Vse, kar morate vedeti o: RTP

Vrnitev igralcu ali RTP je izraz, ki se uporablja za izračun možnosti za dobitek pri igranju na spletnih avtomatih. RTP za igralce je pomemben dejavnik za igralce na avtomatih in na tej strani lahko izveste zakaj.

Izvedite vse, kar morate vedeti o konceptu, kaj je in kako ga integrirati med igranjem igralniških iger in igralnih avtomatov.

Vse, kar morate vedeti o: RTP
Kaj je RTP?Zakaj naj izberem spletno igralnico z visokim RTP?
Kaj je RTP?

Kaj je RTP?

Besedna zveza RTP pomeni Nazaj na Player. RTP se uporablja za opis vsote denarja v odstotkih, za katero se lahko pričakuje, da bo igralniška igra ali igralni avtomat povrnila svojim strankam. Uporabljajo ga tako tradicionalne igralnice kot spletne igralnice.

To je najbolje razložiti s praktičnim primerom. Recimo, da ima igralni avtomat 90 % RTP. Če ima stranka 100 $ in vrtenje stane 1 $, potem lahko pričakuje, da bo po 100 vrtljajih končalo z 90 $. To je vrednost donosa igralcu za določen igralni avtomat.

Upoštevajte, da je to le povprečna številka, ki temelji na življenjski dobi stroja in se običajno izračuna za minimalno igro enega milijona vrtljajev. Igralec bi lahko imel srečo in odšel z več ali pa bi na koncu domov odnesel veliko manj, kot je zastavil.

Prav tako si je vredno zapomniti, da številka ne kaže nujno, kako pogosto bo igralec verjetno zmagal, ampak samo povprečni odstotek donosa. Na primer, lahko sta dva igre z vrednostjo 95 %. Stranka lahko odigra prvo igro 99-krat in ne zadene ničesar, toda ob 100. igri osvoji 95 $. V drugi igri so lahko igrali 100-krat in zmagali 30-krat ter skupaj zbrali 95 $. Obe igri imata RTP 95%.

Kaj je RTP?
Zakaj naj izberem spletno igralnico z visokim RTP?

Zakaj naj izberem spletno igralnico z visokim RTP?

Preprosto, višja kot je vrednost, več denarja lahko igralec pričakuje, da bo v povprečju prejel nadure, ko igra to igro.

Številni igralni avtomati imajo prikazan RTP igre, ki ga lahko igralci vidijo, običajno na strani z informacijami ali pravili igre, zato je vedno vredno preveriti.

Na splošno se glede na RTP vse, kar ima vrednost 98 % ali več, šteje za visoko, igra srednjega razreda ali povprečna igra bi spadala v razred od 95 % do 97,99 %, medtem ko bi se vse, kar je pod 94,99 %, štelo za nizko.

Dejanski RTP igre verjetno ne bo dosežen v eni sami seji, ker je, kot je bilo omenjeno, nekaj, kar se izračuna dolgoročno. Vendar je osnovno dejstvo, da bo v povprečju igralec verjetno pogosteje zmagal v igri z 98-odstotnim RTP kot tisti z 90-odstotnim RTP-jem.

Izvedite več o Pregledi RTP in družbene igralniške igre.

Zakaj naj izberem spletno igralnico z visokim RTP?

Zadnje novice

Betsoft Gaming debitira Charms and Treasures s Pots O' Gold
2023-05-04

Betsoft Gaming debitira Charms and Treasures s Pots O' Gold

Betsoft Gaming, ugleden ponudnik zabave pri igrah na srečo, namerava igralce privabiti na najboljša spletna mesta za igralnice na pustolovščino do konca mavrice s Charms and Treasures. Ta pustolovščina z irsko tematiko se odvija na petih kolutih in 50 stavnih linijah, kjer lahko igralci doživijo velike dobitke. Kot je bilo pričakovano, vam bo škrat z veseljem ponudil veliko srečnih možnosti, vključno s kolosalnimi simboli, plačljivimi divjimi simboli in brezplačnimi vrtljaji.

Vse, kar morate vedeti o spletnih avtomatih
2023-02-11

Vse, kar morate vedeti o spletnih avtomatih

Vemo, kako priljubljene so spletne igralnice v tem obdobju, in nedvomno bodo uspešne še naprej. Zdaj lahko svoje najljubše igre igrate v svojem območju udobja. Kaj bi hazarder lahko zahteval več? Vrhunsko udobje, ki ga ponujajo spletne igralnice, je glavni razlog za njihov uspeh.

Igralni avtomati z nizko in visoko varianco: katerega bi morali igrati?
2023-01-10

Igralni avtomati z nizko in visoko varianco: katerega bi morali igrati?

Spletni igralni avtomati so nedvomno najbolj začetnikom prijazne igralniške igre. Igralci morajo samo poiskati popolne igralne avtomate in zavrteti kolute, da prejmejo izplačilo po ujemanju dveh ali treh simbolov.

Odkrijte razliko: spletne igralniške igre v primerjavi s kopenskimi igralniškimi igrami
2022-11-15

Odkrijte razliko: spletne igralniške igre v primerjavi s kopenskimi igralniškimi igrami

Igralnice poslujejo že dolgo časa in z njihovo naraščajočo priljubljenostjo se mnogi preusmerjajo s kopenskih na spletne igralnice. Ker veliko igralcev raje igra iz svojega udobja, so spletne igralnice vse bolj priljubljene. Kopenske igralnice so odlične, vendar ima veliko ljudi raje njihovo udobje kot vse, kar je eden od glavnih razlogov, zakaj so spletne igralnice vse bolj priljubljene.