Ruby Fortune Pregled 2024 - Payments

Ruby FortuneResponsible Gambling
CASINORANK
9.1/10
BonusBonus 750 $
Odobreno s strani eCogra
Velik razdelek Microgaming
Odlična spletna ruleta
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Odobreno s strani eCogra
Velik razdelek Microgaming
Odlična spletna ruleta
Ruby Fortune is not available in your country. Please try:
Payments

Payments

Pri Ruby Fortune so na voljo različni načini plačila, da bo vaša izkušnja prijetnejša in brez težav.

Tukaj lahko najdete nekaj najbolj priljubljenih metod, kot so Skrill, Neteller in Paypal. Največji znesek, ki ga lahko dvignete s svojega računa, je 4000 $ na teden.

Pravila za izplačilo

Pravila za izplačilo

Igralnica si pridržuje pravico, da zahteva potrebne dokumente za potrditev vaše identitete, ko se registrirate v igralnici in ko poskušate izvesti dvig.

  • Posredovati boste morali dokazilo o dohodku.
  • Poslati boste morali kopijo osebnih dokumentov s fotografijo.
  • Poslati boste morali dokumente, ki potrjujejo prebivališče, kot so bančni izpiski ali računi za komunalne storitve.
  • Za katero koli plačilno sredstvo, ki ste ga uporabili za polaganje sredstev na svoj račun, boste morali poslati dokazilo o lastništvu.

Vaša izključna odgovornost je za shranjevanje kopij evidenc transakcij in vaša odgovornost, da poznate zakone o igrah na srečo v vaši državi. Ko izvedete dvig z bančnim nakazilom ali čekom, se sredstva izplačajo samo na ime, uporabljeno pri registraciji računa. Sredstva je treba vedno dvigniti na enak način, kot se uporablja za polaganje.

Ko zahtevate dvig zneska, ki je 5-krat ali več večji od vaših dosmrtnih vlog, boste lahko dvignili le 4.000 $ na teden. Vsi dvigi so v stanju čakanja in v tem času so pregledani, da se prepreči pranje denarja ali katera koli druga kriminalna dejavnost. Igralnica si pridržuje pravico, da zadrži plačila in po potrebi zastavi dodatna vprašanja o preverjanju in dokumente.