Uptown Aces - Bonuses

Age Limit
Uptown Aces
Uptown Aces is not available in your country. Please try:
Metode pologa
SkrillMasterCardVisaNeteller
Trusted by
Curacao

Bonuses

Bonusi so odličen način za privabljanje novih igralcev in Uptown Aces se tega dobro zavedajo. Zaradi tega ponujajo zelo radodaren bonus dobrodošlice vsem novim igralcem, vendar to ne pomeni, da pozabijo na svoje redne igralce. Svoje zveste igralce čakajo različne promocije in brezplačna vrtenja.

Uptown Aces je velik, ko gre za bonus dobrodošlice. Ponujajo ogromno vsoto denarja, ki je lahko vaš, če opravite zahtevan depozit in uporabite promocijsko kodo za aktiviranje ponudbe. Prejeli boste ne enega, ampak celo šest bonusov dobrodošlice, ki delujejo na ta način:

 • Ko prvič naredite depozit, lahko zahtevate do 250 % bonus dobrodošlice do 2.500 $ in 50 brezplačnih vrtljajev. Za prevzem te ponudbe morate uporabiti promocijsko kodo UPTOWN1ACES.
 • Drugič, ko naredite depozit, lahko zahtevate do 150 % bonus dobrodošlice do 1.500 $ in 50 brezplačnih vrtljajev. Za prevzem te ponudbe morate uporabiti promocijsko kodo UPTOWN2ACES.
 • Tretjič, ko naredite depozit, lahko zahtevate do 100 % bonus dobrodošlice do 1.000 $ in 50 brezplačnih vrtljajev. Za prevzem te ponudbe morate uporabiti promocijsko kodo UPTOWN3ACES.
 • Če četrtič nakažete depozit, lahko zahtevate do 100% bonus dobrodošlice do 1.000 $ in 50 brezplačnih vrtljajev. Za prevzem te ponudbe morate uporabiti promocijsko kodo UPTOWN4ACES.
 • Ko naredite peti depozit, lahko zahtevate do 100 % bonus dobrodošlice do 1.000 $ in 50 brezplačnih vrtljajev. Za prevzem te ponudbe morate uporabiti promocijsko kodo UPTOWN5ACES.
 • Šestič, ko naredite depozit, lahko zahtevate do 188 % bonus dobrodošlice do 1,888 $ in 50 brezplačnih vrtljajev. Za prevzem te ponudbe morate uporabiti promocijsko kodo UPTOWN6ACES.

Minimalni depozit, ki je potreben za aktiviranje bonusa, je samo 20 $ in lahko uporabite brezplačne vrtljaje v video igralni igri Secret Jungle. Zahteve za stave za bonus sredstva so le 30-kratne in dobra novica je, da ni največjega izplačila.

Bonus zvestobe

Kot smo že rekli, Uptown Aces ponuja a velika ponudba bonusa dobrodošlice za njihove nove stranke, ki sega do 8,888 $. A to ne pomeni, da ponavadi pozabijo tudi na svoje zveste igralce.

Uptown Aces ponuja tedenske promocije za igralne avtomate, keno in kartice za praske, ki jih lahko zahtevate.

 • Vsak dan lahko prejmete do 225% bonusa. Minimalni depozit, ki ga morate vplačati, da uveljavite to ponudbo, je 25 $, zahteve za stave pa so 30-kratne.
 • Vsak ponedeljek lahko prejmete do 100 % bonusa, poleg tega pa lahko prejmete vsaj 100 brezplačnih vrtljajev. Najmanjši depozit, ki ga morate vplačati, da uveljavljate to ponudbo, je 30 $, zahteve za stave pa so 30-kratne.
 • Vsak torek lahko prejmete do 77 % bonusa, poleg tega pa lahko prejmete vsaj 77 brezplačnih vrtljajev. Minimalni depozit, ki ga morate vplačati, da uveljavite to ponudbo, je 25 $, zahteve za stave pa so 30-kratne.
 • Od torka do četrtka lahko prejmete do 100 % bonusa, poleg tega pa lahko prejmete še vsaj 50 brezplačnih vrtljajev. Najmanjši depozit, ki ga morate vplačati, da uveljavljate to ponudbo, je 30 $, zahteve za stave pa so 30-kratne.
 • Vsak prvi vikend v mesecu lahko prejmete do 250% bonusa, poleg tega pa lahko prejmete še vsaj 100 brezplačnih vrtljajev. Minimalni depozit, ki ga morate vplačati, da uveljavite to ponudbo, je 35 $, zahteve za stave pa so 35-kratne.
 • Vsako soboto lahko prejmete do 77% bonusa, poleg tega pa lahko prejmete vsaj 25 brezplačnih vrtljajev. Najmanjši depozit, ki ga morate vplačati, da uveljavite to ponudbo, je 20 $, zahteve za stave pa so 25-kratne.
 • Vsako nedeljo lahko prejmete do 88% bonusa, poleg tega pa lahko prejmete vsaj 88 brezplačnih vrtljajev. Minimalni depozit, ki ga morate vplačati, da uveljavite to ponudbo, je 25 $, zahteve za stave pa so 30-kratne.
 • Dvakrat na dan lahko prejmete do 100 brezplačnih vrtljajev. Minimalni depozit, ki ga morate vplačati, da uveljavite to ponudbo, je 25 $, zahteve za stave pa so 10-kratne.
 • Prejmete lahko tudi bonuse za Blackjack, Video Poker in Progressive Jackpot.
 • Prejmete lahko 25-odstotni bonus dvakrat na dan z zahtevami za stave 12-krat, prav tako pa lahko prejmete 50-odstotni bonus dvakrat na dan s 15-kratnimi stavnimi zahtevami.

Zahteve za stave so tako za depozit kot za bonus sredstva. Druga odlična stvar pri igralnici je, da vam ponujajo možnost, da preskočite bonus in prejmete takojšnje vračilo denarja za vsak posamezen depozit. Prejmete lahko 25-odstotni vračilo denarja s samo 10-kratnimi zahtevami za stave.

Bonus za ponovno nalaganje

Uptown Aces se ponaša z različnimi bonusi za svoje igralce, in ko postanete redni v igralnici, lahko zgrabite številne različne ponudbe.

Ko uporabite promocijsko kodo UANOLIMITS, boste prejeli 75-odstotno dopolnitev na neomejeno število depozitov.

Zgrabite lahko tudi dnevne bonuse, ki bodo povečali vaše ravnotežje do 225 %, poleg tega pa boste prejeli 50 brezplačnih vrtljajev. Promocijska koda za to ponudbo se lahko razlikuje, zato vam svetujemo, da občasno preverite promocijsko stran.

Dnevni bonusi so prilagojeni različnim tipom igralcev. Tako boste na začetku začeli s 75 % bonusom za ponovno nalaganje in ko boste pridobili več izkušenj v igralnici, lahko zgrabite bonus, ki sega do 225 %. In odlična novica tukaj je, da ni največjega izplačila.

Bonus za tekmo

Lahko dobite do 400 % ujemajo bonus na depozit v igralnici Uptown Aces Casino. Če želite to narediti, morate uporabiti bonus kodo BFCL400BC, zahteve za stave za ponudbo pa so 40-kratne tako na depozit kot na bonus. Minimalni depozit, potreben za to ponudbo, je samo 25 $.

Bonus za prijavo

Uptown Aces ponuja ogromen bonus dobrodošlice, ki privabi veliko igralcev. Zgrabite lahko namreč 8.888 $ bonus sredstev. Zaenkrat nismo imeli`Nisem videl druge igralnice, ki ponuja enako ali večjo vsoto kot ta.

Prejeli boste bonus na prvih šest depozitov, kar je še ena dobra stvar, saj si predstavljajte zahteve za stave, če bi znesek prejeli naenkrat. Za začetek boste prejeli 250-odstotni bonus na depozit v višini do 2.500 $. Bonus velja za spletne igralne avtomate, keno in kartice za praske.

Dobrodošli / Bonus za pridružitev

Uptown Aces razdeli bonus na igralne avtomate in scratch igralce na eni strani ter igralce namiznih iger na drugi strani.

Bonus dobrodošlice za igralce na igralnih avtomatih je razdeljen na 6 različnih depozitov, kot sledi.

 • Ko prvič naredite nakazilo, boste prejeli 250-odstotni bonus na depozit do 2.500 $.
 • Ko boste drugič položili depozit, boste prejeli 150-odstotni bonus na depozit do 1.500 $.
 • Tretjič, ko naredite nakazilo, boste prejeli 100% bonus na depozit do 1.000 $.
 • Če četrtič naredite nakazilo, boste prejeli 100% bonus na depozit do 1.000 $.
 • Ko boste peti nakazili, boste prejeli 100% bonus na depozit do 1.000 $.
 • Ko boste šestič naredili nakazilo, boste prejeli 188-odstotni bonus na depozit do 1,888 $.

Zahteve za stave za te bonuse so nekje med 25x in 30x.

Ko gre za bonus dobrodošlice za namizne igre, so stvari nekoliko preprostejše. Preko tega lahko zaslužite do 1.500 $ bonus sredstev vaša prva dva depozita:

 • Ko prvič naredite depozit, boste prejeli 150-odstotni bonus na depozit do 750 $.
 • Ko boste drugič položili depozit, boste prejeli 7-odstotni bonus na depozit do 750 $.

Za te bonuse veljajo zahteve za stave, ki so 30x.

Najmanjši depozit, ki ga morate vplačati, je 20 USD, da se kvalificirate za te ponudbe. In kodo kupona boste morali unovčiti pred nakazilom ali takoj po zaključku nakazila.

Preden lahko dvignete svoj dobitek, morate najprej izpolniti zahteve za stave. Največja dovoljena stava, ko igrate z bonus sredstvi, je 10 $. Če stavite nad ta znesek, bodo vsi dobitki razveljavljeni.

Ko prejmete bonus sredstva, bosta tako znesek bonusa kot depozit postala del vašega 'Bonusnega stanja', dokler ne izpolnite zahtev za stave. Ko izpolnite pogoje za stave, se 'Bonus stanje' pretvori v 'Stanje za umik'.

Vaša odgovornost je, da občasno preverite pogoje in določila, saj si igralnica pridržuje pravico, da jih spremeni, če meni, da je to potrebno.

Najvišji znesek, ki ga lahko nakažete za prevzem enega od številnih razpoložljivih bonusov, je 750 $. Ko morate izpolniti zahteve glede stav, lahko igrate eno od naslednjih iger All Games, razen Baccarat, Bingo, Craps, Roulette, Pai-Gow Poker, Poker, Sic Bo in War. Ko igrate igre, ki niso igralne, se stava 1 $ šteje kot 0,25 $ za igranje.

Po drugi strani pa so nekatere igre izključene iz ponudbe in če na te igre položite stavo, tvegate, da bo vaš dobitek razveljavljen. Izključene igre so Baccarat, Bingo, Craps, Roulette, Pai-Gow Poker, Poker, Sic Bo, War in VSE progresivne različice namiznih iger ali igralnih iger.

Bonus brez depozita

Ko prvič ustvarite svoj nov račun pri Uptown Aces, lahko zahtevate bonus brez pologa, ki bo prinesel 20 $. Če želite izkoristiti to ponudbo, morate uporabiti bonus kodo 20FREECHIP. Če želite zahtevati še en bonus brez pologa, boste morali najprej opraviti depozit. Če poskusite unovčiti še en bonus brez pologa, ne da bi pred tem opravili depozit, boste razveljavili promocijo in bonus.

Druga možnost, ki jo ponuja Uptown Aces, so brezplačni vrtljaji z depozitom. Namreč, če uporabite promocijsko kodo 100ADDEDSPINS, ko nakažete vsaj 20 $, lahko prejmete do 100 brezplačnih vrtljajev. Preden lahko izvedete dvig, morate najprej izpolniti zahteve za stave, ki so v tem primeru 5-kratne.

Bonusne kode

Če želite uporabiti bonus kode in izkoristiti vse ugodnosti, ki jih ponuja Uptown Aces, morate biti najprej registrirani član igralnice. Iz tega razloga morate ustvariti račun in ko to storite, morate slediti tem preprostim korakom:

 • Pojdite do blagajne.
 • Kliknite možnost Unovči bonuse in izberite bonus ponudbo, ki jo želite uveljaviti.
 • Vnesite bonus kodo.
 • Naredite depozit in bonus bo nakazan na vaš račun.

Igralnica ponuja ogromen bonus dobrodošlice, ki sega do 8,888 $, poleg tega pa boste prejeli dodatnih 350 brezplačnih vrtljajev. Bonus dobrodošlice boste prejeli za prvih 6 vlog:

 • Ko prvič naredite nakazilo, boste prejeli 250-odstotni bonus na depozit do 2.500 $ in 50 brezplačnih vrtljajev. Če želite uveljaviti to ponudbo, morate vnesti promocijsko kodo UPTOWN1ACES.
 • Drugič, ko naredite nakazilo, boste prejeli 150-odstotni bonus na depozit do 1.500 $ in 50 brezplačnih vrtljajev. Če želite uveljaviti to ponudbo, morate vnesti promocijsko kodo UPTOWN2ACES.
 • Ko boste tretjič naredili nakazilo, boste prejeli 100-odstotni bonus na depozit do 1.000 $ in 50 brezplačnih vrtljajev. Če želite uveljaviti to ponudbo, morate vnesti promocijsko kodo UPTOWN3ACES.
 • Če četrtič naredite nakazilo, boste prejeli 100-odstotni bonus na depozit do 1.000 $ in 50 brezplačnih vrtljajev. Če želite uveljaviti to ponudbo, morate vnesti promocijsko kodo UPTOWN4ACES.
 • Ko boste peti nakazili, boste prejeli 100-odstotni bonus na depozit do 1.000 $ in 50 brezplačnih vrtljajev. Če želite uveljaviti to ponudbo, morate vnesti promocijsko kodo UPTOWN5ACES.
 • Ko boste šestič naredili nakazilo, boste prejeli 188-odstotni bonus na depozit do 1,888 $ in 50 brezplačnih vrtljajev. Za prevzem te ponudbe morate vnesti promocijsko kodo UPTOWN6ACES.

Pravila za dvig bonusa

Uptown Aces imajo zahteve za stave za vse bonuse, ki jih ponujajo svojim strankam. To je predvsem zato, ker igralnica želi, da denar, ki vam ga dajo, igrate v nekaterih njihovih igrah in ne preprosto dvignete sredstev brez igranja.

Z drugimi besedami, bonus denar je brezplačen denar, ki vam ga daje igralnica, in če ga dvignete brez igranja, zlorabite promocijo.

Če prvič vidite ta izraz, ga bomo za vas razčlenili, da boste bolje razumeli. Pustiti`pravite, da zahtevate bonus brez depozita 20FREECHIP, ki je priložen 60-kratnim zahtevam za stave. Prejeli boste namreč 20 $, ki jih morate odigrati 60-krat, in dobite rezultat 1.200 $ stavnih zahtev.

Zahteve za stave za bonus na depozit UPTOWN10 bi izgledale takole, $25 depozitnih sredstev in $100 bonus sredstev, odigranih 30-krat, dajejo naslednji rezultat $3750 stavnih zahtev.

Total score8.3
Prednosti

Hitra dejstva o igralnicah

Year foundedYear founded: 2012
BonusiBonusi (5)
Bonus brezplačnih vrtljajevBonus dobrodošliceBonus highrollerBonus na pologBonus tekme
DržaveDržave (1)
IgreIgre (7)
BlackjackIgralni avtomatiKenoRuletaSic Bo
Soho Blackjack
Video poker
JezikiJeziki (1)
Angleški jezik
LicenceLicence (2)
Metode pologaMetode pologa (15)
American ExpressBitcoin
Bitcoin Cash
Credit Cards
Crypto
Debit Card
Direct Money
EcoPayz
Litecoin
MasterCardNeteller
Prepaid Cards
Quick Cash
SkrillVisa
Partnerski programPartnerski program (1)
Programska opremaProgramska oprema (1)
ValuteValute (1)
Ameriški dolar
Vrsta podporeVrsta podpore (2)