Royal Spinz Pregled 2024 - Games

Royal SpinzResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusBonus 120 brezplačnih vrtljajev
Igre s takojšnjim dobitkom
Uporabniku prijazen dizajn
Večjezična igralnica
Neverjetni bonusi
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Igre s takojšnjim dobitkom
Uporabniku prijazen dizajn
Večjezična igralnica
Neverjetni bonusi
Royal Spinz is not available in your country. Please try:
Games

Games

Royal Spinz ima širok izbor iger, poleg tega pa se redno dodajajo nove igre. Ko izberete Royal Spinz, je skoraj nemogoče, da vam zmanjka možnosti. Igre imajo uporabniku prijazen dizajn vmesnika, ki začetnikom omogoča izkušnjo brez težav.

Baccarat

Baccarat

Baccarat je ena najstarejših in najbolj priljubljenih spletnih iger s kartami, ki se igrajo v igralnicah po vsem svetu. Igra je precej preprosta in enostavna za učenje in je iz nekega razloga zelo priljubljena med high rollers.

Cilj igre je izvleči roko s kartami z vrednostjo, ki je bližja 9 kot bančnikova roka.

Igra se s čevljem s šestimi krovi, pri čemer vsak krov vsebuje 52 kart. Vrednost kartic se določi na naslednji način:

 • Karte od 2 do 9 imajo svoje nominalne vrednosti.
 • 10, Jack, Queen in King so ocenjeni z 10.
 • As se šteje kot 1.
Nasveti za stave

Nasveti za stave

Če želite izbrati količino žetonov, s katerimi želite začeti, morate z miško klikniti žeton v spodnjem desnem kotu tabele. Kliknite na ustrezno polje, da položite stavo. Vsakič, ko kliknete na stavno polje, ki bo vašemu skladu dodalo en žeton izbrane vrednosti. Če želite znižati stavo, morate klikniti na stavno polje z držanim CTRL.

Ko želite odstraniti postavljene žetone, kliknite gumb 'počisti'. Ko želite znova igrati, samo kliknite na 'nova igra' in vse karte in žetoni bodo odstranjeni. Če želite ponoviti stavo, kliknite na 'ponovno stavite' in s tem bodo vložki enaki kot v prejšnjem krogu.

Kako igrati Baccarat?

Kako igrati Baccarat?

Igranje baccarat, skoraj kot katera koli druga igralniška igra, se začne s stavo. Kot igralec lahko stavite na bankirjevo roko, na igralčevo roko, na neodločen rezultat ali na kombinacijo treh. Kliknite na gumb za posel in tako igralec kot bankir bosta prejela po 2 karti. Če je potrebno, se deli tretja karta.

Pravilo tretje karte za igralca

 • Ko ima igralec vrednost roke 5 ali manj, izvleče tretjo karto.
 • Ko ima igralec vrednost roke 6 ali 7, ostane.
 • Ko ima igralec vrednost roke 8 ali 9, je to 'naravna roka'.

Tretje karticno pravilo za bankirja

 • Ko ima bankir vrednost roke 2 ali manj, vedno potegne karto.
 • Ko ima bankir vrednost roke 3, ne vleče tretje karte, ko je igralčeva tretja karta 8. Tretjo karto izvleče, ko je igralčeva tretja karta 0-1-2-3-4-5-6 -7-9.
 • Ko ima bankir vrednost roke 4, ne vleče tretje karte, ko je igralčeva tretja karta 0-1-8-9. Tretjo karto izvleče, ko je igralčeva tretja karta 2-3-4-5-6-7.
 • Ko ima bankir vrednost roke 5, ne vleče tretje karte, ko je igralčeva tretja karta 0-1-2-3-8-9. Tretjo karto izvleče, ko je igralčeva tretja karta 4-5-6-7.
 • Ko ima bankir vrednost roke 6, ne vleče tretje karte, ko je igralčeva tretja karta 0-1-2-3-4-5-8-9. Tretjo karto izvleče, ko je igralčeva tretja karta 6-7.
 • Ko ima bankir vrednost roke 7, vedno ostane.
 • Ko ima bankir vrednost roke 8 ali 9, igralec ne more povleči tretje karte.
Reže

Reže

Sloti so med najbolj priljubljenimi igralniškimi igrami. Cilj igre je dobiti najvišje uvrščeno kombinacijo na zmagovalni liniji igre. Klasični spletni igralni avtomati imajo 3 kolute, ki vsebujejo 22 pozicij na kolut. Simboli se vrstijo v naključnem vrstnem redu in če vam uspe pristati prave, boste prejeli izplačilo. Ideja je združiti najvišje uvrščene kombinacije, da bi prejeli boljša izplačila.

Spletni igralni avtomati so znani po ustvarjanju instant milijonarjev, zato si vsi želijo del akcije. Če želite začeti igrati spletne igralne avtomate, morate izbrati znesek, ki ga želite staviti, in klikniti gumb Zavrti.

Blackjack

Blackjack

Ena izmed najbolj priljubljenih igralniških iger s kartami je Blackjack ali, kot jo nekateri drugi želijo imenovati, Twenty One. Obstaja veliko različnih različic igre, vendar pri Royal Spinz igrajo po pravilih Atlantic Cityja.

Glavni cilj igre je premagati delilčevo roko tako, da ne presežete 21. Blackjack je intuitivna in hkrati matematična igra, zato jo imajo igralci, ki čakajo na izziv, resnično radi. Preden začnete igrati, morate poznati osnovna pravila igre. Najprej, ne morete igrati igre, ne da bi vedeli prave vrednosti kart:

 • Karte od 2 do 9 imajo svojo nominalno vrednost.
 • 10 in vse obrazne kartice imajo vrednost 10.
 • As je lahko 1 ali 11, tako da bo vrednost najboljša kombinacija.
Nasveti za stave

Nasveti za stave

Ko želite izbrati znesek, s katerim želite začeti, morate z miško klikniti žeton v spodnjem desnem kotu tabele. Za oddajo stave morate klikniti ustrezno stavno polje. Če želite, lahko stavite več kot eno kombinacijo naenkrat. S klikom na polje za stave boste v svoj sklad dodali en žeton izbrane vrednosti. Če želite znižati svojo stavo, morate klikniti na stavno polje z držanim CTRL. Če želite odstraniti postavljene žetone, morate klikniti gumb za brisanje. Ko želite odstraniti vse karte in žetone z mize in igrati znova, samo kliknite na 'nova igra'. Ko kliknete na REBET, boste ponovili stavo z enakimi vložki kot v prejšnjem krogu.

Dovoljeno je staviti na največ tri roke, pri čemer staviš na osrednji, desni in levi položaj. Kliknite na gumb DEAL in tako vi kot delilec boste prejeli 2 karti. Igralec prejme obe karti navzgor, delilec pa samo eno obrnjeno karto.

Ko je delilčeva obrnjena karta z vrednostjo 10, potem delilec preveri blackjack. Če delilec nima Blackjacka, se igra nadaljuje in imate na voljo 3 možnosti za vašo naslednjo potezo:

Ko kliknete gumb 'hit', boste iztegnili dodatno karto v svojo roko. Izvlečete lahko toliko kart, kolikor jih potrebujete, dokler vaša kombinacija ne doseže 21. Če vaš skupni znesek preseže 21, se zlomite in vaša kombinacija izgubi.

Ko kliknete na '_stand_' boste prenehali risati karte. To pomeni, da ste zadovoljni s svojo roko in ne potrebujete dodatnih kart.

Ko kliknete na gumb 'double', boste podvojili prvotno stavo in v svojo roko dodali še eno karto. Po tem lahko po potrebi izvlečete dodatne karte.

Glede na situacijo v igri sta lahko na voljo še dve možnosti in sta naslednji:

 • Prvi je Split in to postane na voljo, ko sta vaši prvi dve karti enake vrednosti. Nato se lahko odločite, da svoje karte razdelite v dve ločeni roki in položite stavo, ki je enaka vaši prvotni stavi. Roko lahko razdelite le enkrat. V primeru, da delite par asov, lahko za vsako novo kombinacijo izvlečete samo eno karto. Če po tem izvlečete karto z desetimi vrednostmi, to ne bo Blackjack, ampak se bo obravnavala kot običajna 21.
 • Druga možnost je zavarovanje. Ta možnost je na voljo samo, če je prodajalčeva gornja karta As. Pojavilo se bo sporočilo o zavarovanju in morali boste klikniti na 'da' oz 'ne' gumb. Če izberete da, je začetna stava enaka polovici vaše začetne stave. Če ima delilec Blackjack, bo vaša kombinacija izgubila in če imate tudi Blackjack, bo donos vaše zavarovalne stave 2 proti 1. Če delilec nima Blackjacka, nadaljujete z igro na običajen način.
Pravilo trgovca

Pravilo trgovca

Ko je igralčeva roka končana, začne delilec igrati. Trgovec vedno stoji na 17.

Običajna zmagovalna kombinacija se izplača 1 proti 1. Tako na primer, če položite stavo 20 € in zmagate, boste prejeli svojih 20 € nazaj in osvojili boste 20 €, skupaj 40 €.
Blackjack se izplača 3 proti 2. Torej, če položite stavo 10 € in zmagate, boste dobili svojih 10 € nazaj in dobili boste še 15 €.

Zavarovalna stava se izplača 2 proti 1. Če položite začetno stavo 10 € in je vaša zavarovalna stava 5 €. Ko delilec zadene Blackjack, vam bosta vrnjena vaša stava in dobitek, torej skupaj 15 €.

ruleta

ruleta

Evropska ruleta je daleč najpogostejša različica igre. Skupno 37 žepov, ki jih sestavljajo številke od 1 do 36 v črni ali rdeči barvi, in en zeleni žep, ki je oštevilčen z 0. Razlog, zakaj je ta igra tako priljubljena, je dejstvo, da je mogoče vložiti različne stave, ta različica pa vključuje tudi klicne stave, ki so postavljene na posebnem dirkališču.

Igranje je zelo preprosto. Morate staviti svojo stavo, in ko to storite, se kolo in žogica zavrtita. Ko se kolo preneha premikati, žogica pristane v naključnem žepu in to je vse.

Cilj igre je uganiti, v kateri reži bo žoga pristala. Če pravilno uganete, boste prejeli izplačilo.

Nasveti za stave

Nasveti za stave

Uporabiti morate miško in klikniti žeton v spodnjem desnem kotu tabele, da izberete količino žetonov, s katerimi želite začeti. Nato kliknite ustrezno stavno polje, da položite stavo. Vsakič, ko kliknete na stavno polje, ki bo vašemu skladu dodalo en žeton izbrane vrednosti.

Če želite znižati svojo stavo, morate klikniti na stavno polje in hkrati držati gumb CTRL. Ko želite odstraniti žetone, kliknite na gumb za brisanje, ko pa želite odstraniti vse karte in žetone z mize, kliknite na 'nova igra'. S klikom na gumb REBET boste postavili enake vložke kot prejšnji krog in nato zavrteli kolo.

Vrste stav v ruleti

Vrste stav v ruleti

V ruleto lahko položite dve vrsti stav, notranje in zunanje stave.

Notranje stave:

 • naravnost – To je takrat, ko stavite na katero koli posamezno številko. Stavite neposredno na eno številko, vključno z 0. Izplačilo za to stavo je 35:1.
 • Split – To je, ko stavite na kateri koli dve sosednji številki. Stavite na vrstico, ki ločuje dve številki. Izplačilo za to stavo je 17:1.
 • ulica – To je, ko stavite na vrsto treh številk. Stavo položite na zunanjo desno mejno črto na mizi za ruleto poleg ustrezne vrstice treh številk. Izplačilo za to stavo je 11:1.
 • Trio – To je takrat, ko stavite na skupino 0, 1 in 2 ali 0, 2 in 3. Stavite na presečišče med tema številkama. Izplačilo za to stavo je 11:1.
 • Vogal – To je, ko stavite na štiri številke v kvadratni postavitvi. Stavite na presečišču štirih številk. Izplačilo za to stavo je 8:1.
 • vrstica – To je, ko stavite na dve sosednji ulici. Stavite na presečišče dveh vrstic. Izplačilo za to stavo je 5:1.

Zunanje stave:

 • Stava na stolpec – To je, ko stavite na 12 številk na kateri koli od treh navpičnih črt. Če želite staviti svojo stavo, morate svoje žetone vložiti v eno od polj z oznako '2 proti 1'. Izplačilo za to stavo je 2:1.
 • Ducat Bet – To je, ko stavite na prvo, drugo ali tretjo skupino 12 številk. Svojo stavo položite v eno od treh polj z oznako '1. 12', '2. 12' ali '3. 12'. Izplačilo za to stavo je 2:1.
 • Nizko visoko – To je, ko stavite na eno od prvih nizkih 18 številk ali zadnjih 18 visokih številk. Za stavo morate svoje žetone vložiti v polje z oznako '1 do 18' ali '19 do 36'. Izplačilo za to stavo je 1:1.
 • Liho/Sodo – To je takrat, ko stavite na sodo ali liho število. Za stavo morate svoje žetone vložiti v polje SODO ali LIHNO. Izplačilo za to stavo je 1:1.
 • Rdeča/črna – To je takrat, ko stavite, katere barve bo prikazano kolo rulete. Za stavo morate svoje žetone vložiti v škatlo z rdečim ali črnim diamantom. Izplačilo za to stavo je 1:1.

Levo od mize za ruleto lahko vidite posebno dirkališče, kjer lahko oddate klicne stave ali 'najavite'. Te stave prihajajo iz francoske rulete in zato so imena, ki se uporabljajo, v francoščini.

 • Voisins de Zero – Ta stava vključuje številke, ki ležijo med 22 in 25, in za to stavo morate klikniti "VOISINS" na dirkališču. Potrebovali boste skupno 9 žetonov in jih je treba razporediti na naslednji način: 2 žetona se postavi na trio 0/2/3, 1 žeton na 4/7 split, 1 na 12/15, 1 na 18 /21, 1 na 19/22, 2 na 25/26/28/29 kotu in 1 na 32/35. Izplačilo za to stavo je enako opravljenim stavam. Tako bo stava za trio izplačana 11:1, stava na Split bo izplačana 17:1, stava na kot pa 8:1.
 • Stopnja – Ta stava vključuje številke, ki ležijo na nasprotni strani kolesa med 27 in 33. Za to stavo morate klikniti "TIER". Potrebovali boste 6 žetonov, postavljenih na ta način: 1 žeton je postavljen na vsako od naslednjih razdelitev 5/8, 10/11, 13/16, 23/24, 27/30, 33/36. Izplačilo za to stavo je enako stavi na Split, ki je 17:1.
 • Orphelin es – Ta stava vključuje dve rezini kolesa zunaj Tiers in Voisins. Za oddajo te stave morate klikniti "ORPHELINS". Potrebovali boste 5 žetonov, postavljenih na ta način: 1 žeton, postavljen naravnost na 1, in 1 žeton na vsako od razdelitev: 6/9, 14/17, 17/20 in 31/34. Izplačilo za to stavo je enakovredno opravljenim stavam, direktna stava bo izplačana 35:1, deljena stava pa 17:1.
 • Jeu****O– Za oddajo te stave morate klikniti "JEU O". Za to stavo boste potrebovali 4 žetone na naslednji način: 1 na deljeno 0/3, 1 na deljeno 12/15, 1 na deljeno 32/35 in 1 žeton je ravna stava na številko 26. Izplačilo za to stava je enaka opravljenim stavam. Naravna stava bo plačana 35:1, deljena stava pa 17:1.
 • Številka in njeni sosedje – To je stava na določeno številko na kolesu in dve številki na obeh straneh. Če želite skleniti to stavo, morate svoje žetone položiti na katero koli številko. Izplačilo za to stavo je 35:1.

Ameriška ruleta

Ameriška ruleta se igra na kolesu z 38 režami. Številke od 1 do 36 se izmenjujejo črno in rdeče in obstajata dve zeleni reži, oštevilčeni z 0 in 00. Druga 00 je edina razlika med ameriško in evropsko ruleto.

Igralci lahko položijo več različnih stav, cilj igre pa je predvideti pravo število ali številke.