10 najboljših Wazdan Online Casino

Wazdan, ustanovljen leta 2010 kot strežniške rešitve, je razvijalec inovativnih, zabavnih in visokokakovostnih spletnih igralniških iger HTML5. Ima sedež na Malti in zaposluje skupino več kot 150 predanih posameznikov, ki so združeni v svoji strasti, da bi na trg iger na srečo prinesli odličnost.

Wazdan deluje v več jurisdikcijah in ima licence Malteškega urada za igre na srečo, švedskega urada za igre na srečo, britanske komisije za igre na srečo in romunskega nacionalnega urada za igre na srečo. Še več, v celoti so certificirani, da ponujajo svoje igre v Kolumbiji, Španiji, na Danskem in mnogih drugih. Wazdanov izbor iger vključuje klasične in nove video igralne avtomate, video poker in namizne igre.

Zadnje novice

Wazdan lansira novo igro – Telly Reel, preizkusite svoje novo promocijsko orodje (Cash Drop)
2020-10-20

Wazdan lansira novo igro – Telly Reel, preizkusite svoje novo promocijsko orodje (Cash Drop)

S sedežem na Malti spletna igralnica Ponudnik programske opreme za igre na srečo Wazdan je zdaj predstavil svoj domiselni novi naslov Telly Reels, potem ko je pred kratkim izdal svoje revolucionarno promocijsko orodje Cash Drop. Igralni avtomat s 5 koluti in 20 izplačilnimi linijami popelje igralce v nostalgičen svet stare šole na televiziji, kjer so sadna mavrica in številni bonusi enakovredni velikim zmagam. V Telly Reels je tudi nekaj zanimivih funkcij, kot je stranska plošča, ki se polni z zvezdami, ki igralcem ponuja 10 plačanih Telly Bonus vrtljajev in pet blokiranih divjih simbolov na kolutih. Z zlaganjem petih drsnikov na zaslonu lahko igralci sprožijo tudi Micro Telly Bonus, ki jim podeli naključno nagrado v vrednosti do desetkratnega vložka.