Vegas Hero - Games

Age Limit
Vegas Hero
Vegas Hero is not available in your country. Please try:
Metode pologa
PayPalSkrillMasterCardVisaTrustlyNetellerPaysafe Card
Trusted by
Malta Gaming AuthorityUK Gambling Commission

Games

V Vegas Hero lahko igrate veliko različnih iger, saj njihov portfelj ni le ogromen, ampak hkrati ponuja nekaj najboljših možnih iger. Še več, večino iger lahko igrate v zabavnem načinu, preden se počutite samozavestno, da položite sredstva in igrate za pravi denar.

Baccarat

Baccarat je ena najboljših iger, ki jih lahko igrate pri Vegas Hero. Igra se na mizi s skupno 14 igralci. Vsi igralci so označeni od 1 do 15, ker je številka 13 preskočena iz vraževernih razlogov. Pred vsakim igralcem so tri polja, ena je za polaganje stav na igralca, ena za stave na bankirja in ena za stave na izenačenje.

Igra se igra s 6, 8 ali 9 kompleti kart, odvisno od različice igre. Baccarat želi dobiti roko čim bližje 9. Stvar pri tej igri je, da ne moreš veliko narediti, ker so pravila igre vnaprej določena. Ko so vse stave oddane, bo delilec izvlekel karte. Če imate vi ali bankir 8 ali 9, se to imenuje naravna kombinacija in igra se tukaj konča. Če imata bankir in igralec enako število točk, bodo zmagale stave za izenačenje.

Če nihče nima neodločenega rezultata, bo vrednost igralčeve roke določila smer kroga.

Ko ima igralec 6 ali 7, bo stal.

Ko ima igralec roko s skupno vrednostjo med 0 in 5, prejme dodatno karto.

Zdaj, ko mora delilec potegniti tretjo karto, se vse zaplete. Toda dobra stvar je, da vam ni treba poznati pravil za delivčevo tretjo karto. Ta pravila so vnaprej določena in odvisna od prvih dveh kartic, ki jih prejme bankir.

  • Ko ima trgovec 7, 8 ali 9, bodo stali.
  • Ko ima delilec roko s skupno vrednostjo 6, bo izvlekel tretjo karto le, če je bila igralčeva tretja karta med 6 in 7.
  • Ko ima delilec kombinacijo s skupno vrednostjo 5, bo izvlekel tretjo karto le, če je bila igralčeva tretja karta med 4 in 7.
  • Ko ima delilec kombinacijo s skupno vrednostjo 4, bo izvlekel tretjo karto le, če je bila igralčeva tretja karta med 2 in 7.
  • Ko ima delilec kombinacijo s skupno vrednostjo 3, bo izvlekel tretjo karto, ne glede na to, kaj ima igralec.
  • Ko ima delilec kombinacijo s skupno vrednostjo med 0 in 2, bo izvlekel tretjo karto, ne glede na to, kaj ima igralec.

V Baccarat, za razliko od drugih iger, ne igrate proti delivcu. Tukaj morate staviti, katera kombinacija bo zmagala. Kot smo že povedali, ko igrate Baccarat, ne morete veliko narediti, saj se igra igra po prednastavljenih pravilih, se lahko naučite, katere stave postaviti. To vam bo v veliko pomoč in izboljšalo vaše igranje.

  • Stavite lahko na igralca, kar pomeni, da stavite, da bo igralec na koncu dobil boljšo kombinacijo. Ta stava se včasih imenuje Punto Banco in ta stava se izplača 1:1.
  • Stavite lahko na Bankerja in povedati vam moramo, da ta stava pogosteje zmaga kot stave na igralca. Torej, če želite igrati na varno, vam svetujemo, da to stavo položite pogosteje.
  • Stavite lahko na izenačenje. To je zelo tvegana stava, ker so možnosti, da se ta stava zgodi, nizke, vendar to ne pomeni, da je zmagala`se zgodi. Še več, ta stava ponuja najvišje izplačilo 8:1.

Poker

Poker je zelo priljubljena igra ki jih lahko igrate pri Vegas Hero. Še več, zgrabite lahko poker bonus, ki bo drastično spremenil vaš načrt igre. Z bonusnimi sredstvi si lahko privoščite daljše igranje ali pa vložite bolj tvegane stave. Zbiranje bonusa je zelo preprosto. Morate se odpraviti do blagajne in narediti zahtevan depozit.

Ne pozabite, da ima poker bonus, tako kot kateri koli drugi bonus v igralnici, zahteve za stave, ki jih morate izpolniti, da lahko na koncu svoje seje dvignete svoj dobitek. Če prvič igrate igro, vam bomo na kratko razložili, kaj pomeni igranje skozi. Pustiti`pravijo, da prejmete 100 $ s 5-kratnimi zahtevami za stave. To pomeni, da morate zastaviti 500 $, preden lahko izvedete dvig.

Zahteve za stave niso enake za vsak bonus, zato se morate seznaniti s pogoji, še preden sprejmete bonus. Tako boste vedeli, ali je to nekaj, kar lahko dosežete ali ne. Upoštevajte, da ima večina bonusov časovno omejitev, tako da lahko izgubite vse svoje dobitke, če bonusa ne izkoristite v danem časovnem okviru.

Ko gre za poker, obstaja več različnih vrst bonusov. Za začetek igralnica svoje igralce nagradi z bonusom za prijavo. To je odličen način za raziskovanje vaše najljubše igre z izboljšanim ravnotežjem.

Nato lahko dobite bonus brez pologa, ki vam ne zahteva nobenega pologa. To je odlična priložnost za igranje določene igre, ne da bi morali porabiti svoj denar.

Bonus na prvi depozit je še en bonus, ki ga lahko uporabite za igranje pokra. V večini primerov je to bonus na depozit, kar pomeni, da boste podvojili znesek, ki ga nakažete, in imeli boste več sredstev za igranje.

Match Bonus je na voljo v različnih oblikah in oblikah. Ti bonusi se običajno ujemajo z zneskom, ki ga položite, tako da boste na koncu imeli več sredstev na vašem računu. Odstotek se lahko razlikuje od bonusa do bonusa, če pa gre za bonus na prvi depozit, je običajno 100%.

Bonus za ponovno nalaganje je še ena oblika bonusa na depozit za ujemanje. Ta bonus je podeljen zvestim igralcem v igralnici.

Bingo

Bingo je še ena zelo priljubljena igra pri Vegas Hero, ki ga lahko igrate, kadar koli želite. Igra je zelo preprosta in ni se vam treba naučiti nobenih zapletenih pravil. Prva stvar, ki jo morate storiti, je kupiti bingo kartice, dobra novica pa je, da jih lahko kupite, kolikor želite. Ko se igra začne, se številke naključno izžrebajo in objavijo. Če bi igrali v kopenski igralnici, bi morali številko prekrižati, ko jo slišite, ko pa igrate na spletu, se to običajno izvede samodejno.

Če v zahtevanem vzorcu odkljukate vse številke na kartici, se igra konča in prejmete nagrado. V enem krogu je možno več zmagovalcev. Bingo je hitra igra, in ko je konec, se začne nova igra in morate kupiti nove vstopnice.

Blackjack

Blackjack je edina igralniška igra, ki deluje v vašo korist. Če uporabite pravo strategijo in izkoristite vse bonuse, ki so na voljo v Vegas Hero Casino, lahko zmagate.

Obstajajo določena pravila, ki jih morate vedeti, preden se odločite za igranje Blackjacka, vendar vam ni treba skrbeti, saj so preprosta in si jih je enostavno zapomniti.

Prva stvar, ki jo morate poznati, je vrednost kartice. Karte od 2 do 10 imajo svojo nominalno vrednost. Asi so vredni 1 ali 11, obrazne karte pa 10.

Ideja v Blackjacku je premagati delivca, ne da bi propadli. To lahko storite tako, da imate roko, ki je bližje 21, višja od delilcev. Igra se igra z 1 do 8 kompleti kart, odvisno od različice.

Igra se začne tako, da vi položite stavo, delilec pa vam nato razdeli 2 karti, ki sta obrnjeni navzgor, in dve karti zase, od katerih je ena obrnjena navzgor in druga obrnjena navzdol.

Ko vidite svoje karte, imate možnost zahtevati drugo karto, če menite, da bo to izboljšalo vrednost vaše karte. Lahko stojite, če menite, da imate dobro kombinacijo, ali pa lahko razdelite svoje karte in odigrate kot dve ločeni roki.

Trgovec igra igro po vnaprej določenih pravilih. Če imajo kombinacijo s skupno vrednostjo 16 ali manj, bodo izžrebali še eno kombinacijo. Delitelj bo vlekel dodatne karte, dokler ne dosežejo 17 točk, pri katerih bodo stali.

Če imate zmagovalno kombinacijo, boste takoj prejeli izplačilo. Edina izjema od tega pravila je, ko trgovec`obrnjena karta je as. Razlog za to je, da ima delilec tudi blackjack, in kombinacija se bo končala s 'push', kar pomeni, da nihče ne zmaga.

Omejitve mize v Blackjacku se lahko razlikujejo. Zato je najbolje, da poiščete tisto, ki ustreza vašemu proračunu. Najmanjša stava, ki jo lahko položite na Blackjack, je lahko tako nizka, kot 1 $, najvišja pa se lahko giblje med 50 $ in 50.000 $.

Blackjack zavarovanje

Zavarovanje je stava na to, ali ima trgovec Blackjack. Nekatere različice blackjacka vam omogočajo, da sklenete zavarovalno stavo, ko delilec`s upcard je 10. Za zavarovalno stavo morate staviti polovico svoje začetne stave. In če ima delilec Blackjack, boste izgubili začetno stavo, vendar boste prejeli izplačilo 1:1 na vašo zavarovalno stavo.

V nekaterih igrah lahko izkoristite tudi pravilo predaje. Na ta način lahko zmanjšate svoje izgube tako, da po začetnem dogovoru oddate polovico svoje stave.

Ko prejmete dve karti z enako vrednostjo, lahko razdelite svojo roko. Položiti morate še eno stavo, ki je enaka vaši začetni stavi, saj igrate z dvema ločenima rokama. Prejeli boste še dve karti, po eno za vsako roko. Nato lahko igrate obe roki ločeno. Lahko udarite, lahko stojite, nekatere različice pa vam celo omogočajo, da se po potrebi še enkrat razdelite.

Kdaj bi morali razdeliti v Blackjack

V skladu s pravili Blackjacka lahko razdelite kombinacijo, ko sta prvi dve karti, ki ju prejmete, enaki. Če boste vedeli, kdaj se razdeliti, vas bo pri tej igri zelo popeljalo. Obstajajo določene roke, ki jih morate vedno razdeliti, in nekatere roke, ki jih nikoli ne smete razdeliti.

Pustiti`pravijo, da prejmete dve osmici. To je verjetno najslabša kombinacija, ki jo lahko dobite, ko igrate Blackjack. S to roko ste blizu 21, a še vedno daleč. Tako boste verjetno pomislili, kakšna bi morala biti najboljša poteza. To ima veliko opraviti s trgovcem`s up-card. Mnogi izkušeni igralci nočejo deliti svojih 8, ko delilec pokaže 8 ali več.

Pravila dvojnega znižanja v Blackjacku

Podvojitev je še ena funkcija, ki jo lahko uporabite za podvojitev potencialnih dobitkov. Ko položite začetno stavo, jo lahko podvojite in prejmete samo eno kartico. Če vam ta karta pomaga premagati delivca, boste dobili dvojni znesek. In če ne premagate delilca, boste izgubili dvojno prvotno stavo.

Različice pravil Blackjacka

Da bi bile stvari zanimive, razvijalci vedno poskušajo najti nekaj novega za svoje igralce, tokrat pa so ustvarili veliko različnih različic tradicionalne igre Blackjack. To so storili tako, da so dodali nekaj pravil, ki jih lahko`ne najdem v drugih igrah.

Pravilo Reno – To pravilo vam bo omogočilo, da podvojite samo na trdih 9, 10 ali 11.

Evropsko pravilo blackjacka – To pravilo vam bo omogočilo, da podvojite težkih 10 ali 11.

Blackjack s kartami brez lukenj – Po tem pravilu bo delilec dobil samo eno karto. Verjetno se sprašujete, zakaj vam je to pomembno? No, na ta način je v krovu ostala dodatna karta, tako da boste morda ob pravem času prejeli asa.

Stranska stava – To je neobvezna stava, ki jo lahko naredite poleg standardne igre. Te stave so redko na voljo v kopenski igralnici, namesto tega jih lahko najdete, ko se odločite igrati na spletu. Obstaja ena standardna stranska stava in to je zavarovalna stava.

ruleta

Ruleta je zelo enostavna igra, ampak najprej moraš iti skozi pravila in videti, za kaj gre. Ruleta je tako kot vsaka druga igralniška igra igra na srečo, a če želite izboljšati svoje možnosti za zmago, se morate naučiti pravil in razviti svojo strategijo.

Kolo v ruleti ima 38 žepov, s številkami od 1 do 36 ter enojno in dvojno ničlo za ameriško ruleto. Evropska ruleta ima 37 žepov s številkami od 1 do 36 in eno ničlo. Številke so postavljene v črne ali rdeče žepe, ničle pa so zelene.

Če ste začetnik in se še vedno učite vrvi, ko gre za ruleto, vam svetujemo, da začnete z evropsko ruleto. Razlog za to je zelo preprost, saj ponuja več možnosti za zmago.

Ruleta ima sama po sebi določen čar in igralci vedno radi položijo vsaj nekaj stav na igro, drugi pa raje igrajo ruleto kot druge igre. Če ste začetnik, je dobra novica, da lahko igro igrate brezplačno na Vegas Hero. Igralnica vas bo nagradila z virtualnim denarjem, ki ga lahko uporabite za stave.

Imeli bi občutek, da igrate za pravi denar in to je odličen način za vadbo igre, dokler se ne počutite dovolj samozavestni, da lahko igrate za pravi denar. Edina pomanjkljivost tukaj je, da na koncu vaše igralne seje ne boste mogli dvigniti svojih dobitkov.

Total score8.0
Prednosti

Hitra dejstva o igralnicah

Year foundedYear founded: 2017
BonusiBonusi (5)
Bonus brezplačnih vrtljajevBonus dobrodošliceBonus na pologBonus tekmeBonus za ponovno nalaganje
DržaveDržave (24)
Bolgarija
Egipt
Etiopija
Hrvaška
Jordanija
Južna Afrika
Kamerun
Kanada
Katar
Kenija
Maroko
Mehika
Nemčija
Nigerija
Norveška
Oman
Peru
Poljska
Rusija
Saudova Arabija
Tunizija
Venezuela
Združeno kraljestvo
Švica
IgreIgre (11)
JezikiJeziki (1)
Angleški jezik
LicenceLicence (2)
Metode pologaMetode pologa (25)
AstroPay
Boku
Credit Cards
Debit Card
ECOBANQ
EasyEFT
EcoPayz
Entropay
Euteller
GiroPay
Interac
JetonMaestroMasterCardNetellerPayPalPaysafe Card
Prepaid Cards
Skrill
Sofort
TrustlyVisa
Visa Electron
iDebit
instaDebit
Partnerski programPartnerski program (1)
Programska opremaProgramska oprema (15)
ValuteValute (24)
Ameriški dolar
Bahrajnski dinar
Bolgarski lev
Britanski funt
Danska krona
Evro
Gruzijski lari
Hrvaška kuna
Južnoafriški rand
Kanadski dolar
Katarski rial
Kitajski juan
Kuvajtski dinar
Madžarski forint
Mehiški peso
Nigerijska naira
Novozelandski dolar
Perujski sol
Poljski zlot
Ruski rubelj
Savdski rial
Turška lira
Venezuelski bolivar
Švedska krona
Vrsta podporeVrsta podpore (2)