Spin Samurai Pregled 2024 - Deposits

Spin SamuraiResponsible Gambling
CASINORANK
8.19/10
BonusBonus 2.000 € + 100 brezplačnih vrtljajev
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Spin Samurai is not available in your country. Please try:
Deposits

Deposits

Spin Samurai je igralnica za pravi denar, zato morajo igralci položiti denar na svoje račune, da vstopijo v igro.

Igralnica omogoča igralcem, da nakažejo denar s širokim naborom spletnih plačilnih metod, vključno s Paysafecard, Neteller, Instadebit, Zimpler, iDebit, NeoSurf , Izplačila z virtualno kartico, Spletno bančno nakazilo, Skrill, Trustly, Bančno nakazilo, SOFORT Banking in iDEA.

Za nakazilo morate najprej ustvariti račun, ko to storite, se prijavite v svoj račun in se odpravite do blagajne.

Izberite razdelek za depozite in poiščite najboljši način plačila za vas. Vnesite znesek, ki ga želite nakazati, in potrdite prenos. Sredstva bi morala biti na vašem računu skoraj takoj.

Sprejeta plačila

Sprejeta plačila

Pri Spin Samurai so na voljo različni načini plačila, vendar ne pozabite, da se lahko razlikujejo glede na vašo lokacijo.

 • Wirecard je plačilno sredstvo, ki ponuja takojšen prenos in ne vključuje nobenih stroškov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položite, je 10 $, najvišji znesek za polog pa je omejen na 4000 $.

 • Ecopayz je plačilno sredstvo, ki ponuja takojšen prenos in ne vključuje nobenih stroškov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položite, je 10 $, najvišji znesek za polog pa je omejen na 4000 $.

 • Neosurf je plačilno sredstvo, ki ponuja takojšen prenos in ne vključuje nobenih stroškov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položite, je 10 $, najvišji znesek za polog pa je omejen na 4000 $.

 • Paysafecard je plačilno sredstvo, ki ponuja takojšen prenos in ne vključuje nobenih stroškov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položite, je 10 $, najvišji znesek za polog pa je omejen na 4000 $.

 • Bitcoin je plačilno sredstvo, ki ponuja takojšen prenos in ne vključuje nobenih stroškov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položite, je 0,00006BTC.

 • Ethereum je plačilno sredstvo, ki ponuja takojšen prenos in ne vključuje nobenih stroškov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položite, je 0,005 ETH.

 • Bitcoin Cash je plačilno sredstvo, ki ponuja takojšen prenos in ne vključuje nobenih stroškov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položite, je 0,001 BCH.

 • Litecoin je plačilno sredstvo, ki ponuja takojšen prenos in ne vključuje nobenih stroškov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položite, je 0,01 LTC.

 • Dogecoin je plačilno sredstvo, ki ponuja takojšen prenos in ne vključuje nobenih stroškov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položite, je 1 DOG.

 • Tether je plačilno sredstvo, ki ponuja takojšen prenos in ne vključuje nobenih stroškov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položite, je 0,01 USDT.

Ujemanje depozita

Ko se prijavite za račun pri Spin Samurai, lahko izkoristite bonus dobrodošlice, ki bo drastično izboljšal vaše stanje in vam omogočil, da preizkusite še nekaj iger.

Izbirate lahko med 3 ujemanji depozitov, ki bodo določeni glede na znesek, ki ste ga dodali na svoj račun. Še več, prejeli boste tudi nekaj brezplačnih vrtljajev.

Depozit brez banke

Depozit brez banke

V Spin Samurai je na voljo nekaj predplačniških kartic, ki vključujejo naslednje:

 • Neosurf je plačilno sredstvo, ki ponuja takojšen prenos in ne vključuje nobenih stroškov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položite, je 10 $, najvišji znesek pa 4000 $.

 • Paysafecard je plačilno sredstvo, ki ponuja takojšen prenos in ne vključuje nobenih stroškov. Najmanjši znesek, ki ga lahko položite, je 10 $, najvišji znesek pa 4000 $.

Valuta

Valuta

Pri Spin Samurai lahko izberete eno od naslednjih valut za uporabo EUR, USD, CAD, NZD, AUD, NOK, ZAR, JPY, PLN, BTC, BCH, ETH in LTC.