Pregled igralnice William Hill - Tips & Tricks

William HillResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusDo 300 $
Vrhunska znamka
Zgodovinska športna stavnica
Neomejeni dvigi
Jackpot igralni avtomati
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Vrhunska znamka
Zgodovinska športna stavnica
Neomejeni dvigi
Jackpot igralni avtomati
William Hill is not available in your country. Please try:
Tips & Tricks

Tips & Tricks

William Hill je eno najstarejših in največjih stavnic. Dejstvo, da so prestali preizkus časa, govori o sami igralnici. Nenehno se trudijo izboljševati in svojim igralcem prinašati najboljše izdelke.

William Hill je priljubljena igralnica in ponuja veliko različnih igralniških iger in športov za stave. Če ste ljubitelj športa in se sprašujete, ali je pri športnih stavah mogoče zmagati, bi rekli, da je. To je zato, ker je igralnica poštena, in ko enkrat zmagate, vam zagotavljamo, da boste pravočasno izplačani. Nekateri pravijo, da je verjetnost mogoče premagati, nekateri pravijo, da je to čista sreča, v vsakem primeru pa imamo nekaj napotkov, ki jih želimo deliti z vami. Zahtevajte svojo brezplačno stavo – Če prvič igrate v igralnici, ste upravičeni do velikodušne ponudbe dobrodošlice. Igralnica vam bo dodelila 30 $ brezplačnih stav, ko stavite minimalno zahtevano kvalificirano stavo. To bo dejansko veliko vredno stav, tako da lahko izberete naključne stave in še vedno dobite dobiček. Naš nasvet je, da igrate varno. Svojo prvo stavo položite na minimalno kvoto 1,5.

Poiščite promocije – Ko ste redni pri William Hillu, lahko vsakič, ko se prijavite v svoj račun, preverite zavihek s promocijami in poiščete njihove najnovejše ponudbe. Te ponudbe se nenehno spreminjajo, a če vidite, kaj vam je všeč, lahko ponudbo zahtevate. Izkoriščanje teh ponudb je odličen način, da povečate svoje možnosti, saj vam vse ponujajo malo dodatne vrednosti. Ne moremo reči, da obstaja čarovniški trik ali strategija, ki jo lahko uporabite za zmago vsakič, ko igrate, vendar obstajajo nekatere stvari, ki jih lahko naredite, da izboljšate svoje možnosti za pogostejšo zmago. Vsi ti bonusi in odlične promocije lahko zagotovo podaljšajo vašo igralno sejo in tako lahko dobite nekaj dobrih zmag.

Vodnik za umik za začetnike

Vodnik za umik za začetnike

William Hill je poenostavil postopek plačila. Deponirate in izplačate lahko kadar koli želite. Ponujajo tudi različne načine plačila, tako da boste verjetno našli tistega, ki je najbolj priročen za uporabo. Ne pozabite, da mora igralnica potrditi vašo identiteto, da vam zagotovi varno plačilo. Postopek čakanja ne bo trajal dlje kot 24 ur, in ko vam odobrijo račun, lahko vplačate depozite in igrate svojo najljubšo igro.

5 najboljših načinov plačila

5 najboljših načinov plačila

Kreditna kartica – Čeprav je na voljo veliko novih načinov plačila, so kreditne kartice še vedno najboljša izbira tako za igralce kot za podjetja. Kreditne kartice ponujajo enega najpreprostejših načinov za polog in dvig. Prepričajte se, da ste prebrali določila in pogoje in se prepričajte, da so igralci iz vaše države sprejeti v igralnico William Hill. Paysafecard – Paysefacards so z nami že več kot desetletje in mnogi igralci jih uporabljajo kot plačilno sredstvo za spletne igre na srečo. Te kartice lahko kupite v številnih trgovinah in na spletu lahko preverite, ali je kakšna v vaši bližini. Vse, kar morate storiti, je, da uporabite 16-mestno številko, ko opravite polog in sredstva bodo v nekaj sekundah nakazana na vaše stanje. Fundsend – Fundsend ponuja enostaven način za spletno plačevanje, poleg tega pa vam med uporabo tega plačilnega sredstva ni treba razkriti svoje identitete. Ko naredite depozit, morate vnesti samo kodo Fundsend in vaša transakcija bo skoraj v trenutku končana. Spendon – Spendon deluje na enak način kot darilne kartice. Vse kar morate storiti je, da poiščete prodajalca Spendon v vaši bližini in kupite kartico s PIN kodo. Sprejemajo plačila od 200 do 2000 $ na transakcijo. Ta način plačila je veljaven na Norveškem, Švedskem in Danskem.

Koronavirus požre letni dobiček Williama Hilla
2021-04-06

Koronavirus požre letni dobiček Williama Hilla

Leto 2020 je bilo nedvomno najbolj zahtevno leto v nedavni preteklosti. Podjetja in posamezniki so utrpeli izgube v višini milijard dolarjev. Eden takšnih subjektov je britanski velikan spletnih in maloprodajnih iger na srečo William Hill. Po objavi številk v januarju in rezultati niso tako dobri. Zaslužek te igralnice in velikana športnih stav je padel za ogromnih 16%. Glavni razlog? Vsaj Covid-19!