RTP - Return To Player

Ko igrate igralne avtomate na spletu, ste najverjetneje naleteli na izraz RTP in se spraševali, kaj to pomeni. RTP za igralce je pomemben dejavnik za igralce na avtomatih in v tem članku bomo razložili, zakaj. Izvedite vse, kar morate vedeti o konceptu, kaj je in kako ga integrirati med igranjem spletnih igralniških iger in igralnih avtomatov.

RTP - Return To Player
Kaj je RTP?Zakaj naj izberem spletno igralnico z visokim RTP?
Ali so spletni igralni avtomati za pravi denar narejeni? Razbijanje mita!
2022-05-05

Ali so spletni igralni avtomati za pravi denar narejeni? Razbijanje mita!

Pri igranju spletne igralne avtomate za pravi denar precej pogosto je enostavno začeti metati bes in kriviti spletno igralnico. Stvar je v tem, da bo večina vaših vrtljajev povzročila izgubo in ne zmago.

Kaj pomeni Return To Player (RTP)?
2020-12-13

Kaj pomeni Return To Player (RTP)?

Tema igralne igre nekatere igralce pritegne, druge pa lahko pritegnejo številni atributi. Za goreče igralce, RTP (return-to-player)je odločilni dejavnik, ali je vredno igrati igro ali ne.

RTP pregled in družabne igralniške igre
2020-09-18

RTP pregled in družabne igralniške igre

Najprej prve stvari! Pošteno je, da ljubitelj spletnih iger na srečo, vreden svojega naziva, razume, kaj točno je RTP in kako deluje v spletnih igrah. Preprosto povedano, RTP meri odstotek vložkov, ki jih igra vrne igralcem. Na splošno določa, kako bo igralniška igra delovala.

Kako delujejo spletni igralniški avtomati?
2020-04-22

Kako delujejo spletni igralniški avtomati?

Spletni igralniški avtomati so namenjeni vrtečim se kolutom. Igralec mora izbrati valuto in znesek denarja, ki ga je treba postaviti na kocko. Nato pritisnejo gumb za vrtenje in počakajo na rezultate. Obstaja veliko oblik spletnih igralnih avtomatov, vendar vse temeljijo na sreči.

Kaj je RTP?

Kaj je RTP?

Besedna zveza RTP pomeni Nazaj na Player. RTP se uporablja za pojasnitev vsote denarja v odstotkih, za katero se lahko pričakuje, da bo igralniška igra ali igralni avtomat povrnila svojim strankam. Uporabljajo ga tako tradicionalne igralnice kot spletne igralnice.

To je najbolje razložiti s praktičnim primerom. Recimo, da ima igralni avtomat 90 % RTP, če ima stranka 100 $ in vrtljaj stane 1 $, potem lahko pričakuje, da bo po 100 vrtljajih končal z 90 $. To je vrednost donosa igralcu za določen igralni avtomat.

Upoštevajte, da je to le povprečna številka, ki temelji na življenjski dobi stroja in se običajno izračuna za minimalno igro enega milijona vrtljajev. Igralec bi lahko imel srečo in odšel z več ali pa bi na koncu domov odnesel veliko manj, kot je zastavil.

Prav tako si je vredno zapomniti, da številka ne kaže nujno, kako pogosto bo igralec verjetno zmagal, ampak samo povprečni odstotek donosa. Na primer, lahko sta dva igre z vrednostjo 95 % lahko stranka odigra prvo igro 99-krat in ne zadene ničesar, ampak ob svoji 100. igri osvoji 95 $. V drugi igri lahko igrajo tudi 100-krat in zmagajo 30-krat ter skupaj zberejo 95 $. Obe igri imata RTP 95%.

Kaj je RTP?
Zakaj naj izberem spletno igralnico z visokim RTP?

Zakaj naj izberem spletno igralnico z visokim RTP?

Povsem preprosto, višja kot je vrednost, več denarja lahko igralec pričakuje, da bo v povprečju prejel nadure, ko igra to igro.

Številni igralni avtomati imajo prikazan RTP igre, ki ga lahko igralci vidijo, običajno na strani z informacijami ali pravili igre, zato je vedno vredno preveriti.

Na splošno se glede na RTP vse, kar ima vrednost 98 % ali več, šteje za visoko, igra srednjega razreda ali povprečna igra bi spadala v razred od 95 % do 97,99 %, medtem ko bi se vse, kar je pod 94,99 %, štelo za nizko.

Dejanski RTP igre verjetno ne bo dosežen v eni sami seji, ker je, kot je bilo omenjeno, nekaj, kar se izračuna dolgoročno. Vendar je osnovno dejstvo, da bo v povprečju igralec verjetno pogosteje zmagal v igri z 98-odstotnim RTP kot tisti z 90-odstotnim RTP-jem.

Izvedite več o Pregledi RTP in družbene igralniške igre.

Zakaj naj izberem spletno igralnico z visokim RTP?