Yggdrasil Gaming sodeluje s Peter & Sons pri izdaji Robin-Nottingham Raiders

Yggdrasil Gaming

2021-08-16

Katrin Becker

Robin Hood je poleg legende tudi pomembna ikona pop kulture. Ni ene osebe na tem planetu, ki ne bi slišala imena Robina Hooda in njegovih veselih mož. Kako so ropali od bogatih in dajali revnim. Kdor posluša zgodbe Robina Hooda, si takoj zaželi, da bi lahko bil on. No, z lansiranjem Robin-Nottingham Raider se vam bo želja morda le uresničila!

Yggdrasil Gaming sodeluje s Peter & Sons pri izdaji Robin-Nottingham Raiders

Robin - Nottingham Raiders

Robin-Nottingham Raiders je najnovejša igra v pustolovski seriji z Robin Hoodom. Igro je zagnal Yggdrasil Gaming ki so se odločili za sodelovanje s partnerjem YG Masters Petrom & Sons, da bi izdali to absolutno vrhunsko igro. Igra vas dobesedno popelje v obdobje Robina Hooda in vam omogoča, da ponovno uprizorite pustolovščine samega legendarnega Robina Hooda.

Nastavitev igre

Igra temelji na mestu Nottingham, kjer je Robin Hood izvajal svoje napade na zatiralske bogate tirane družbe. Igralci vidijo Robina in njegovo skupino razbojnikov, ki se pripravljajo na svoje napade, kjer bi svoj plen razdali revnim.

Mehanika

Igra vsebuje 12 osnovnih simbolov igre. Simboli temeljijo na znanih likih iz legende o Robinu Hoodu. Na voljo so tudi zmogljivi brezplačni bonusi za vrtenje in največji dobitek do 121.500-krat od sprožilne stave. Vsi ti so povsod navdušeni igralci igralnih avtomatov!

Posebna značilnost

Igra 5x4 ima posebna funkcija brezplačnega vrtenja. Funkcija se sproži, ko 3 ali več razpršenih simbolov pristanejo na kolutih igralnega avtomata. Če lahko izpolnite pogoje, ste lahko nagrajeni s kar 15 brezplačnimi vrtljaji.

Obstaja tudi poseben divji sistem. To se lahko zgodi naključno, saj se divjine lahko spremenijo v posebne divje. Ti posebni divji znaki so zbrani v meter z devetimi režami. Ko se števec napolni s posebnimi divjimi znaki, lahko igralec sproži ponovno vrtenje, kjer bodo divji znaki naključno padli na mrežo. V načinu brezplačnih vrtljajev, če igralec zbere tri posebne divje znake, se oblikuje grozd. Vsaka od teh skupin nagradi igralca s 3 brezplačnimi vrtljaji. Vsak krog se divjina z vsakim vrtenjem poda na nove položaje. 

Robin - Nottingham Raiders v nadaljevanju filma Robin-Sherwood Marauders, ki je izšlo v začetku tega leta. To je četrta izdaja naslova v studiu kot YG Masters Partner. Igro poganja GATI, Yggdrasilova najsodobnejša tehnologija. GATI ima možnost, da partnerjem omogoči uporabo že konfiguriranega kompleta orodij, ki je pripravljen za predpise, ki je sposoben ustvariti vrhunsko vsebino.

Yggdrasil Gaming nam je z izdajo Robin-Nottingham Raiders resnično pokazal, česa so sposobni!

Zadnje novice

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming
2023-09-14

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Novice