Royal Spinz Pregled 2024 - Payments

Royal SpinzResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusBonus 120 brezplačnih vrtljajev
Igre s takojšnjim dobitkom
Uporabniku prijazen dizajn
Večjezična igralnica
Neverjetni bonusi
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Igre s takojšnjim dobitkom
Uporabniku prijazen dizajn
Večjezična igralnica
Neverjetni bonusi
Royal Spinz is not available in your country. Please try:
Payments

Payments

Za plačevanje na in z vašega igralniškega računa lahko uporabljate samo svojo osebno kreditno ali debetno kartico. To pomeni, da mora biti ime, prikazano na vaši kreditni kartici, enako tistemu, ki je registrirano na vašem računu.

Največje izplačilo

Največje izplačilo

Najvišji znesek, ki ga lahko dvignete v obdobju 30 dni, je 5000 €. Če vaša zahteva presega ta znesek, bo zavrnjena in sredstva bodo vrnjena na vaše stanje.

Politika umika

Politika umika

Preden lahko igralnica obdela vašo zahtevo za umik, mora preveriti določene dokumente. Prejeli boste e-pošto z navedbo posebnih dokumentov, potrebnih za dokončanje vašega umika. Tukaj so vrste dokumentov, ki jih boste morda morali poslati:

Fotografska osebna izkaznica – To je lahko kopija vašega potnega lista, vozniškega dovoljenja ali osebne izkaznice.

Račun za porabo - To bi moral biti nedavni račun za komunalne storitve, kot je račun za elektriko ali telefon. Ta račun mora vsebovati vaše ime in naslov ter ne sme biti starejši od 6 mesecev.

Dokazilo o lastništvu računa za polog in dvig – poslati morate dokazilo, da ste lastnik računa, ki ga uporabljate za polog in dvig.

  • Ko uporabljate kreditno ali debetno kartico, morate poslati sliko sprednje in zadnje strani kartice. Zaradi lastne varnosti blokirajte srednje številke, tako da so prve 6 in zadnje 4 števke vidne. Prav tako morate blokirati 3-mestno varnostno kodo na zadnji strani kreditne kartice.
  • Ko uporabljate Skrill ali MoneyBookers, morate poslati posnetek zaslona strani profila, ki jo najdete pod 'Moj račun' na spletnem mestu. Vaše ime in naslov morata biti jasno vidna.
  • Ko uporabljate Neteller, morate poslati posnetek zaslona strani »Podrobnosti« na spletnem mestu. Prepričajte se, da so vidni vaše ime, naslov in e-pošta.
  • Ko uporabljate bančno nakazilo, morate poslati kopijo nedavnega bančnega izpiska, izdanega pred manj kot 6 meseci. Prepričajte se, da so vidni vaše ime, naslov in številka bančnega računa. Zaradi vaše varnosti blokirajte podrobnosti transakcije.

Igralnica lahko v nekaterih primerih zahteva dodatne dokumente in lahko zahteva tudi notarsko overitev dokumentov. Če zahtevanih dokumentov ne pošljete v 5 dneh, se lahko vaša zahteva za umik zavrne. Vendar ne skrbite, sredstva bodo vrnjena na vaše stanje in ponovno lahko izvedete dvig, ko pošljete vse potrebne dokumente.

Ko so izpolnjeni vsi pogoji, bo vaš umik obdelan v 5 delovnih dneh.

Preverjanje telefona

Preverjanje telefona

Royal Spinz bo morda zahteval telefonsko preverjanje pred obdelavo vaše zahteve za umik. Če ne dokončate telefonskega preverjanja, bo vaša zahteva za umik lahko zavrnjena.

Omejitve dviga

Omejitve dviga

Najmanjši znesek, ki ga lahko dvignete, je 100 €. Najvišji znesek je omejen na 5000 € na 30-dnevno obdobje. Vse zahteve, ki niso znotraj teh omejitev, bodo zavrnjene in sredstva bodo vrnjena na vaše stanje.

načini plačila

načini plačila

Način plačila je odvisen od načina, ki ste ga najprej uporabili za nakazilo. Vaš umik je lahko razdeljen na različna plačila na različne načine pologa, ki ste jih uporabili. Če vašega načina pologa ni mogoče uporabiti za dvige, kot sta Ukash ali Paysafecard, bodo vsa plačila izvedena prek bančnega nakazila. Če je vaš dobitek manjši od 100 €, lahko uporabite alternativni plačilni račun, kot sta Skrill ali Neteller.

Časovni okviri

Časovni okviri

Royal Spinz naredi vse, kar je v njihovi moči, da obdela vse vaše zahteve v 5 delovnih dneh od trenutka, ko prejmejo zahtevane dokumente. Ko je umik obdelan, je vse odvisno od načina plačila, ki ste ga izbrali za umik. Za kreditne kartice lahko traja do 10 delovnih dni, za Skrill in Neteller lahko traja do 1 delovni dan, za bančno nakazilo pa lahko traja do 5 delovnih dni, da prejmete vaša sredstva.

Igralnica običajno ne dodaja nobenih dodatnih provizij, in če vam zaračunava vaša finančna institucija, se ta denar odšteje od zneska dviga.