Vse, kar morate vedeti o Yggdrasilu

Yggdrasil Gaming

2020-11-02

Yggdrasil Gaming je a spletna igralnica software pro vidoes in eden najbolj znanih in najbolj donosnih igralcev na srečo v industriji. Podjetje ima veliko nagrad vgrajenih v svoje igre in velik katalog iger. V vsaki igralnici, ki deluje na spletu, se lahko igrajo igre Yggdrasil. Yggdrasil Gaming je bil ustanovljen leta 2005 in je postal pravi pionir v sektorju iger iger. 


Vse, kar morate vedeti o Yggdrasilu

Ta nagrajeni ponudnik iger ima več licenc, ki so jih izdali organi Združenega kraljestva in Malte za igre na srečo. Yggdrasil ima tudi sedež na Malti, čeprav so nekatere države EU tudi dom uglednih razvijalcev. Ime podjetja izvira iz skandinavske mitologije, kjer je bil Yggdrasil velikansko večno drevo življenja. Zanimivo je, da niso vse igre Yggdrasil o Skandinaviji in Vikingih, saj je zbirka iger zelo obsežna in daje vsakomur nekaj, kar je neposredno povezano z njimi.

Zvrsti iger, ki so na voljo na Yggdrasilu – ključne značilnosti in najboljše igre

Reže

Yggdrasilove priljubljene igralne igre še naprej ustvarjajo vrhunske igralce z najboljšo grafiko v panogi. Igre imajo odlično zvočno tehnologijo, kreativno mehaniko iger in najsodobnejšo matematično specifikacijo. igre so dostopne v vseh zadevnih jezikih in valutah.

Izbrana razpoložljiva igralna igra

Elemental Princess Hyperburst Rock the Cash Bar CherryPOP Victoria Wild Valley of the Gods 2 Progressive Jackpot igre

Izkusite njihove zabavne igre jackpotov z mega in centralnimi progresivi.

Njihove igre 2 Mega Jackpot so Joker Millions in Empire Fortune, obe sta povezani z istim jackpot potom s skupnim konceptom večne elegance. Štiri znane lokalne igre z jackpotom so Holmes and Stolen Stones, Ozwin Jackpots, Jackpot Raiders in Jackpot Express. V Jackpot TopUp, novi revolucionarni funkciji, operaterjem omogočajo, da hitro dvignejo nagradne sklade v svojih jackpot igrah, dodajo dodatne možnosti za zmago in dodatno izboljšajo uporabniško izkušnjo.

Izbrane razpoložljive igre s progresivnim jackpotom

 • Jackpot Express

 • Jackpot Raiders

 • Dr Fortuno

 • Ozwinovi jackpoti

 • Empire Fortune

 • Holmes & ukradeni kamni

 • Joker Milijoni

  Namizne igre

  Poganjajo inovacije pri namiznih igrah RNG z upoštevanjem nastajajoče mobilne generacije. Ponujajo svetovno ocenjene igre Blackjack in Roulette. Odkrijte njihovo ruleto Golden Chip z ustvarjalnimi funkcijami in naključnim množiteljem.

  Izbrane razpoložljive namizne igre

 • Ruleta z zlatim žetonom

 • Dr Fortuno Blackjack

 • Lucky Blackjack

 • Sonya Blackjack

  Splitz™

  Splitz™ zagotavlja novo plast navdušenja za izdaje igralnih avtomatov Yggdrasil, da poveča zanimanje igralcev z veliko priložnostjo za zmago. Prva igra Yggdrasil, ki ponuja mehaniko Splitz™, je Temple Stacks z več kot 200.000 priložnostmi za zmago! Neon Rush Splitz™ je bil naš drugi naslov SplitzTM z zabavno, vizualno težko temo in potencialom za dobičkonosne zmage tako prek mehanike Splitz™ kot šestih jackpotov, ki so dostopni v naslovu. 


  MultiMax™

  MultiMAX je sistem igre, ki kopiči množitelje na kolutih. Z vsako zmago so vsi koluti z vsaj 1 simbolom prispevali k zmagam svojih množiteljev, pripisanih zmagi. Prva igra Yggdrasil, ki je zagotovila mehanizme MultiMax, so bile njihove slavne igre Multiple!, igra, polna divjih funkcij, kot so Dropdown Wins, Wilds in funkcija MultiMAX, ki omogoča, da se vsak dobitek pomnoži z do 5 ločenimi množitelji.

GigaBlox™

GigaBlox™ zabava vsako vrtenje s prilagodljivo priložnostjo za zmago – večji kot je blok, večji je potencial za zmago! Prva igra GigaBloxTM, ki bo izšla, je Lucky Neko z živahnimi koluti, ki sprožajo velikanske bloke do 6×6 zloženih! Njihov drugi uvod v GigaBlock™ Hades izboljšuje prve borbe GigaBloxTM, globoko prelomno izkušnjo igranja!

Yggdrasil Gaming Odlikovanja in priznanja

Spodaj je nekaj izbranih nagrad, ki jih je osvojil Yggdrasil Gaming:

2015 - EGR B2B Awards - Software Rising Star 2016 - EGR B2B Awards - Ponudnik igralnih avtomatov leta 2016 - Gaming Awards - Ponudnik programske opreme za igre na srečo 2019 - EGR B2B Awards - Inovator v RNG Casino dobavitelju 2020 - In Gaming Awards Leto

Najboljše igralnice, v katerih lahko igrate spletne igralniške igre Yggdrasil

William Hill

Betsson

Casumo

Gospod Green

Pridi!

Bet365

Zadnje novice

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming
2023-09-14

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Novice