Vodniki

January 23, 2023

Kako izbrati spletno igralnico za stave na e-šport

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

V spletnih igralnicah lahko sodelujete na ogromno iger na srečo. Igrate lahko igre, kot so igralni avtomati, ali igrate nekaj igralniških iger v živo, kot je blackjack v živo. Prav tako lahko stavite na tekme e-športa, kot je finale ESL za CSGO ali finale DPC za Dota 2. 

Kako izbrati spletno igralnico za stave na e-šport

Stave na e-šport so v zadnjih nekaj dneh postale zelo priljubljene, zlasti med zaporami zaradi Covida 19, ko so se športni dogodki začeli zapirati. Zaradi tega so številne spletne igralnice začele vključevati funkcijo stav na e-šport. 

Če iščete spletno igralnico, kjer lahko sodelujete pri stavah na e-šport, ste na pravem mestu. Tukaj je naš popoln vodnik o tem, kako izbrati spletno igralnico za stave na e-šport.

Zakaj je za stave na e-šport bolje izbrati igralnice, specifične za e-šport

Morda se sprašujete, ali sploh potrebujete vodnik za iskanje spletne igralnice za stave na e-šport. Zakaj si nekdo ne more izbrati spodobne spletne igralnice s funkcijo stav na e-šport in končati s tem? 

No, lahko to storiš. Obstaja ogromno odličnih spletnih igralnic s funkcijo stav na e-šport. Vendar pa se vse spletne igralnice ne trudijo veliko, da bi svoj oddelek za stave na e-šport naredili čim boljšega. 

Če izberete spletno igralnico z mislijo na stave na e-šport, boste na koncu dobili platforme, ki zagotavljajo veliko bolj prijetno izkušnjo stav na e-šport. Če želite le nekaj staviti na dogodke e-športa, je bolje, da poiščete spletne igralnice, ki najbolje izvajajo stave na e-šport. 

Funkcije, ki jih morate iskati v spletnih igralnicah za stave na e-šport

tudi izbira spletne igralnice za stave na e-šport, bi morali iskati funkcije, specifične za stave na e-šport. Tu so funkcije, ki jih morate upoštevati, ko ugotavljate, katero spletno igralnico uporabiti za stave na e-šport.

Podprti E-športni naslovi

Prva stvar, na katero morate biti pozorni, ko izbirate spletno igralnico, so naslovi e-športov, ki so na voljo za stave na e-šport na platformi. Številne video igre imajo obsežna tekmovanja v esportu, kot so CSGO, Dota 2, League of Legends, Rocket League itd.

Stvar je v tem, da vse platforme ne podpirajo vseh naslovov e-športa. Če platforma nima stav na e-šport za določen naslov e-športa, na katerega želite staviti, nima smisla izbrati te platforme. Prav tako je bolje imeti več raznolikosti pri naslovih e-športov.

Stavne kvote za e-šport

Ko se prepričate, da ima spletna igralnica precejšnje število naslovov e-športa, na katere lahko stavite, ali vsaj tistega, na katerega želite staviti, lahko nadaljujete s stavnimi kvotami. Stavne kvote za e-šport določite možnosti za določen izid v ešportnem dogodku in znesek, ki ga dobite za zmago. 

Čeprav so stavne kvote za e-šport na različnih platformah na splošno precej podobne, se lahko od platforme do platforme nekoliko razlikujejo. Čeprav morda ne gre za veliko razliko, ni smiselno izbirati slabših kvot, če so boljše kvote oddaljene le en klik. 

Stavni trgi e-športa

Obstaja več možnih izidov, ki jih lahko pričakujete od e-športnega dogodka. Na primer, določen igralec lahko prvi ubije v tekmi CSGO, ekipa B lahko postane prva, ki uniči vse stolpe v tekmi Dota 2, ali pa je ekipa A prva, ki zmaga v petih rundah v finalu Valorant. Vse to so primeri stavnih trgov. 

Ko iščete spletno igralnico za stave na e-šport, se morate prepričati, da ima platforma veliko različnih trgov za stave na e-šport. Več resnice pomeni, da imate več priložnosti, kjer lahko stavite. 

Bonusi za stave na e-šport

Spletne igralnice redno ponujajo bonuse svojim uporabnikom, da lahko dobijo nekaj več od tega, kar so plačali. Vendar so ti bonusi običajno omejeni na nekatere stavne funkcije, kot so blackjack v živo ali igralni avtomati. Če vas zanimajo le stave na e-šport, vam ti bonusi ne bodo koristili. 

Iz tega razloga morate preveriti tudi, kakšne bonuse ponuja spletna igralnica, preden jo uporabite. Izberite spletne igralnice, ki ponujajo bonuse, povezane z e-športnimi stavami. Vendar se bonus ponudbe spreminjajo vsak mesec ali celo vsak teden. Ne smete preskočiti odlične igralnice za stave na e-šport samo zato, ker ne ponuja bonusa za stave na e-šport.

Funkcija stav v živo in prenosa v živo

Če že nekaj časa stavite na ešport, bi vam bilo verjetno všeč stave na esports v živo. Stave na e-športe v živo so, kjer stavite na dogodek e-športa, ki poteka v realnem času. Izkušnja stav v živo postane desetkrat bolj prijetna, če spremljate prenos tekme v živo, ko nanj oddate stave.

Če se vam te funkcije zdijo privlačne, jih morate upoštevati pri izbiri spletne igralnice. Zagotovite, da ima spletna igralnica možnost stav v živo, da lahko stavite v živo na tekme e-športa. Preverite tudi, ali obstaja funkcija pretakanja v živo, ki vam omogoča ogled dogodka v živo. 

Izbira varne spletne igralnice brez prevar za stave na e-šport

Čeprav je treba pogledati funkcije, povezane z e-športom, morate biti pozorni na varnost in zaščito pred prevarami. Obstaja ogromno odličnih spletnih igralnic, ki ponujajo stave na e-šport, vendar obstaja tudi veliko prevarantskih igralnic. Iz tega razloga se morate tudi prepričati, da je spletna igralnica brez prevar, preden jo začnete uporabljati. 

Preverite zakonitost in licenciranje

Prvi korak pri iskanju varne spletne igralnice brez prevar za stave na e-šport je ugotovitev, ali je zakonita ali ne. To lahko storite tako, da ugotoviti, kakšna je licenca za spletno igralnico je pridobil. 

Prevare se običajno zgodijo le na nelegitimnih platformah. Pojdite na spletno stran spletne igralnice in se pomaknite navzdol, da vidite, katere licence je pridobila. Če ima igralnica licence najvišjih regulativnih organov, je igralnica zakonita in vas verjetno ne bo prevarala. 

Preverjanje šifrirnih protokolov

Po preverjanju legitimnosti in licenciranja lahko preidete na šifrirne protokole. Platforme brez šifrirnih protokolov bodo verjetno ukradle vaše podatke. Vse kar morate storiti je, da pogledate URL spletnega mesta spletne igralnice in preverite, ali je v iskalni vrstici simbol ključavnice in izraz "https". Če sta obe stvari prisotni, je spletno mesto popolnoma šifrirano.

Pregledovanje mnenj uporabnikov

Še en odličen način, da ugotovite, ali je spletna igralnica prevara, je ogled mnenj uporabnikov. Ena od prvih stvari, ki jih oseba naredi, potem ko je bila prevarana, je pisanje negativne ocene. Preverjanje mnenj uporabnikov vam bo dalo vedeti, kaj lahko pričakujete od spletne igralnice in ali obstajajo obtožbe glede prevare ali ne. 

Obrnite se na podporo strankam

Ni neobičajno, da naletite na težave tudi na spodobnih stavnih mestih. Edina stvar, ki vam bo pomagala, če naletite na težavo v spletni igralnici, je podpora strankam. 

Ne glede na to, koliko odličnih funkcij za stave na e-šport je v spletni igralnici, bo vaša izkušnja uničena, če podpora strankam ni odlična. Zato poskusite stopiti v stik s podporo strankam, da vidite, kako se odzovejo, preden začnete uporabljati določeno spletno igralnico. 

Preverjanje strokovnih pregledov – vsestranska metoda

Vse zgoraj omenjene stvari se morda zdijo veliko dela. Ugotoviti morate, katere licence je pridobila spletna igralnica, pogledati ocene uporabnikov, stopiti v stik s podporo strankam in drugo. Vendar tudi prevar ne gre jemati zlahka. 

Na srečo obstaja način, kako lahko poiščite vse informacije o spletnih igralnicah na enem mestu, kar odpravlja potrebo po preverjanju več spletnih mest v internetu, da bi našli delčke informacij o spletni igralnici. 

Da se izognete brskanju po internetu za informacijami o spletni igralnici, si oglejte OnlineCasinoRank. Ima strokovne ocene za nekatere izmed najboljših spletnih igralnic. Te ocene lahko uporabite, da ugotovite, katera platforma je za vas najboljša za stave na e-šport. 

Druge funkcije, ki jih je treba upoštevati pri izbiri spletne igralnice za stave na e-šport

Zdaj veste, da mora imeti spletna igralnica nekaj odličnih funkcij, povezanih s stavami na e-šport, da jo lahko upoštevate pri stavah na e-šport. Prav tako veste, da morate zagotoviti legitimnost in varnost igralnice, da se izognete goljufanju. Nato si lahko ogledate nekaj subjektivnih lastnosti, da boste lahko dobili boljšo izkušnjo. Tukaj je nekaj najpomembnejših subjektivnih lastnosti, ki jih morate upoštevati.

UI in oblikovanje

Verjetno glavna subjektivna lastnost, ki jo morate upoštevati pri izbiri spletne igralnice za stave na e-šport, sta uporabniški vmesnik in dizajn. Oglejte si spletno stran spletne igralnice in preverite, ali vam je všeč uporabniški vmesnik in celotna zasnova. Obe stvari sta pomembni, saj če vam je všeč uporabniški vmesnik in dizajn spletne igralnice, boste veliko bolj uživali v svoji izkušnji v igralnici. 

Možnosti pologa in dviga

Nato imamo možnosti pologa in dviga. Ne glede na to, kako dobra je spletna igralnica za stave na e-šport, ne boste mogli vplačati nobene stave, če ne ponuja možnosti pologa, ki jo potrebujete. Zagotoviti morate, da ima spletna igralnica vse možnosti pologa in dviga, ki jih potrebujete. To je subjektivna lastnost, saj če nimate določene možnosti pologa ali dviga, igralnica ni boljša ali slabša od drugih. 

Druge funkcije iger na srečo

Če vam je všeč spletna igralnica z drugimi funkcijami, si jih lahko tudi ogledate. Morda vam bo na primer ljubša spletna igralnica z več igralnimi avtomati ali druge igralniške igre. Morda vam bo všeč tisti, ki ima veliko igralniških iger v živo. Vse to je čisto subjektivno. 

Zaključek

Če želite izbrati spletno igralnico za stave na e-šport, se morate prepričati, da ima odlično funkcijo za stave na e-šport. Zajemati mora široko paleto naslovov e-športa, imeti mora dober izbor stavnih trgov za e-šport in imeti nekaj stavnih bonusov za e-šport. Nato se prepričajte, da je igralnica brez goljufij, poglejte dizajn in pripravljeni ste.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje po labirintu: Zvezna trošarina na športne stave v ZDA
2024-05-31

Krmarjenje po labirintu: Zvezna trošarina na športne stave v ZDA

Novice