Vrste igralnice

January 2, 2023

Odvračalen govor, ki ga igralci spletnih igralnic nočejo več slišati

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Mnogi ljudje vas bodo poskušali odvrniti od igranja spletnih igralniških iger. Toda če sem iskren, niso vsi ljubitelji spletnih iger na srečo. Ne bodite pozorni na nekatere odvračilne pogovore v tem članku, ker se poklicni hazarderji ravnajo na podlagi dejstev, ne le na fikciji in propagandi. Ta članek torej navaja nekaj pogostih izjav, ki se igralcem spletnih igralnic ne zdijo več pomembne. 

Odvračalen govor, ki ga igralci spletnih igralnic nočejo več slišati

Rezultati spletnih igralnic Rig Game

Verjetno ste to izjavo slišali že milijonkrat. Toda ta izjava je od aktivnih hazarderjev, ki ne vedo, kako se pravilno odločiti za igre na srečo. Dejstvo je, da spletnih igralniških iger ni mogoče prirejati, ker te igre uporabljajo sisteme RNG (generator naključnih števil) za ustvarjanje milijard naključnih rezultatov. Pravičnost iger na najboljših spletnih igralniških mestih pogosto testirajo neodvisni subjekti, kot so Gaming Associates, eCOGRA in iTech Labs. Vse je hrup!

Spletne igre na srečo so zapravljanje denarja

Obstaja na milijone načinov zapravljanja denarja, spletne igre na srečo pa se ne uvrščajo niti med 100 najboljših. Našli boste nekoga, ki bo polovico svoje plače zapravil za pivo in zabavo, ter vam svetoval, da nehate staviti 0,10 USD na igralne avtomate ali mizo igre. Bistvo je, da je igranje spletnih igralniških iger zabavno. To morate storiti le z uporabo sredstev za igre na srečo. Bolj kot nekdo, ki v prostem času rad igra golf ali tenis. 

Igre na srečo s kriptovalutami so prihodnost

Na tisoče blogov in finančnih strokovnjakov trdi, da so kriptovalute prihodnost transakcij. Čeprav prednosti uporabe digitalnih kovancev ni mogoče podcenjevati, bi lahko slabosti odtehtale prednosti. Bitcoin, ki je leta 2021 letel visoko in se je trgoval po približno 60.000 USD na BTC, ima zdaj tržno vrednost 16.103 USD. To je velika izguba za vsakogar, ki je takrat vlagal v BTC. BTC je dober primer zelo nestanovitne narave kriptovalut. 

Bonusi so brezplačen denar

Bonusi dajejo igralcem priložnost, da igrajo igre, ne da bi tvegali pravi denar. Toda inteligentni igralci stav vedo, da so ti bonusi povezani s pogoji. Skoraj vsi bonusi in promocije spletnih igralnic imajo zahteve glede stav. Na primer, bonus v višini 100 $ ima lahko zahtevo za 20-kratno igranje. To pomeni, da morajo igralci igrati z najmanj 2000 $, da lahko dvignejo vse dobitke iz bonus igre. Kot lahko vidite, na koncu porabite več, preden izkoristite bonus. 

Hazarderji so neodgovorni

Če obiščete katero koli kopensko igralnico, boste videli igralce, ki pihajo ogromne oblake dima, medtem ko drugi držijo steklenice piva. A časi, ko so ljudje hazarderje imeli za neodgovorne ljudi in odvisnike od drog, so že zdavnaj mimo. Dejstvo je, da kadijo in pijejo pivo tudi tisti, ki ne igrajo iger na srečo. Igralci pokra so znani kot zelo uspešni na svojih področjih. Tiger Woods je pogost obiskovalec vrhunskih kopenskih igralnic v Las Vegasu in je v nekem trenutku celo osvojil milijon dolarjev. 

Prihodnost iger na srečo je mračna

Nikoli ne poslušajte nikogar, ki vam govori, da igre na srečo nimajo prihodnosti. Igre na srečo obstajajo, odkar obstaja človeštvo, in dejavnost se bo nadaljevala v večnost. Koliko spletnih mest za igralnice se dnevno odpre? Združene države Amerike, ki so o igrah na srečo pihale na polno, se trenutno soočajo s široko razširjenimi zakonitimi igrami na srečo. Ker so igre na srečo bistven vir prihodkov za vlade, bo ta dejavnost ostala. 

Spletne igralnice ne izplačujejo pravočasno

Obiščite platforme za pregled spletnih igralnic, kot sta Trustpilot in AskGamblers, in številni igralci se pritožujejo zaradi zamude ali neizplačila svojih dobitkov. Toda čeprav so nekatere igralnice krive po obtožbi, so krivi predvsem igralci. Mnogi regulirana spletna mesta spletnih igralnic bo plačila obdelal šele, ko bodo igralci opravili obvezni postopek KYC (Know Your Customer). Nekateri igralci predložijo lažno dokumentacijo, kar pomeni, da igralnice zadržijo njihova plačila. 

Spletni igralni avtomati niso dobri

Obstajajo številni nasveti o igralnih avtomatih z visokimi robovi hiše in igralci ne morejo uporabiti strategij za znižanje roba hiše. Toda če igralci teh iger ne bi imeli radi, ne bi predstavljali več kot 70 % 'povprečne' igralniške knjižnice. Tukaj je dejstvo; te igre je enostavno igrati, izplačila pa so najvišja pri spletnih igrah na srečo. Igre, kot je Divine Fortune avtorja NetEnt in Mega Moolah avtorja Microgaming lahko takoj postaneš milijonar. 

Zaključek

Ne glede na to, ali hodite po ulicah ali delate v pisarni, recite ne tem neutemeljenim pogovorom. Kot izkušen hazarder jim nasprotujte z dejstvi, vendar le, kadar je to potrebno. Navsezadnje običajno ne igrate na srečo z njihovim časom in denarjem. Igrajte odgovorno!

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice