Yggdrasil nadaljuje z Money Mariachi Infinity Reels

Yggdrasil Gaming

2022-03-14

Ethan Tremblay

Odpravite se na potovanje v Mehiko in se poklonite mrtvim z vsestranskim igralnim avtomatom Money Mariachi Infinity Reels iz Yggdrasil in ReelPlay. Kot že ime namiguje, je ta spletni igralni avtomat z mehiško tematiko in je namenjen predvsem zabavi ob dnevu mrtvih.

Yggdrasil nadaljuje z Money Mariachi Infinity Reels

Kljub temu se ponaša z zelo nagrajujočo mehaniko Infinity Reels, ki hrani več progresivnih množiteljev, razširitvenih simbolov in jackpotov. Torej, ste pripravljeni na grozljivo zabavo?

Pregled kolutov Money Mariachi Infinity

Za tiste, ki ne vedo, se v novembru tradicionalno praznuje praznik Dan mrtvih. Ta festival izvira iz Mehike in je večinoma namenjen družini in prijateljem, ki se zberejo v spomin na mrtve. Danes je festival pogost tudi v zahodnih kulturah.

Poleg tega je 10. januarja 2022 Yggdrasil odločili, da se bodo temu festivalu poklonili prek Money Mariachi Infinity Reels. To je zabavna fiesta, ki vsebuje svetle in barvite slike v privzeti mreži 3x4 z neskončnimi plačilnimi linijami.

Igralci morajo ujemati vsaj tri ikone od leve proti desni, da sestavijo zmagovalno kombinacijo. Nizko plačani simboli vključujejo klobuke, marake, nagrobnike, šopke, kruh in sveče. Po drugi strani pa so zeleno okostje, oranžno okostje, rumeno okostje in ženska visoko plačane ikone. Ženska plača največ, pri čemer doseže največji množitelj x5. Končno, ikona kitare predstavlja divjino, ki nadomešča vse standardne ikone, ko pristane.

Tu se ne ustavi; po vsaki zmagi se na desni doda dodaten kolut. To izboljša izplačilo s povečanjem množitelja za eno enoto. Tudi koluti se širijo, dokler registrirate zmagovalno kombinacijo. To boste podrobneje videli kasneje.

Kot je bilo pričakovano, Money Mariachi Infinity Reels ima funkcijo samodejnega predvajanja, ki igralcem omogoča nastavitev do 100 samodejnih vrtljajev. Prav tako boste našli postavitev 3x4 z živimi barvami, kot nalašč za igranje s sistemom Android in iPhone. 

Funkcije bonusa Money Mariachi Infinity Reels

Če sem iskren, je mehanik ReelPlay Infinity Reels že nekaj časa živel v senci BTG-jevega sistema Megaways. Toda to ne odstrani dejstva, da je to ena najbolj nagrajujočih mehanizmov v zgodovini spletnih iger na srečo. 

The Infinity koluti Funkcija v tej igri omogoča, da se koluti neskončno širijo po registraciji ujemajoče se kombinacije. Z drugimi besedami, tukaj ni omejitev, čeprav je največje izplačilo igre 50.000x. Ne pozabite, da se vrednost množitelja poveča za 1x za vsak dodatni kolut.

Medtem se upošteva izplačilo, ko zadenete ne-zmagovalni kolut. Nato se bodo koluti vrnili na začetno nastavitev 3x4 in Neskončni bonus izplačilo 888x se izvede na 12 ali več kolutih. Zanimivo je, da to velja tako za osnovno igro kot za bonus kroge.

Ko že govorimo o bonus krogih, ima ta igralni avtomat Yggdrasil Ponovitve navzgor, ki se aktivirajo po pristanku ikon svetišča. Če imate srečo, da dobite tri zaporedne ponovitve, se svetišča zaskočijo na mestu za tri kroge igre. Upoštevajte, da lahko vsako svetišče dodeli vrednost množitelja od 1x do 10x. In če med ponovnimi vrtenji pristane nova ikona, se prilepijo na svoje mesto in števec se ponastavi na 3. 

Poleg tega se lahko simboli svetišča spremenijo v posebne modifikacijske simbole, ko se dvignejo. Vključujejo:

  • Pridelovalec: Z vsakim ponovnim vrtenjem se dvignejo in povečajo množitelj za 1x do 10x.
  • zamrzovalnik: Zamrzne naslednje ponovitve za dve zaporedni seji in se nato vrne v svetišče.
  • Ojačevalec: Poveča vrednost množitelja sosednjih simbolov svetišča za 1x do 10x, ko se dvigne.
  • Šarmer: Zmanjša število lobanj, potrebnih za nadgradnjo sosednjih svetišč za eno.

Nazadnje, Funkcija Nakup možnost omogoča igralcem, da kupijo Level Up Respins za 100-kratni vložek. Nato boste dobili vsaj tri simbole svetišča na mreži od 6 do 15. To daje igralcem odlično priložnost, da osvojijo 888x Infinity Bonus. 

Money Mariachi Infinity Reels Varianca, RTP in omejitve stav

Money Mariachi Infinity Reels je igralni avtomat z visoko volatilnostjo. To pomeni, da igra ni za nestrpne skupine s kratkim proračunom, saj lahko traja nekaj časa, da dosežejo zmage. Toda to nadomešča s 96,19-odstotnim RTP, kar je nekoliko nad 96-odstotnim povprečjem v panogi.

Glede stav lahko porabite karkoli od 0,20 do 40 $ na vrtenje. Očitno je to lahko odlog za high rollers. Toda počakajte, lahko osvojite 2.000.000.000 $ jackpot, če dobite 50.000-kratno glavno nagrado. 

Zadnje pripombe: odličen mehiški poklon!

Yggdrasilova kuhinja nikoli ne razočara. To je barvit in zabaven dogodek z največjim množiteljem 50.000x v tej igri. Ne samo to, 888x Infinity Bonus je dosegljiv, če lahko zberete 12 kolutov ali več. Povečanje vrednosti množitelja ob vsaki zmagi bo prav tako prišlo prav.

Toda na slabši strani ima ta igralni avtomat nizko najvišjo mejo stave, ki je visoka najboljših spletnih igralnic morda razočaranje. Prav tako je odstopanje nekoliko na visoki strani. Kljub temu je to lepo narejena igra, podobna Grim Muerto iz Play 'N GO in Day of Dead iz Pragmatic Play.

Zadnje novice

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe
2023-09-21

Raziščite tropsko zatočišče v Habanero's Bikini Island Deluxe

Novice