Vodnik za začetnike o zmagovanju pri blackjacku v spletnih igralnicah

Vodniki

2023-01-09

Benard Maumo

Blackjack je ena najbolj znanih in najstarejših iger v zgodovini iger na srečo. Sprva so ljudje to igro igrali v kopenskih igralnicah. Zdaj pa lahko to ikonsko igro igrajo iz svoje cone udobja na spletu, kadar koli želijo. To je ena tistih iger, ki bi jo moral kdaj preizkusiti vsak ljubitelj igralniških iger. Toda nekateri novinci bi se lahko zdeli zastrašujoči zaradi številnih pravil, bontona in razlik.

Vodnik za začetnike o zmagovanju pri blackjacku v spletnih igralnicah

Morda ste slišali izjave, da ima hiša vedno prednost. Blackjack je slaba igra ali pa so vaše možnosti slabše za mizo z neizkušenimi igralci. Pravzaprav imajo vsi igralci iger na srečo nekaj najboljših možnosti pri igranju Blackjacka. Kvote so boljše, vendar to ne pomeni, da imate prednost pred hišo; v večini primerov kvote niso enakomerno porazdeljene.

Blackjack je pravzaprav dober začetek za začetnike, da začnejo svojo pot v spletnem svetu iger na srečo. Igra ni zapletena, seveda pa boste morali obvladati umetnost igranja, če želite postati boljši.

Če ste začetnik in želite naučite se igrati Blackjack, potem ste na pravem mestu. V tem priročniku vam bomo povedali korake, kako postati boljši in začeti zmagovati v igri Blackjack. Torej, če želite postati boljši, potem berite do konca.

Naučite se osnov

Najprej se naučite osnov blackjacka. Da bi jih razumeli, morate vedeti, da je oseba, ki obravnava karte in nadzira celotno igro za mizo blackjacka, znana kot delivec. Ko igralci za mizo položijo svoje stave, začne igro.

V igrah blackjack se namesto valute uporabljajo žetoni. Vaši žetoni bodo kupljeni pri prodajalcu. Nikoli ne daš trgovcu svojega denarja; vedno postaviš na mizo. V zameno vam bo priskrbel žetone. Kupite svoje žetone med rokami; ne poskušajte pridobiti žetonov, ko se kombinacija že igra.

Določeno območje pred vašim sedežem je mesto, kamor položite svoje žetone, da sklenete stavo. Na mizi je narisan krog. Delivec začne igro, ko vsak igralec položi svojo stavo. Ko vsak prejme dve karti, se igra začne.

Poleg tega si delivec izroči kombinacijo dveh kart; vendar si razdeli eno karto obrnjeno navzgor in drugo karto obrnjeno navzdol. To je ključnega pomena, ker ima obrnjena karta veliko informacij, ki jih igralec lahko uporabi, da izbere, kako naj odigra svojo kombinacijo.

Največja vsota, ki bi jo lahko imeli, glede na to, da ste začeli s kombinacijo dveh kart, je 21, sestavljena iz asa, ki šteje kot 11, in desetke. Blackjack, ki se pogosto izplača 3 proti 2, je to, kar je.

Imate možnost skleniti zavarovanje, če je delivčeva obrnjena karta as. Ne sklepajte zavarovanja. Vse bo v redu, če boste vsakič preprosto rekli ne. Delivec pokuka, ali ima blackjack, ko so razdeljene vse karte. Igralci lahko izberejo, kako bodo igrali s svojimi rokami, če tega ne storijo. Na voljo imate več možnosti, kot so udarec, stanje, razcep, podvojitev in predaja. Uporabite katero koli, odvisno od vaše situacije.

Vadite vedno več

Ko se naučite osnov, morate čim več vaditi. Kot popolnemu začetniku bo morda na začetku težko, a čez nekaj časa boste videli, kako enostavno je. Ne izgubite fokusa in nadaljujte z vadbo dosledno. Ne bo vam treba skrbeti, da boste med igranjem porabili svoj denar, kot v skoraj vsaki spletni igralnici. Brezplačno boste lahko vadili tako dolgo, kot boste želeli. Torej, nadaljujte z vadbo, dokler ne postanete boljši in začnite z nekaj denarja. Naučite se igrati, medtem ko zapravljate denar, in kmalu se boste lahko navadili na ta občutek.

Ugotavljanje števila kompletov kart, ki jih uporablja spletni kazino

Vse spletne igralnice ne bodo uporabljale istih kompletov kart. Nekateri morda uporabljajo drugega, zato je bolje poiskati komplete kart, ki jih uporablja spletna igralnica. Tako boste lahko spremljali skoraj vse.

Ugledne spletne igralnice premešajte karte po vsaki roki z uporabo generatorja naključnih števil. Zaradi tega je nemogoče slediti kartam, ki se delijo. Poleg tega, čeprav je nemogoče prešteti karte na spletu, lahko izboljšate svoje možnosti tako, da spremljate karte, ki so že bile uporabljene.

Nikoli ne deli desetice

Razdelitev na desetke je morda najslabša poteza pri blackjacku. Zato bi bilo najbolje, če bi se temu za vsako ceno izognili. Verjetnost izgube je precejšnja, približno 92 %. 10s pri blackjacku je ena najbolj zaželenih kombinacij. Ko to storite, bi morali vaditi vse scenarije, vključno s fazo delivca v igri in tistimi, ki vključujejo karte, špil itd. Ko je delivec najšibkejši in ste v položaju, da dodate več žetonov, je vedno najbolje, da na mizo položite več denarja. To lahko dosežete tako, da razdelite par.

Odločite se, ali boste udarili ali stali

Izračunajte vrednost svoje karte in delivcev, da se čim bolj približate 21, ne da bi bankrotirali. Lahko se zanesete na svoj občutek ali si ogledate goljufije, ki jih zlahka najdete na spletu.

Hit

Od delivca zahtevajte drugo kartico. To storite le, če ste na podlagi trenutne vrednosti vaših kart bodisi prepričani, da vas naslednja karta ne bo izločila iz posla, ali pa ste pripravljeni tvegati, da ima delivec boljšo kombinacijo.

Stoj

Zahtevajte, da vam delivec neha več deliti kart in preide k naslednjemu igralcu. To boste verjetno storili, če je vrednost vaše kombinacije že razmeroma visoka (na primer več kot 17) in niste prepričani, ali bo zmagala delivčeva kombinacija.

Točkovanje v Blackjacku

Samo v nekaj neobičajnih različicah blackjacka štejejo barve. Skoraj vedno lahko zanemarite barvo kart. Vendar je ključnega pomena zapomniti, da so na krovu samo štiri karte vsake stopnje: štiri barve in štiri karte v vsaki stopnji.

Asi so vredni 1 ali 11 točk, obrazne karte so vredne 10 točk, preostali avtomobili pa so vredni svojega števila. Pet je vrednih 5 točk, dva pa 2 točki.

Točke za vsako karto v roki se preprosto seštejejo, da se določi rezultat za igro Blackjack. Zmagovalna kombinacija je tista z najvišjo vsoto. Pri blackjacku sta za primerjavo vedno samo dve kombinaciji: igralčeva kombinacija in delivčeva kombinacija. V igri so lahko še druge kombinacije, vendar sta za določitev zmage bistveni samo dve kombinaciji.

Še vedno obstaja problem. Izločitev, znana tudi kot mrtva kombinacija in samodejni poraženec, je vsaka kombinacija s skupno 22 ali več. Moral bi videti, kdo je bližje 21. Če si ti tisti, ki je bližje 21 kot delivčeva kombinacija, ga izloči in zmagaj. Ko zmagate, vam bo delivec dal vaš denar. Vaš izkupiček se bo razlikoval glede na vrsto stave, ki ste jo sklenili.

Nikoli ne delite dveh obraznih kart in vedno razdelite ase in osmice

Igralci začetniki pogosto naredijo to napako, ker verjamejo, da bi ločitev obraznih kart in desetic početverila njihov zaslužek. Statistično gledano delitev obraznih kart nikoli ni dobra ideja, ker tvegate izgubo dvakrat več denarja, če nove karte, ki jih povlečete, niso tiste, ki jih želite, v zameno za visoko verjetnost zmage z 20.

To bi moralo biti očitno, če še ni. Če jih razdelite, stavite, da se bo prikazala vsaj ena obrazna karta, ki vam bo zagotovila trdno kombinacijo. Par 8s vam da strašnih 16. Imate več možnosti, da ustvarite zmagovalno kombinacijo, saj so tudi 1, 2 ali 3 vse trdne karte, ki jih lahko potegnete do 8. Par asov vam daje tudi neugodno vrednost kombinacije 2 ali 12, zato je veliko boljša ideja, da jih razdelite in upate, da se bodo pojavile 7s, 8s, 9s in 10s.

Vedite, kdaj prenehati

Določiti morate omejitev časa, ki ga igrate, in količine denarja, ki ga boste porabili. Nikoli ne prestopite meje, ki ste jo izbrali. Določiti morate tudi omejitev zmagovanja. Recimo, da je vaša omejitev za zmago 100 $ in ste jo dosegli, nato pa se ustavite za ta dan. Ne postanite pohlepni in ne izgubite že pridobljenega.

Po drugi strani pa, če je vaša omejitev izgube 50 USD, takoj prenehajte, ko izgubite tako velik znesek, in si privoščite počitek. Nikoli ne dovolite, da vaša čustva igrajo igro. Igrajte Blackjack z mirnim umom in pri tem ne pozabite na kvote. Vedno iščite nekaj novega in preizkusite različne stvari na vadbenem področju. Tako boste pogosteje zmagovali.

Zaključek

Blackjack je eden najstarejših in najbolj edinstvene igre v zgodovini iger na srečo. Začetniki lahko igrajo to igro toliko kot veterani. Čeprav boste morali vsakič, ko igrate, več vaditi in imeti v mislih vse osnove. Ni zelo zapleteno. Na začetku se morda zdi nekoliko zapletena, a ko se vanjo lotite, boste videli, kako zabavno je igrati to ikonično igro.

Blackjack je morda najboljša stavna igra v spletni igralnici. Torej, da bi se izboljšali, boste morali porabiti čas in se za to potruditi. Brez ustrezne količine truda ni mogoče doseči ničesar. Najpomembnejša je vaša doslednost. Sledite navodilom in bodite dosledni. Tako boste lahko zmagali pri Blackjacku v spletni igralnici.

To je konec vodnika. Upajmo, da ste našli odgovore na vprašanja, ki ste jih iskali. Sledite tem vodnikom za začetnike, da postanete boljši pri igri Blackjack. Vadite čim več, da ustvarite lastne strategije, če je to mogoče. Uživajte v igri na polno ob zmagi.

Zadnje novice

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming
2023-09-14

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Novice