SlotoCash Pregled 2024 - Account

SlotoCashResponsible Gambling
CASINORANK
8/10
BonusBonus 7.777 $ + 300 brezplačnih vrtljajev
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
SlotoCash is not available in your country. Please try:
Account

Account

Palestinska ozemlja, Kambodža, Malezija, Togo, Indonezija, Ukrajina, El Salvador, Nova Zelandija, Oman, Finska, Poljska, Savdska Arabija, Turčija, Gvatemala, Indija, Zambija, Bahrajn, Bocvana, Mjanmar, Dominikanska republika, Sejšeli, Turkmenistan, Etiopija ,Ekvador, Tajvan, Gana, Tadžikistan, Papua Nova Gvineja, Mongolija, Bermudi, Švica, Kiribati, Eritreja, Latvija, Mali, Gvineja, Kostarika, Kuvajt, Palau, Islandija, Grenada, Maroko, Aruba, Jemen, Pakistan, Črna gora, Paragvaj, Tuvalu, Vietnam, Alžirija, Sierra Leone, Lesoto, Peru, Katar, Albanija, Urugvaj, Brunej, Gvajana, Mozambik, Namibija, Senegal, Ruanda, Libanon, Nikaragva, Macau, Panama, Slovenija, Burundi, Bahami, Nova Kaledonija, Srednjeafriška republika, Otoki Pitcairn, Britansko ozemlje v Indijskem oceanu, Kokosovi otoki [Keeling] Otoki, Argentina, Angvila, Tonga, Makedonija, Madagaskar, Otok Man, Samoa, Niger, Zelenortski otoki, Jamajka, Trinidad in Tobago, Ekvatorialna Gvineja, Božični otok, Burkina Faso, Niue, Uganda, Monako, Salomonovi otoki, Gambija ,Čile,Kirgizistan,Angola,Haiti,Kazahstan,Malavi,Barbados,Fidži,Nauru,Srbija,Nepal,Laos,Luksemburg,Grenlandija,Venezuela,Gabon,Sirija,Norveška,Šrilanka,Marshallovi otoki,Tajska,Kenija,Belize,Norfolk Otok, Bouvetov otok, Libija, Gruzija, Komori, Gvineja Bissau, Honduras, Britanski Deviški otoki, Nizozemski Antili, Liberija, Združeni arabski emirati, Butan, Jordanija, Dominika, Nigerija, Benin, Zimbabve, Tokelau, Kajmanski otoki, Mavretanija, Hong Kong, Irska, Južni Sudan, Lihtenštajn, Andora, Kuba, Japonska, Somalija, Montserrat, Rusija, Madžarska, Kolumbija, Kongo, Čad, Džibuti, San Marino, Uzbekistan, Koreja, Avstrija, Azerbajdžan, Filipini, Kanada, Južna Koreja, Cook Otoki, Tanzanija, Kamerun, Bosna in Hercegovina, Egipt, Surinam, Bolivija, Sudan, Južna Afrika, Svazi, Mehika, Gibraltar, Hrvaška, Brazilija, Tunizija, Maldivi, Mauritius, Vanuatu, Armenija, Hrvaška, Nova Zelandija, Singapur, Bangladeš, Nemčija, Kitajska

SlotoCash je za svoje igralce pripravil številna presenečenja in za uživanje v vseh ugodnostih, ki jih potrebujete, da ustvarite svoj račun. Kot smo že povedali, morate med postopkom prijave vnesti svoje osebne podatke, vključno z:

 • ime
 • E-naslov
 • Uporabniško ime
 • Geslo
 • naslov
 • mesto
 • Država
 • Država
 • Poštna številka
 • Rojstni datum
 • spol
 • Mobilni telefon

Ena zelo pomembna stvar, ki si jo morate zapomniti, je, da so v igralnici sprejeti samo polnoletni igralci. To pomeni, da morate biti stari 18 let ali več, če želite igrati.

Omejitev računa

Dovoljeno je imeti samo en račun in če sem iskren, zakaj bi potreboval več. Na računu imate vse potrebno. Igralci, ki ustvarijo več računov, da bi izkoristili bonus dobrodošlice in druge promocije, tvegajo, da bodo vsi njihovi računi blokirani.

Postopek preverjanja

Postopek preverjanja je ključnega pomena in za igranje za pravi denar v igralnici morate preveriti svoj račun. Kopije naslednjih dokumentov boste morali poslati na dokumenti@slotocash.im:

 • Barvna kopija potnega lista ali vozniškega dovoljenja (zadaj in spredaj) imetnika računa
 • Barvna kopija izpiska kreditne kartice ali bančnega izpiska, računa za komunalne storitve (ne starejše od 2 mesecev) Za avtorizacijo kreditne kartice:
 • Barvna kopija pooblaščenih kreditnih kartic (zadaj in spredaj)
 • Barvna kopija potnega lista ali vozniškega dovoljenja imetnika kartice vsake pooblaščene kreditne kartice

Prijava, uporabniško ime in geslo

Za igranje v igralnici SlotoCash se morate prijaviti za račun. Prva stvar, ki jo morate storiti, je ustvariti edinstveno uporabniško ime in geslo, ki ju boste potrebovali vsakič, ko se boste želeli prijaviti v svoj račun. Igralnica se ponaša z izjemnim katalogom iger, bonusov in promocij, tako da bo ustvarjanje računa odločitev, ki je ne boste nikoli obžalovali.

Ključnega pomena je, da si zapomnite svoje podatke za prijavo, ker jih boste morali uporabiti vsakič, ko se želite prijaviti v svoj račun. Svetujemo vam, da iz varnostnih razlogov občasno spremenite geslo. In če kadar koli sumite, da nekdo drug uporablja vaše prijavne podatke, se morate nemudoma obrniti na podporo za stranke.

Bonus za nov račun

Vsak nov igralec v igralnici je upravičen do zelo radodnega bonusa dobrodošlice, ki se razporedi na vaših prvih pet depozitov na naslednji način:

 1. Ko prvič nakažete na svoj račun, boste prejeli 200% bonus na depozit in 100 brezplačnih vrtljajev.
 2. Ko boste drugič nakazili na svoj račun, boste prejeli 100% bonus na depozit in 50 brezplačnih vrtljajev. Za prevzem ponudbe morate uporabiti bonus kodo SLOTO2MATCH.
 3. Ko tretjič nakažete na svoj račun, boste prejeli 100% bonus na depozit in 50 brezplačnih vrtljajev. Za prevzem ponudbe morate uporabiti bonus kodo SLOTO3MATCH.
 4. Če četrtič nakažete na svoj račun, boste prejeli 100% bonus na depozit in 50 brezplačnih vrtljajev. Za prevzem ponudbe morate uporabiti bonus kodo SLOTO4MATCH.
 5. Ko boste peti nakazili na svoj račun, boste prejeli 177-odstotni bonus na depozit in 50 brezplačnih vrtljajev. Za prevzem ponudbe morate uporabiti bonus kodo SLOTO5MATCH.

Vsak bonus lahko zahtevate v vrstnem redu, ki smo ga določili zgoraj. To pomeni, da morate zahtevati bonus, izpolniti pogoje za stave in šele po tem lahko zahtevate naslednjega. Prva dva bonusa imata zahteve za 30-kratne stave, medtem ko imajo zadnji trije zahteve za stave le 25x. Zelo pomembno je, da uporabite bonus kodo, preden položite kakršne koli stave.

Največji znesek, ki ga lahko stavite, medtem ko igrate z aktivnim bonusom, je omejen na 10 $ na vrtenje. Ponudba dobrodošlice ni na voljo za igralce, ki prebivajo v Združenem kraljestvu, Bolgariji, Grčiji, na Nizozemskem, Madžarskem, v Romuniji, Indoneziji, na Švedskem, v Rusiji, na Portugalskem in Poljskem.