoča, da vas zahvaljujoč funkciji Mystery Wild in Expanding Wilds preprosto usmerite v pravo smer. Torej, ste ga pripravljeni ujeti?

Thunderkick's Big Fin Bay je končno zaživel

Pregled reže

Big Fin Bay je 6-kolut režo s 5040 načini za zmago, ki lahko dosežejo celo 117.649. Igranje vas teleportira v zaliv, ki leži med dvema ribiškima vasema. Na obeh straneh je več belih hiš na vrhu pečin, igranje pa se odvija na sredini. Skratka, zasnova igre je elegantna, preprosta in v stilu risank.

Če se premikate naprej, boste videli več simbolov, vključno z divjim (zlati marlin), scatterjem (sidra), kraljevimi (9 do A), štirimi vrstami rib in ribičem. Pri vsakem vrtenju boste na njih dobili 2-3-4-5-6-7 simbolov. Položaji kolutov se spreminjajo pri vsakem vrtenju. To spremeni možnosti za zmagovalno pot, čeprav število zmagovalnih poti ostaja enako.

Lastnosti reže

Big Fin Bay ima nenavadno postavitev z dvema do sedmimi simboli na šestih kolutih. Ampak to je samo za osnovno igro. Format se lahko razširi na 6x7 kolute in 117, 649 načinov za zmago v načinu brezplačnega vrtenja.

Wild Marlin je najpomembnejši simbol igre. Je osrednjega pomena za bonus kroge in najboljše trenutke osnovne igre. Pristanek divjega logotipa na katerem koli kolutu nadomesti kateri koli plačilni simbol in poveča vaše možnosti za osvojitev večje nagrade. Ne pozabite, da njegova nadomestna sposobnost samo pomaga ustvariti nove zmagovalne kombinacije.

Poleg Divjega Marlina boste dobili tudi funkcijo Mystery Wilds. Tukaj se mora simbol pojaviti samo enkrat na kolutih, da se en do tri pogoste kolute spremeni v polne divje. Vendar pa Scatterji ne pristanejo nikjer na kolutih, če je ta funkcija aktivna.

Medtem pristanek več kot treh razpršenih simbolov aktivira a brezplačni vrtljaji bonus krog. V tem primeru boste prejeli do šest bonus vrtljajev na vsakem kolutu z razpršeno igro. To pomeni skupno 36 brezplačnih vrtljajev.

Zanimivo je, da lahko sprožite tudi Respin, ko pristane simbol Wild. Med sejo Respin je dodan dodaten Wild za ustvarjanje dodatnih načinov plačila. Kot da to ni dovolj, so koluti med sejo brezplačnih vrtljajev razširjeni. Sčasoma lahko igralci dosežejo največ sedem simbolov in pri tem dodajo tri bonus kroge. Če vsi koluti dosežejo celotno višino sedmih simbolov, postane aktiven 117, 649 načinov za zmago.

Volatilnost Big Fin Bay in RTP

Kljub mirni modri vodi je ta model s 6 navijalniki razmeroma visoko hlapljiv. Proizvaja soliden RTP 96,14%. Kar se tiče razpona stav, se igra začne pri 0,10 €/$ do 100 €/$. Zaradi tega je popolna igra za majhne in srednje proračunske velikosti. Medtem igra prinaša odlične nagrade, ki lahko dosežejo 15.040-kratni začetni vložek. In ja, dolgoročno plačilo je precej dobro, zahvaljujoč povprečnemu 96,14 % RTP.

Big Fin Bay: Končna sodba

Thunderkick je ponovno dokazal, da je mojster 6-kolutnega, plačljivega modela. Big Fin Bay ponuja odlične Wild simbole, ki delujejo kot množitelji z vročimi brezplačnimi vrtljaji, ki jih lahko zagrabite.

Vendar je pomembno vedeti, da je to igra z visoko volatilnostjo. To pomeni, da je zmaga lahko redka. Ko pa pride, bo to zagotovo razumna vsota. Tudi majhna minimalna stava vam bo omogočila, da igrate in preizkušate srečo dlje.

Končno lahko igrate to igro na večini Thunderkick spletne igralnice. Po pričakovanjih je igra ocenjena kot HTML5, kar pomeni, da je dostopna tudi prek mobilnih naprav.

Zadnje novice

Madžarski državni monopol za spletne športne stave bo konec leta 2023
2022-09-14

Madžarski državni monopol za spletne športne stave bo konec leta 2023

Novice