Pregled igralnice William Hill - Security

William HillResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusBonus dobrodošlice do 300 $
Vrhunska znamka
Zgodovinska športna stavnica
Neomejeni dvigi
Jackpot igralni avtomati
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Vrhunska znamka
Zgodovinska športna stavnica
Neomejeni dvigi
Jackpot igralni avtomati
William Hill is not available in your country. Please try:
Security

Security

William Hill ponuja najvišjo varnost za igralčeve finančne in osebne podatke. Iz tega razloga uporabljajo Secure Socket Layer, ki ščiti vse informacije, posredovane prek interneta. Vse igre na William Hill prinašajo ugledni ponudniki programske opreme, kar samo po sebi pomeni, da so igre redno RES zaradi poštenosti.

Ko ustvarite svoj račun pri William Hillu, morate izbrati varno uporabniško ime in geslo, ki ju morate obdržati samo zase. Vsi podatki, ki so poslani v igralnico, so shranjeni in šifrirani in nihče od zunaj ne more priti do baze, kjer so shranjeni vsi ti podatki.

Zavarovanje Acca Five

Zavarovanje Acca Five

Pri William Hillu lahko zdaj zavarujete svoje akumulacijske stave in tako deluje. Če ste postavili akumulator z vsaj 5 izbirami in samo eden od njih izgubi, se vaš vložek povrne. Če želite biti upravičeni do tega zavarovanja, morate izbrati stave s kvoto 1,20 ali več. Najvišji znesek, ki ga lahko prejmete za to zavarovanje, je 50 $. In dobra novica je, da lahko zdaj združite 2 ali 3 accas, in če vsak accas izgubi z izborom, bo denar razdeljen na poraženec accas.

Koronavirus požre letni dobiček Williama Hilla
2021-04-06

Koronavirus požre letni dobiček Williama Hilla

Leto 2020 je bilo nedvomno najbolj zahtevno leto v nedavni preteklosti. Podjetja in posamezniki so utrpeli izgube v višini milijard dolarjev. Eden takšnih subjektov je britanski velikan spletnih in maloprodajnih iger na srečo William Hill. Po objavi številk v januarju in rezultati niso tako dobri. Zaslužek te igralnice in velikana športnih stav je padel za ogromnih 16%. Glavni razlog? Vsaj Covid-19!