Odvračalen govor, ki ga igralci spletnih igralnic nočejo več slišati

Vrste igralnice

2023-01-02

Benard Maumo

Mnogi ljudje vas bodo poskušali odvrniti od igranja spletnih igralniških iger. Toda če sem iskren, niso vsi ljubitelji spletnih iger na srečo. Ne bodite pozorni na nekatere odvračilne pogovore v tem članku, ker se poklicni hazarderji ravnajo na podlagi dejstev, ne le na fikciji in propagandi. Ta članek torej navaja nekaj pogostih izjav, ki se igralcem spletnih igralnic ne zdijo več pomembne. 

Odvračalen govor, ki ga igralci spletnih igralnic nočejo več slišati

Rezultati spletnih igralnic Rig Game

Verjetno ste to izjavo slišali že milijonkrat. Toda ta izjava je od aktivnih hazarderjev, ki ne vedo, kako se pravilno odločiti za igre na srečo. Dejstvo je, da spletnih igralniških iger ni mogoče prirejati, ker te igre uporabljajo sisteme RNG (generator naključnih števil) za ustvarjanje milijard naključnih rezultatov. Pravičnost iger na najboljših spletnih igralniških mestih pogosto testirajo neodvisni subjekti, kot so Gaming Associates, eCOGRA in iTech Labs. Vse je hrup!

Spletne igre na srečo so zapravljanje denarja

Obstaja na milijone načinov zapravljanja denarja, spletne igre na srečo pa se ne uvrščajo niti med 100 najboljših. Našli boste nekoga, ki bo polovico svoje plače zapravil za pivo in zabavo, ter vam svetoval, da nehate staviti 0,10 USD na igralne avtomate ali mizo igre. Bistvo je, da je igranje spletnih igralniških iger zabavno. To morate storiti le z uporabo sredstev za igre na srečo. Bolj kot nekdo, ki v prostem času rad igra golf ali tenis. 

Spletne igre na srečo povzročajo odvisnost

Odvisnost od iger na srečo je dandanes pravi svetovni problem. Toda od iger na srečo lahko postanete odvisni le, če ne vadite samokontrole. Izkušeni igralci spletnih igralnic vedo, kdaj morajo igro zapustiti in poskusiti naslednji dan. Poleg tega spletne igralnice uporabljajo napredno tehnologijo AI (umetna inteligenca) za odkrivanje zasvojenosti z igrami na srečo na svojih spletnih mestih. Te igralnice tudi pomagajo igralcem v težavah, da poiščejo pomoč pri organizacijah za problematične igre na srečo, kot sta GamStop in GamCare. 

Igre na srečo s kriptovalutami so prihodnost

Na tisoče blogov in finančnih strokovnjakov trdi, da so kriptovalute prihodnost transakcij. Čeprav prednosti uporabe digitalnih kovancev ni mogoče podcenjevati, bi lahko slabosti odtehtale prednosti. Bitcoin, ki je leta 2021 letel visoko in se je trgoval po približno 60.000 USD na BTC, ima zdaj tržno vrednost 16.103 USD. To je velika izguba za vsakogar, ki je takrat vlagal v BTC. BTC je dober primer zelo nestanovitne narave kriptovalut. 

Bonusi so brezplačen denar

Bonusi dajejo igralcem priložnost, da igrajo igre, ne da bi tvegali pravi denar. Toda inteligentni igralci stav vedo, da so ti bonusi povezani s pogoji. Skoraj vsi bonusi in promocije spletnih igralnic imajo zahteve glede stav. Na primer, bonus v višini 100 $ ima lahko zahtevo za 20-kratno igranje. To pomeni, da morajo igralci igrati z najmanj 2000 $, da lahko dvignejo vse dobitke iz bonus igre. Kot lahko vidite, na koncu porabite več, preden izkoristite bonus. 

Hazarderji so neodgovorni

Če obiščete katero koli kopensko igralnico, boste videli igralce, ki pihajo ogromne oblake dima, drugi pa držijo steklenice piva. A časi, ko so ljudje hazarderje imeli za neodgovorne ljudi in odvisnike od drog, so že zdavnaj mimo. Dejstvo je, da kadijo in pijejo pivo tudi tisti, ki ne igrajo iger na srečo. Igralci pokra so znani kot zelo uspešni na svojih področjih. Tiger Woods je pogost obiskovalec vrhunskih kopenskih igralnic v Las Vegasu in je v nekem trenutku celo osvojil milijon dolarjev. 

Prihodnost iger na srečo je mračna

Nikoli ne poslušajte nikogar, ki vam govori, da igre na srečo nimajo prihodnosti. Igre na srečo obstajajo, odkar obstaja človeštvo, in dejavnost se bo nadaljevala v večnost. Koliko spletnih mest za igralnice se dnevno odpre? Združene države Amerike, ki so o igrah na srečo pihale na polno, se trenutno soočajo s široko razširjenimi zakonitimi igrami na srečo. Ker so igre na srečo bistven vir prihodkov za vlade, bo ta dejavnost ostala. 

Spletne igralnice ne izplačujejo pravočasno

Obiščite platforme za pregled spletnih igralnic, kot sta Trustpilot in AskGamblers, in številni igralci se pritožujejo zaradi zamude ali neizplačila svojih dobitkov. Toda čeprav so nekatere igralnice krive po obtožbi, so krivi predvsem igralci. Mnogi regulirana spletna mesta spletnih igralnic bo plačila obdelal šele, ko bodo igralci opravili obvezni postopek KYC (Know Your Customer). Nekateri igralci predložijo lažno dokumentacijo, kar pomeni, da igralnice zadržijo njihova plačila. 

Spletni igralni avtomati niso dobri

Obstajajo številni nasveti o igralnih avtomatih z visokimi robovi hiše in igralci ne morejo uporabiti strategij za znižanje roba hiše. Toda če igralci teh iger ne bi imeli radi, ne bi predstavljali več kot 70 % 'povprečne' igralniške knjižnice. Tukaj je dejstvo; te igre je enostavno igrati, izplačila pa so najvišja pri spletnih igrah na srečo. Igre, kot je Divine Fortune avtorja NetEnt in Mega Moolah avtorja Microgaming lahko takoj postaneš milijonar. 

Zaključek

Ne glede na to, ali hodite po ulicah ali delate v pisarni, recite ne tem neutemeljenim pogovorom. Kot izkušen hazarder jim nasprotujte z dejstvi, vendar le, kadar je to potrebno. Navsezadnje običajno ne igrate na srečo z njihovim časom in denarjem. Igrajte odgovorno!

Zadnje novice

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming
2023-09-14

Napadite na ladjo za velike nagrade v igri Dead Man's Trail Dream Drop Relax Gaming

Novice