Pregled igralnice William Hill - Withdrawals

William HillResponsible Gambling
CASINORANK
9/10
BonusBonus dobrodošlice do 300 $
Vrhunska znamka
Zgodovinska športna stavnica
Neomejeni dvigi
Jackpot igralni avtomati
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
Vrhunska znamka
Zgodovinska športna stavnica
Neomejeni dvigi
Jackpot igralni avtomati
William Hill is not available in your country. Please try:
Withdrawals

Withdrawals

Pri William Hillu lahko izbirate med različnimi načini dviga. Uporabite lahko Cheque, ClickandBuy, Maestro, Neteller, PayPal, instaDebit, Visa, Entropay, Skrill, William Hill cash direct in bančno nakazilo. Najnižja in najvišja omejitev dviga se razlikujeta glede na metodo, ki jo uporabljate.

Čas umika

Čas umika

Čas umika je spet odvisen od metode, ki jo uporabljate. E-denarnice ponujajo najhitrejše dvige, kjer boste v večini primerov sredstva imeli takoj, najdlje pa lahko traja 24 ur. Pri kreditnih in debetnih karticah lahko prejem sredstev traja od 3 do 5 dni. Za bančna nakazila lahko traja od 5 do 10 dni. Za čeke lahko traja od 7 do 10 dni.

Bonus pri dvigu

Bonus pri dvigu

Ko igrate z bonus sredstvi, boste morali izpolniti zahteve za stave bonusa, preden lahko izvedete dvig. Ko to storite, se bodo sredstva iz bonusa samodejno prenesla na vaše glavno stanje, kjer jih boste lahko dvignili kot gotovino ali stavili.

Kako izvesti dvig?

Kako izvesti dvig?

Pri William Hillu lahko svoja sredstva dvignete na isti način, kot ste ga uporabili za nakazilo. Igralnica ne sme vrniti sredstev na vašo kreditno kartico MasterCard, zato boste morali v tem primeru uporabiti drugo metodo.

Preden lahko izvedete dvig, morate izpolniti vse zahteve glede stav. Če zahtevate izplačilo, preden izpolnite zahteve glede stav, bodo vaš bonus in dobitki izgubljeni.
Če prvič izvajate dvig, smo pripravili preprost vodnik, ki vam bo razložil postopek:

  • Prva stvar, ki jo morate storiti, je, da se prijavite v svoj račun in kliknete Blagajna.
  • Kliknite možnost Dvig in sledite preprostim navodilom.
  • Ko prvič izvedete dvig, boste po e-pošti prejeli potrditveno kodo, ki jo boste morali vnesti za nadaljevanje.
  • Izberite način plačila, ki vam najbolj ustreza, in vnesite znesek, ki ga želite dvigniti.
  • Ko igralnica prejme vašo zahtevo za izplačilo, bo njen status 'Čakanje'. Če želite, lahko svoj dvig v tem času razveljavite in tako boste lahko igrali, ne da bi morali narediti nov depozit.
  • Ko se status zahteve za dvig spremeni iz 'Čakanje' v 'Obdelava', dviga ne morete več razveljaviti.
    Če želite dvigniti sredstva s svojega računa, boste morali najprej predložiti nekaj dokumentov, ki dokazujejo vašo identiteto. Nekateri dokumenti, ki jih lahko zahteva igralnica, so kopije kreditnih kartic, računi za komunalne storitve in potni listi, če jih naštejemo.
Koronavirus požre letni dobiček Williama Hilla
2021-04-06

Koronavirus požre letni dobiček Williama Hilla

Leto 2020 je bilo nedvomno najbolj zahtevno leto v nedavni preteklosti. Podjetja in posamezniki so utrpeli izgube v višini milijard dolarjev. Eden takšnih subjektov je britanski velikan spletnih in maloprodajnih iger na srečo William Hill. Po objavi številk v januarju in rezultati niso tako dobri. Zaslužek te igralnice in velikana športnih stav je padel za ogromnih 16%. Glavni razlog? Vsaj Covid-19!