Wazdan lansira novo igro – Telly Reel, preizkusite svoje novo promocijsko orodje (Cash Drop)

Wazdan

2020-10-20

S sedežem na Malti spletna igralnica Ponudnik programske opreme za igre na srečo Wazdan je zdaj predstavil svoj domiselni novi naslov Telly Reels, potem ko je pred kratkim izdal svoje revolucionarno promocijsko orodje Cash Drop. Igralni avtomat s 5 koluti in 20 izplačilnimi linijami popelje igralce v nostalgičen svet stare šole na televiziji, kjer so sadna mavrica in številni bonusi enakovredni velikim zmagam. V Telly Reels je tudi nekaj zanimivih funkcij, kot je stranska plošča, ki se polni z zvezdami, ki igralcem ponuja 10 plačanih Telly Bonus vrtljajev in pet blokiranih divjih simbolov na kolutih. Z zlaganjem petih drsnikov na zaslonu lahko igralci sprožijo tudi Micro Telly Bonus, ki jim podeli naključno nagrado v vrednosti do desetkratnega vložka.

Wazdan lansira novo igro – Telly Reel, preizkusite svoje novo promocijsko orodje (Cash Drop)

Telly Reels Scatter funkcija:

Širok nabor nagrad, vključno z dodatnimi vrtljaji, množitelji in naključnimi divjimi, je mogoče za igralce odkleniti z aktiviranjem treh razpršilnih koles, ki so v bistvu manjša od kolesa sreče. Če želite to narediti pravilno, lahko igralci izberejo Wazdanova orodja Buy in Special Gamble, da pospešijo zasledovanje in osvojijo mega nagrade za do 1400-krat toliko, kolikor je mogoče.

Izplačilo Telly Reels

Prav tako je vaša prednost, ko gre za stopnjo volatilnosti, saj vam Wazdan omogoča, da izberete lastno stopnjo tveganja, a ne glede na to, ali je nizka, srednja ali visoka, potencialna donosnost igralca ostane enaka, 96,18 odstotka. Najvišje izplačilo je po besedah proizvajalca igre 2100x, kar v primerjavi s sodobnimi izdajami ni impresivno. Vodja prodaje za Wazdan, Andrzej Hyla, je podal oceno nove igre: "Pridružuje se hlevu odlične vsebine, ki je zdaj povpraševana po vsem svetu tako s strani operaterjev kot igralcev. prihajajočih mesecih!"

Cash Drop - Promocijsko orodje

Wazdan je izdal svoje najnovejše in revolucionarno promocijsko orodje Cash Drop, da bi okrepil svoj položaj sodobnega podjetja z igralnimi tehnologijami najvišje kakovosti. Podjetje ceni svoje podružnice in ocene ter se strinja, da bo dokončalo strog postopek testiranja z izbranimi igralnicami, da bi izpopolnilo funkcionalnost orodja.

Cash Drop je orodje, ki je uporabno tako za igralce kot za ponudnike storitev, zahvaljujoč dobro zgrajenim, nastavljivim nastavitvam. Ena izmed najpogostejših značilnosti je, da igralčevi računi prejmejo takojšnje nagrade, tako da jim ni treba izvajati dodatnih dejanj, glavno igranje pa se nadaljuje, kar jim omogoča, da nadaljujejo svojo poglobljeno izkušnjo z vznemirljivimi igrami Wazdan.

"Naši partnerji so bili nad izdelkom izredno veseli in navdušeni. V ustvarjanje tega promocijskega orodja smo vložili veliko timskega truda in komaj čakamo, da ga delimo z drugimi operaterji. Razumemo potrebe naših partnerjev in zato smo izpopolnili Cash Drop biti čim bolj preprost, hiter in intuitiven. Postopek vzpostavitve urnih, dnevnih ali tedenskih kampanj za katero koli igro Wazdan je nemoten in učinkovit. Izkazalo se je, da je uspešen pri pridobivanju pozornosti in angažiranosti igralcev." pravi Michal Imiolek, izvršni direktor Wazdana.

Lepota The Cash Drop

Igralnice lahko igralce usmerijo tudi na želene igre, tako da prilagodijo svoje naslove z vpadljivim logotipom Cash Drop in jim ponudijo izbirno prijavo, ki omogoča ciljanje na uporabnike, ki imajo radi dodatne nagrade. Kasnejši operaterji lahko brezhibno obvestijo igralce, ko je njihova stava prenizka, da bi se kvalificirali za promocijo, tako da nikoli ne zamudijo priložnosti, da si prislužijo nagrado Drop. Pomembno je tudi, da sta T&C in nagradni sklad za dano promocijo Cash Drop vedno le en klik stran, tako da so lahko igralci prepričani, da bodo dobro obveščeni. Poleg zagotavljanja takojšnjega kreditiranja nagrad na računih igralcev, ki omogočajo neprekinjeno igranje iger, lahko igralnice prilagodijo svoje naslove svojim želenim igram in še več z logotipom za izpust gotovine.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice