WeChat podpora

Na Kitajskem, tako kot v mnogih državah po svetu, jih je veliko spletna igralnica navdušenci nad igrami na srečo. Vendar pa obstaja velika težava, kitajski igralec težko uporablja plačilne metode, ki so na voljo v številnih zahodnih državah. Za spletne igralnice je to tudi uganka, ker ne morejo postaviti križa na trg z več kot milijardo potencialnih strank. Na srečo se v spletnih igralnicah lahko uporabljajo nekatere kitajske plačilne metode, npr WeChat Pay.

Kaj je podpora WeChat Pay?Kako lahko uporabim podporo WeChat?
Kaj je podpora WeChat Pay?

Kaj je podpora WeChat Pay?

WeChat je družabni medij, ki bo začel delovati leta 2011. Njegova priljubljenost hitro raste, zato spletno mesto širi nabor svojih storitev in razvija plačilni sistem, imenovan WeChat Payment ali WeChat Pay. Velik del populacije ga zna uporabljati in je do popolnosti obvladal vse vložke. Zunaj Kitajske je na primer situacija drugačna. Ne samo, da ni najbolj priljubljeno plačilno sredstvo, tudi nekateri se bojijo »tvegati«.

Podporna služba WeChat je bila zato ustanovljena, da svetuje in usmerja vse tiste, ki dvomijo o zanesljivosti te možnosti plačila. Omeniti je treba, da ima WeChat možnost individualnega pristopa. Vse države, kjer je ta možnost na voljo, imajo svoje posebnosti. Zato naj se stranka v primeru težave za pomoč obrne le na poslovalnico države, v kateri se nahaja.

Kaj je podpora WeChat Pay?
Kako lahko uporabim podporo WeChat?

Kako lahko uporabim podporo WeChat?

Čeprav je WeChat na voljo po vsem svetu, se plačilna funkcija WeChat pojavi samo na računih, odprtih v Kitajska, Južna Afrika, Malezija in Hong Kong. V preostalem svetu ta možnost plačila žal še ni na voljo.

Povezava s podpornim sistemom je razmeroma enostavna. Prva stvar, ki jo morate upoštevati, je, da se morate obrniti na podporo samo v državi, kjer ste odprli svoj WeChat Pay račun, tudi če je stranka v drugi državi. Kot je navedeno zgoraj, se ponujene storitve razlikujejo od države do države. Zato so pogoji in pravila drugačni.

Veliko jih je vrste podpore za spletne igralnice na primer za igralce na srečo, če pa eden od njih potrebuje podporo WeChat Pay, se bo moral obrniti samo po telefonu, e-pošti ali klepetu.

Kako lahko uporabim podporo WeChat?

pogosta vprašanja

Vse kar morate vedeti o casino

Ali obstajajo pristojbine za prenos?

Uporabnikom WeChata ni treba plačati nobenih pristojbin za pošiljanje in umik. Vendar pa ni nenavadno, da operaterji zadržijo pristojbine.

Ali je to plačilno sredstvo varno?

Popolnoma ni treba skrbeti. WeChat Pay je popolnoma varen.

Ali igralnice uporabljajo to možnost plačila za depozite in dvige?

Z vplačilom WeChat Pay nimamo težav, vendar dvigi na splošno niso na voljo.