Metode depozitov v spletnih igralnicah – obsežen vodnik po najboljših plačilnih rešitvah

Možnosti pologa so ključnega pomena za igralce, da financirajo svoje račune in začnejo igrati v najboljših spletnih igralnicah – po možnosti v tistih, ki jih je pregledal in uvrstil Online CasinoRank! Trenutno je na voljo več možnosti za polog, od katerih ima vsaka prednosti in slabosti zaradi vse večje priljubljenosti spletnih igralnic.

Vodili vas bomo skozi najpogostejše načine depozita in vam pomagali pri izbiri tistega, ki najbolj ustreza vašim potrebam in zahtevam.

Kreditne in debetne kartice

Depoziti s kreditnimi in debetnimi karticami se najpogosteje uporabljajo za financiranje računov spletnih igralnic. Igralcem omogočajo takojšnje nakazilo, ne da bi zapustili spletno mesto igralnice, in so praktični, hitri in varni. Ker skoraj vse spletne igralnice sprejemajo kreditne in debetne kartice, so najboljša možnost za igralce po vsem svetu.

Vendar pa se ukvarjajo s težavami s kreditno kartico, kot je povratne bremenitve in spori so ključnega pomena v spletnih igralnicah. Povratna bremenitev se zgodi, ko igralec izpodbija transakcijo in se denar vrne na njegov račun namesto v igralnico, tako da igralnica ostane neplačana.

Zato je preučevanje pogojev pred nakazilom ključnega pomena, saj lahko pride do sporov, če igralec ni zadovoljen s storitvijo igralnice.

Težava za igralce, ki uporabljajo kreditne in debetne kartice v spletnih igralnicah, je preprečevanje goljufij s kreditnimi karticami. Večina spletnih igralnic uporablja napredno tehnologijo šifriranja za zaščito finančnih in osebnih podatkov igralcev, kar pomaga preprečevati goljufije.

Za igralce, ki postajajo globalni, kreditne kartice olajšajo čezmejne transakcije v spletnih igralnicah. V večini spletnih igralnic lahko položijo in dvignejo denar v različnih valutah, ne da bi skrbeli za menjalne tečaje, saj sprejemajo glavne kreditne kartice.

Mnogi programi nagrajevanja kreditnih kartic lahko izboljša izkušnjo spletne igralnice. Igralci lahko zaslužijo točke ali povračilo denarja pri igralniških transakcijah, ki jih je mogoče unovčiti za druge nagrade ali uporabiti za igranje dodatnih iger.

Tudi pot kako polagati in dvigovati s kreditnimi karticami v spletnih igralnicah je lahko. Večina spletnih igralnic bo zahtevala le osnovne finančne podatke, poleg zneska in morda tudi preverjanje. To je vse!

Priljubljene možnosti kreditnih in debetnih kartic

Visa, Mastercard in American Express so nekatere izmed najbolj razširjenih kreditnih in debetnih kartic.

Kartico, ki ustreza vašim zahtevam, je treba izbrati po primerjavi značilnosti in prednosti vsake kartice, vključno s programi nagrajevanja in ukrepi za zaščito pred goljufijami.

Vizum

Skoraj vse spletne igralnice sprejemajo Visa, eno najbolj razširjenih plačilnih kartic na svetu. Za depozite v spletnih igralnicah Visa ponuja različne ugodnosti in ugodnosti, vključno z vračilom denarja in shemami zvestobe.

To podjetje zagotavlja Visa nagrade in bonusi za transakcije v spletnih igralnicah. Igralci lahko zbirajo točke in vračilo denarja s svojimi karticami Visa v spletnih igralnicah.

Če se zdaj sprašujete kako položiti in dvigniti sredstva z Viso v spletnih igralnicah, morate najprej izbrati Visa kot možnost pologa in predložiti podatke o kartici. Na voljo so tudi dvigi, vendar je čas obdelave lahko nekaj dni.

MasterCard

Priljubljena tema v svetu iGaminga je izbira med debetnimi in kreditnimi karticami MasterCard za depozite v spletnih igralnicah. MasterCard je široko sprejet v spletnih igralnicah, saj ponuja hiter in preprost način financiranja vašega računa.

Obstaja na tone Nagrade in bonusi MasterCard za uporabnike spletnih igralnic, povezane z uporabo kartice MasterCard za depozite v spletnih igralnicah. Ko igralec položi denar s kartico MasterCard, lahko več spletnih igralnic ponudi dodatne bonuse in ekskluzivne nagrade.

Za polagajte in dvigujte sredstva s kartico MasterCard v spletnih igralnicah, pojdite na stran za polog in izberite MasterCard. Vnesite podatke o kartici, kot so številka kartice, datum poteka in koda CVV.

Po vnosu teh podatkov lahko izberete želeni znesek pologa in zaključite transakcijo. Poleg tega so postopki dviga z MasterCard pogosto enaki kot za polog denarja.

The prednosti in slabosti uporabe MasterCard za transakcije v spletnih igralnicah so jasni. Glavna prednost je njegova široka sprejetost. Poleg tega so transakcije MasterCard hitre, tako da je vaš denar skoraj v trenutku na voljo na vašem računu.

Pomembno je, da primerjajte MasterCard z drugimi načini plačila za transakcije v spletnih igralnicah. Čeprav je MasterCard priljubljen, lahko druge možnosti nudijo boljšo varnost, nižje stroške ali hitrejše čase obdelave.

America Express

AmEx je zelo priljubljeno plačilno sredstvo v spletnih igralnicah. Strankam zagotavlja široko paleto prednosti, vključno z vrhunsko podporo strankam, preprečevanjem goljufij in programi nagrajevanja.

Igralci, ki opravljajo depozite z American Expressom, so pogosto upravičeni do ekskluzivnih bonusov in promocij v spletnih igralnicah. Nekateri primeri so brezplačni vrtljaji, bonusi za depozit in druge nagrade. Ne pozabite preveriti Bonusi spletnih igralnic American Express uživati v najboljših ponudbah.

Če želite najti najboljšo izbiro za vašo spletno igralniško izkušnjo, primerjajte American Express z drugimi možnostmi plačila v spletnih igralnicah.

e-denarnice kot metode polaganja

E-denarnice so spletni plačilni sistemi in digitalne denarnice, ki uporabnikom omogočajo varno ravnanje z denarjem. So zelo priljubljena možnost za depozite v spletnih igralnicah, saj zagotavljajo hitre in varne transakcije ter večjo anonimnost.

Sredstva se pošljejo iz e-denarnice na račun spletne igralnice. Uporabniki lahko svoje račune v spletnih igralnicah financirajo tako, da podatke o kreditni ali debetni kartici in podatke o bančnem računu shranijo v svojo e-denarnico.

Igralci spletnih igralnic imajo dostop do številnih alternativ e-denarnice, med bolj priljubljenimi pa so PayPal, Neteller in Skrill:

Skrill

Skrill je priljubljena e-denarnica, ustvarjena leta 2001, znana po tem, da je preprosta, hitra in varna. Številne spletne igralnice ga sprejemajo kot način plačila. Če želite začeti uporabljati Skrill, morate ustvarite račun Skrill, preverite svojo identiteto in povežite bančni račun. Ko imate denar v Skrillu, ga lahko uporabite v spletnih igralnicah.

Pomembno je vedeti o kateri koli omejitve ali provizije pri uporabi Skrilla za igralniške transakcije. Tako se boste izognili težavam, kot je na primer, da ne prejmete bonusa ali plačate več, kot je bilo pričakovano. Skrill ima tudi program nagrajevanja imenovan Knect. Z uporabo Skrilla lahko zaslužite točke in jih zamenjate za vračilo denarja, darilne kartice ali druge predmete. To je super za ljudi, ki uživajo v spletnem igranju in želijo kar najbolje izkoristiti vsako sejo.

Neteller

Neteller je priljubljena e-denarnica, ki se uporablja za plačila v spletnih igralnicah. Za začetek se naučite kako ustvariti račun Neteller in položiti sredstva. Na svoj račun lahko dodate denar z metodami, kot so bančna nakazila, kreditne kartice in druge e-denarnice.

Neteller ima pogosto boljše provizije in omejitve za igralniške transakcije v primerjavi z drugimi možnostmi. Pomembno je poznati provizije in omejitve, saj se lahko razlikujejo glede na državo in igralnico, v kateri igrate.

Ko izbirate med Neteller in Skrill za igralniška plačila, primerjajte oba in poiščite najboljšega. Oba ponujata podobne storitve, vendar lahko pride do razlik v pristojbinah in omejitvah, ki jih je treba upoštevati.

PayPal

PayPal je še ena priljubljena e-denarnica za plačevanje v spletnih igralnicah. Nastavitev računa PayPal je enostavno in ga lahko financirate z bančnimi nakazili, kreditnimi karticami in drugimi e-denarnicami. PayPal je splošno sprejet in ima močne varnostne funkcije za zaščito vašega računa in transakcij.

Kljub temu obstaja nekaj pomanjkljivosti pri uporabi PayPala za spletne igralniške transakcije. Kdaj polog in dvig sredstev iz spletnih igralnic z uporabo PayPala, lahko obstajajo omejitve glede zneska, ki ga lahko položite ali dvignete, in provizije so lahko višje od tistih, povezanih z drugimi načini plačila.

Upoštevajte prednosti in slabosti uporabe PayPala za spletne igralnice transakcije. Zato vam priporočamo primerjajte PayPal in Skrill, če želite vedeti, katera je najboljša možnost plačila za spletne igralnice.

Bančna nakazila kot metode pologa v spletni igralnici

Bančna nakazila so zanesljiv in varen način za vlaganje denarja v spletno igralnico. Denar gre neposredno z vašega bančnega računa na račun igralnice. Toda tako kot druge možnosti plačila, bančna nakazila za plačila v spletnih igralnicah imajo svoje prednosti in slabosti.

Za opravite depozit z bančnim nakazilom v spletni igralnici, potrebujete posebno številko svoje banke in številko računa. Začnite nakazilo s spletnim mestom ali aplikacijo svoje banke.

Čas za dokončanje nakazila se razlikuje od nekaj ur do dni, odvisno od tega, kako hitro delujeta vaša banka in igralnica. To je glavna tema, ko primerjava bančnih nakazil z e-denarnicami.

Priljubljene možnosti bančnega nakazila

Najbolj tipična metoda bančnega nakazila, ki se uporablja za transakcije v spletnih igralnicah, je bančno nakazilo. Je varen in zanesljiv. Če ga želite uporabiti, dajte igralnici posebno številko vaše banke in številko računa. Prenos lahko traja od nekaj ur do dni, odvisno od tega, kako hitro delujeta vaša banka in igralnica.

Bančna nakazila so lahko dobra, a draga možnost za velike transakcije. Banke zaračunavajo provizije za bančna nakazila, včasih od 20 do 50 USD ali več. Nekatere igralnice to tudi zaračunavajo.

Po drugi strani pa novejša tehnologija, imenovana takojšnje bančno nakazilo, omogoča hitrejše bančne transakcije. Priljubljena je za plačila v igralnicah, ker je hitra in traja le nekaj minut. Vendar tega ne ponujajo vse igralnice in banke. Preverite, ali vaša igralnica in banka omogočata takojšnje nakazilo in ali obstajajo provizije.

Kriptovaluta kot način pologa

Zaradi svoje varnosti, hitrosti in anonimnosti postajajo kriptovalute vse bolj priljubljene kot plačilne metode v spletnih igralnicah. V nasprotju s konvencionalnimi plačilnimi sistemi kriptovalute uporabljajo decentraliziran sistem, ki uporabnikom omogoča izvajanje in prejemanje plačil brez posrednikov, kot so banke.

Za uporabo kriptovalut v spletnih igralnicah potrebujete menjalno denarnico in kovance, kot so Bitcoin, Ethereum ali Litecoin. Za nakup Bitcoina za depozite v spletnih igralnicah, prijavite se za menjavo kriptovalut, preverite svoj račun in povežite bančni račun ali kreditno kartico.

Stabilni kovanci so digitalni denar, vezan na stabilna sredstva, kot sta ameriški dolar ali zlato, za zmanjšanje vzponov in padcev. Uporaba stabilni kovanci v kripto spletnih igralnicah ima prednosti in slabosti, kot so hitre transakcije, nizke provizije in zasebnost. Vendar se lahko še vedno spremenijo cene.

Primerjava Bitcoina s tradicionalnimi načini plačila, vidimo prednosti, kot so hitrejše transakcije, nižji stroški in večja varnost. Vendar se lahko cena bitcoina zelo spremeni in tega še ne sprejmejo vsi.

Kljub temu, prednosti uporabe Bitcoina za plačevanje v spletnih igralnicah odtehtajo pomanjkljivosti. Za nekatere uporabnike je dobra možnost, saj nima omejitev običajnih načinov plačila.

Najbolj priljubljene kriptovalute za depozite v igralnicah

Ker zagotavljajo hitre in varne transakcije, so kriptovalute, kot so Bitcoin, Ethereum in Litecoin, vse bolj priljubljene v sektorju spletnih iger na srečo. Tukaj so tri najbolj priljubljene kriptovalute:

  • Bitcoin: Najbolj znan in pogosto uporabljen kriptovaluta v spletnih igrah je bitcoin. Na voljo so visoke omejitve transakcij, ki so hitre in varne. Številne spletne igralnice sprejemajo bitcoine, nekatere pa strankam celo dajejo posebne bonuse.
  • Ethereum: Pri spletnih igrah na srečo, Ethereum je druga najbolj priljubljena kriptovaluta. Zagotavlja nizke stroške in hitre transakcijske čase. Tako kot Bitcoin je tudi Ethereum standardna možnost plačila v spletnih igralnicah.
  • Litecoin: Litecoin je tretja najbolj priljubljena kriptovaluta. Zagotavlja nižje stroške in hitrejše transakcijske hitrosti kot Bitcoin. Veliko spletnih igralnic še vedno sprejema Litecoin, čeprav ni tako priljubljen kot Bitcoin in Ethereum.

Predplačniške kartice kot metode pologa

S predplačniškimi karticami lahko stranke vplačujejo na svoje račune v spletnih igralnicah brez bančnega računa ali kreditne kartice. Te kartice so na voljo za depozite brez povezave in na spletu, vanje pa je vložen vnaprej določen znesek denarja.

Paysafecard je trenutno edina zares priljubljena predplačniška metoda. Za uporabljajte Paysafecard v spletnih igralnicah, najprej kupite 16-mestno kodo na spletu ali v trgovini. Nato ga uporabite za dodajanje denarja na svoj račun v spletni igralnici. Varno je, ker igralnica nima dostopa do vaših podatkov. Toda za dvig dobitkov ne morete uporabiti Paysafecard, zato za to potrebujete drugo plačilno sredstvo.

Uporaba Paysafecard v spletnih igralnicah ima prednosti in slabosti. Je varen in ne potrebuje vaših osebnih podatkov. Vendar ga ne morete uporabiti za dvige. Za prejem dobitka potrebujete drugo plačilno sredstvo.

Načini pologa za mobilno plačevanje

Možnosti mobilnega plačevanja postajajo vse bolj znane kot praktičen in varen način financiranja spletnih igralnic.

Možnosti pologa za mobilno plačevanje vam omogočajo dodajanje denarja na vaš račun spletne igralnice z uporabo mobilne naprave. Te metode pogosto uporabljajo zaračunavanje SMS, kar vam omogoča, da dodate polog na svoj predplačniški račun ali račun mobilnega telefona.

Najbolj priljubljeni načini mobilnega plačevanja

Boku in Zimpler sta dve najpogosteje uporabljeni metodi mobilnega plačila v spletnih igralnicah.

Boku je plačilna platforma z uporabo mobilnih telefonskih številk. Spletne igralnice ga uporabljajo za preprosta in hitra vplačila. Toda ne pozabite se učiti o Boku omejitve in pristojbine preden igrate. tudi Boku prinaša mobilno udobje za plačevanje v spletnih igralnicah. Omogoča enostavno nakazilo s samo nekaj dotiki na telefonu.

Druga možnost mobilnega plačevanja, ki postaja vse bolj priljubljena v sektorju spletnih iger, je Zimpler. To švedsko podjetje strankam omogoča financiranje svojih računov v spletnih igralnicah z uporabo bančnega računa ali številke mobilnega telefona.

Poleg tega, ker uporabnikom spletni igralnici ni treba posredovati svojih osebnih ali finančnih podatkov neposredno, mobilna plačila pogosto ponujajo varen in anonimen način izvajanja spletnih transakcij.

Vendar ima lahko uporaba mobilnih plačil tudi nekaj slabosti. Znesek, ki ga položite, je lahko omejen, ponudnik storitev mobilnega plačevanja ali operater mobilnega omrežja pa lahko zaračuna stroške. Poleg tega vse spletne igralnice ne dovoljujejo pologov prek mobilnih naprav.

22BET:Do 600 $
Prejmi svoj bonus
WinsPark
WinsPark:Do 200 € + 5 € bonusa brez depozita

Bonusi, promocije in nagrade so glavne prodajne točke v spletnih igralnicah. Zato smo se odločili spregovoriti o tem, kaj v resnici vsebujejo bonusi spletnih igralnic, in z vami deliti nekaj nasvetov.

Prikaži več

Ne glede na to, ali ste izkušen profesionalec ali šele začenjate, upamo, da boste našli naš vodnik po igralniških igrah najboljše mesto za odgovore na vsa vaša vprašanja ali dvome. Tradicionalnim igralniškim igram, kot sta ruleta in blackjack, so se pridružile spletne različice, ki zagotavljajo bolj interaktivne in poglobljene izkušnje – ki jih bomo razložili z vsemi potrebnimi podrobnostmi.

Prikaži več