RTP

Vrnitev igralcu ali RTP je izraz, ki se uporablja za izračun možnosti za dobitek pri igranju na spletnih avtomatih. RTP za igralce je pomemben dejavnik za igralce na avtomatih in na tej strani lahko izveste zakaj.

Izvedite vse, kar morate vedeti o konceptu, kaj je in kako ga integrirati med igranjem igralniških iger in igralnih avtomatov.

RTP
Kaj je RTP?Zakaj naj izberem spletno igralnico z visokim RTP?
Odkrijte razliko: spletne igralniške igre v primerjavi s kopenskimi igralniškimi igrami
2022-11-15

Odkrijte razliko: spletne igralniške igre v primerjavi s kopenskimi igralniškimi igrami

Igralnice poslujejo že dolgo časa in z njihovo naraščajočo priljubljenostjo se mnogi preusmerjajo s kopenskih na spletne igralnice. Ker veliko igralcev raje igra iz svojega udobja, so spletne igralnice vse bolj priljubljene. Kopenske igralnice so odlične, vendar ima veliko ljudi raje njihovo udobje kot vse, kar je eden od glavnih razlogov, zakaj so spletne igralnice vse bolj priljubljene.

Novi igralni avtomati: prihajajoče izdaje avgusta 2022
2022-08-20

Novi igralni avtomati: prihajajoče izdaje avgusta 2022

Zanimanje za visokokakovostne spletne igralne avtomate hitro narašča in zdi se, da ga je nemogoče ustaviti, saj na stotine ponudnikov iger vsako leto objavi na tisoče novih igralnih avtomatov. Najnovejši video igralni avtomati s čudovito oblikovano grafiko, revolucionarnimi progresivnimi jackpoti, brezplačnimi vrtljaji, interaktivnimi bonus krogi in avtorizirano blagovno znamko so izkušnjo spletnih igralnih avtomatov dvignili na naslednjo raven. 

Izplačila na ruleti: Kako izračunati zmago
2022-07-27

Izplačila na ruleti: Kako izračunati zmago

Ruleta je preprosta spletna igralniška igra, pri kateri igralci stavijo na določeno številko, na kateri bo pristala žogica. Toda učenje izračuna izplačil na ruleti ni možnost. To je zato, ker so kolesa rulete lahko v različnih oblikah, kar je za začetnike nekoliko težavno. 

Ali so spletni igralni avtomati za pravi denar narejeni? Razbijanje mita!
2022-05-05

Ali so spletni igralni avtomati za pravi denar narejeni? Razbijanje mita!

Pri igranju spletne igralne avtomate za pravi denar precej pogosto je enostavno začeti metati bes in kriviti spletno igralnico. Stvar je v tem, da bo večina vaših vrtljajev povzročila izgubo in ne zmago.

Kaj je RTP?

Kaj je RTP?

Besedna zveza RTP pomeni Nazaj na Player. RTP se uporablja za opis vsote denarja v odstotkih, za katero se lahko pričakuje, da bo igralniška igra ali igralni avtomat povrnila svojim strankam. Uporabljajo ga tako tradicionalne igralnice kot spletne igralnice.

To je najbolje razložiti s praktičnim primerom. Recimo, da ima igralni avtomat 90 % RTP. Če ima stranka 100 $ in vrtenje stane 1 $, potem lahko pričakuje, da bo po 100 vrtljajih končalo z 90 $. To je vrednost donosa igralcu za določen igralni avtomat.

Upoštevajte, da je to le povprečna številka, ki temelji na življenjski dobi stroja in se običajno izračuna za minimalno igro enega milijona vrtljajev. Igralec bi lahko imel srečo in odšel z več ali pa bi na koncu domov odnesel veliko manj, kot je zastavil.

Prav tako si je vredno zapomniti, da številka ne kaže nujno, kako pogosto bo igralec verjetno zmagal, ampak samo povprečni odstotek donosa. Na primer, lahko sta dva igre z vrednostjo 95 %. Stranka lahko odigra prvo igro 99-krat in ne zadene ničesar, toda ob 100. igri osvoji 95 $. V drugi igri so lahko igrali 100-krat in zmagali 30-krat ter skupaj zbrali 95 $. Obe igri imata RTP 95%.

Kaj je RTP?
Zakaj naj izberem spletno igralnico z visokim RTP?

Zakaj naj izberem spletno igralnico z visokim RTP?

Preprosto, višja kot je vrednost, več denarja lahko igralec pričakuje, da bo v povprečju prejel nadure, ko igra to igro.

Številni igralni avtomati imajo prikazan RTP igre, ki ga lahko igralci vidijo, običajno na strani z informacijami ali pravili igre, zato je vedno vredno preveriti.

Na splošno se glede na RTP vse, kar ima vrednost 98 % ali več, šteje za visoko, igra srednjega razreda ali povprečna igra bi spadala v razred od 95 % do 97,99 %, medtem ko bi se vse, kar je pod 94,99 %, štelo za nizko.

Dejanski RTP igre verjetno ne bo dosežen v eni sami seji, ker je, kot je bilo omenjeno, nekaj, kar se izračuna dolgoročno. Vendar je osnovno dejstvo, da bo v povprečju igralec verjetno pogosteje zmagal v igri z 98-odstotnim RTP kot tisti z 90-odstotnim RTP-jem.

Izvedite več o Pregledi RTP in družbene igralniške igre.

Zakaj naj izberem spletno igralnico z visokim RTP?