Razlika med VIP programom in programom zvestobe

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Kot navdušenec nad spletnimi igralnicami boste morda želeli vedeti o razliki med VIP programi in bonusi zvestobe igralnic. Obstaja veliko igralcev, ki ne poznajo razlike. Vendar bi se lahko njihovo učenje izkazalo za koristno, saj boste lahko izbrali bonus glede na svoje želje.

Če ne poznate razlike, potem vam ni treba skrbeti, saj ste prišli na pravo mesto. V tem članku vam bomo povedali razliko med programi zvestobe VIP in bonusi zvestobe igralnic. Nadaljujte z branjem do konca, če želite izvedeti več.

Razlika med VIP programom in programom zvestobe

Ali sta VIP programi in programi zvestobe dve različni stvari?

Program zvestobe in VIP program sta lahko samostojna ali združena. Na splošno bodo vsi igralci lahko sodelovali v programu zvestobe in napredovali po stopnjah, dokler bodo še naprej opravljali depozite in igrali na spletnem mestu.

Vsako dejanje se zabeleži, točkuje in dodeli točke. Po opravljenem vsakem mejniku boste lahko napredovali za stopnjo, dokler ne dosežete vrhunca. VIP stopnje bodo najvišje ravni programa zvestobe. Solo VIP program pa je na drugi strani dostopen le majhnemu številu igralcev v igralnici. Če ste upravičeni, bo predano osebje VIP upraviteljev spremljalo vaš račun in vam ponudilo osebno povabilo v VIP krog.

VIP programi

Če želite prejeti status VIP, morate biti visoko igralec. Igralci iger, ki v igralnice vlagajo znatne finančne naložbe, so znani kot visoki igralci. Polagajo izjemno visoke stave in vloge, zato prejemajo enormne nagrade.

Prednosti VIP programov

Sledeče ugodnosti statusa VIP, ki jih lahko pridobite, če ste prejeli status VIP:

 • Igre z visoko mejo: Na svoj račun in pri posameznih igrah lahko naredite veliko večja vplačila. Določene igre so namenjene visoko igralcem in so na voljo le tistim, ki so pripravljeni zapraviti veliko, da bi dobili veliko.
 • Hitra in varna plačila: V pooblaščeni igralnici lahko igrate v varnem ozračju in uporabljate varne načine plačila za vse svoje transakcije. VIP osebe ne bi smele čakati. Tako prejmete hitra plačila in pospešene dvige.
 • Osebni menedžerji: Ena od glavnih prednosti vstopa v VIP krog je razpoložljivost individualiziranih VIP predstavnikov za podporo strankam. Upravitelj računa je virtualni pomočnik, ki vam je na voljo 24 ur na dan za vse vaše igralniške zahteve.
 • Posebna povabila: Ko dosežete najvišje ravni, vas igralnica obravnava kot rock zvezdo. Prejmete ekskluzivna vabila na tekmovanja, plačane ekskurzije in še več presenečenj. Za vas je na voljo tudi tona ekskluzivnih dodatkov in daril.

Vrste VIP programov

Igralnice ponujajo različne VIP programe, vključno z naslednjimi:

Večstopenjski program

Ti programi zagotavljajo nagrade na različnih ravneh glede na udeleženčevo stopnjo igre. Nagrade postanejo donosnejše, ko se igralec povzpne po lestvici. Čeprav so običajno tri stopnje, nekatere spletne igralnice dovoljujejo več. To lastnikom igralnic omogoča, da razvrstijo shemo spodbud. Stopnja dosežka igralca je glavno merilo.

 • Prva stopnja: Osnovni ali začetni program VIP. Na tej ravni prejmete specializiranega predstavnika za podporo strankam, brezplačna darila, vračilo denarja in višje stopnje bonusov.
 • Druga stopnja: Ta stopnja je naslednja in vodi do več nagrad. Na voljo so vse funkcije iz prejšnje ravni, skupaj z nekaj dodatki, kot so povečane omejitve pologov in dvigov.
 • Tretja stopnja: Največje ugodnosti prejmete na najvišji stopnički. Morda se tega ne zavedate, a vrhunske igralnice rade osupnejo. Pravzaprav tukaj igralnica uporablja vsako obliko ekstravagance, ki se ji zamisli.

Točkovni programi

Vsak dolar, porabljen v igralnici, udeležencem teh programov prinese točke. Te točke je mogoče zamenjati za različne ugodnosti, kot so brezplačne igre, darila ali druge vrhunske izkušnje.

Programi samo s povabilom

Ti programi, ki so rezervirani za najbolj cenjene obiskovalce igralnice, so pogosto prilagojeni interesom in okusom posameznih obiskovalcev.

Program zvestobe

Igralnica svojim najbolj zvestim obiskovalcem nudi program zvestobe. S ponudbo brezplačnih izdelkov, nagrad, popustov ali celo zgodnjih lansiranj izdelkov želi spodbujati zvestobo in dolgoročno sodelovanje. Poleg tega programi Casino Loyally temeljijo na določenem nizu standardov. Postopek za pridobitev nagrad je naslednji:

 • Igraj: Začnite s pogostim igranjem svojih priljubljenih igralniških iger v spletni igralnici, da pokažete svojo predanost. Nato lahko pridobite svojo VIP izkaznico.
 • točke: Za vsa dejanja, povezana z vašim igralniškim računom, boste zbirali točke. Če ste bolj aktivni, pridobite dodatne točke.
 • Nagrade: Zdaj pa si oglejte, kako vam igralnica ponuja najboljšo obravnavo doslej. Vaše spodbude so odvisne od tega, kako pogosto delati depozite. Odvisno je tudi od tega, koliko vsakič položite in stavite.

Bonusi zvestobe

Bonus zvestobe igralnice so zasnovani tako, da nagrajujejo igralce za njihovo dosledno pokroviteljstvo igralnice. Ti bonusi so običajno denarne nagrade, kot so brezplačna igra, igra na tekmo ali druge promocijske ponudbe. Prednosti bonusov zvestobe so naslednje:

 • Razpoložljivost: Bonusi zvestobe so na voljo vsem igralcem, ki izpolnjujejo merila igralnice, običajno glede na njihovo raven igranja ali zbrane točke. Niso omejeni na visoko igralce ali pogoste igralce.
 • Redne nagrade: Bonusi za zvestobo se pogosto podeljujejo redno, na primer tedensko ali mesečno. Zasnovani so tako, da zagotavljajo dosledne nagrade za igralce, ki še naprej podpirajo igralnico.
 • Nagrade v obliki denarja: Bonusi zvestobe so običajno denarne nagrade, kot so brezplačna igra, igra na tekmo ali druge promocijske ponudbe. Te nagrade je mogoče uporabiti za igrajte igralniške igre in potencialno osvojite pravi denar.

Vrste igralniških bonusov zvestobe:

Nekateri izmed najbolj znanih igralniških bonusov zvestobe so naslednji:

VIP bonus

 • The VIP bonus je namenjena igralcem, ki redno polagajo znatne zneske na svoje račune v spletnih igralnicah.
 • VIP programi vam zagotavljajo točke, ki jih lahko unovčite za denar, bonus vrtljaje in druge nagrade.

Bonus dobrodošlice

 • The bonus dobrodošlice je največji bonus, ki ga prejmete, ko se pridružite igralnici.
 • Prejmete ga s prvim pologom. Ponavadi vključuje brezplačen igralni denar ali bonus vrtljaje.
 • Skupaj s tem brezplačnim igralniškim denarjem lahko prejmete do stotine brezplačnih vrtljajev, kar lahko znaša na tisoče dolarjev.

Bonus brez pologa

 • Ob prijavi samodejno prejmete a bonus brez pologa.
 • Bonus dobrodošlice na polog pogosto ponuja več denarja ali brezplačnih vrtljajev kot bonus brez pologa.
 • Ne predstavlja ničelnega tveganja in ima potencial, da je zelo donosen.

Bonus za ponovno nalaganje

 • Ti delujejo popolnoma enako kot bonusi dobrodošlice.
 • Edina razlika je, da se ta spodbuda uporablja za kasnejše prispevke.
 • Nadaljuje se po začetni naložbi.

VIP programi vs. Bonusi zvestobe

Odgovor na vprašanje, kateri program je boljši, VIP programi ali bonusi zvestobe igralnice, je odvisen od vaših individualnih potreb in preferenc igralca. Če ste visoko igralec ali pogost igralec, ki ceni ekskluzivnost in vrhunske nagrade, potem je morda VIP program najboljša izbira za vas. Po drugi strani pa, če ste reden igralec, ki ceni dosledne nagrade za svoje pokroviteljstvo, potem je morda bolj primeren bonusni program zvestobe igralnice.

Stvari, ki jih je treba upoštevati:

 • Vaša raven igre: Če igrate visoko vlogo ali pogosto igrate, lahko program VIP ponudi dragocenejše nagrade in bolj prilagojeno igralno izkušnjo.
 • Vaš proračun: Če imate omejen proračun, je morda boljša izbira bonus program zvestobe igralnice, saj ponuja redne nagrade, ki vam lahko pomagajo podaljšati čas igranja.
 • Vaše nastavitve: Razmislite, katere vrste nagrad najbolj cenite, pa naj bodo to ekskluzivne izkušnje ali denarne nagrade.

Zaključek

Najboljše spletne igralnice nudijo VIP programe in igralniške bonuse zvestobe za igralce, da se zabavajo. Čeprav se VIP programi in bonusi za zvestobo igralnic morda zdijo podobni, ponujajo različne ugodnosti in nagrade, ki so namenjene različnim vrstam igralcev. Izberete lahko program, ki najbolj ustreza vašim igralnim interesom in finančnim omejitvam, tako da se zavedate temeljnih razlik med temi programi in upoštevate svoje osebne želje in zahteve.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Ali so nagrade za zvestobo in VIP bonus enake?

Brezplačni vrtljaji, bonusi za ponovno nalaganje, vračila denarja in dnevne promocije so primeri ugodnosti za zvestobo. Podobne nagrade so vključene v VIP bonuse, vendar so zneski bistveno višji. Poleg tega VIP programi še naprej dajejo VIP igralcem dodatne ugodnosti, ki so na voljo samo njim.

Kako zaslužim bonus zvestobe?

Najprej se morate prijaviti pri pooblaščeni spletni igralnici, ki nudi bonus zvestobe. Po tem se lahko odločite, da se pridružite programu zvestobe in med igranjem začnete pridobivati točke. Na koncu prejmete dodatne nagrade glede na število točk, ki jih zberete.

Katere so nekatere prednosti sodelovanja v VIP programu v igralnici?

Prednosti statusa VIP so naslednje:

 • Igre z visoko mejo
 • Hitra in varna plačila
 • Osebni menedžerji
 • Posebna povabila

Ali programi zvestobe potečejo?

Tipična življenjska doba valute programa zvestobe je eno do tri leta. Tvegate izgubo morebitnega zasluženega stanja, če 12 ali 36 mesecev ne boste na kakršen koli način zbirali točk.

Kako lahko ugotovim, kateri program je najboljši zame kot igralca?

Upoštevati morate naslednje dejavnike:

 • Vaša raven igre
 • Vaš proračun
 • Vaše nastavitve
 • Pogoji

Ali obstajajo različne ravni ali ravni znotraj VIP programov?

Da, stopenjski sistem VIP programov ima tri stopnje.

Kako pogosto se izplačajo bonusi za zvestobo in kakšne vrste nagrad so običajno na voljo?

Igralnica in program imata lahko drugačen vpliv na pogostost in vrste bonusov zvestobe. Brezplačni vrtljaji, dodatni denar in druge ugodnosti se pogosto delijo kot nagrade za zvestobo, na primer tedenske ali mesečne. V nekaterih programih zvestobe lahko spodbude temeljijo na stopnjah, povečujejo vrednost in rednost, ko igralec napreduje skozi različne ravni programa.

Povečajte svoje dobitke z bonusi zvestobe igralnice

Povečajte svoje dobitke z bonusi zvestobe igralnice

V spletnih igralnicah obstaja znan program, ki ga pozna veliko igralcev. Program ni nič drugega kot program zvestobe, ki ponuja veliko različnih bonusov, ki so znani kot bonusi zvestobe. Ker so spletne igralnice vse bolj priljubljene, se povečuje število začetnikov, ki ne poznajo bonusov zvestobe.

Vodnik za začetnike po programih zvestobe igralnic

Vodnik za začetnike po programih zvestobe igralnic

Igralnice ponujajo programe zvestobe, ki igralce spodbujajo k vračanju in jih nagradite za njihovo zvestobo. Mnogi igralci zanje sploh ne vedo in kot začetnik morda ne veste, kaj programi zvestobe ponujajo in zakaj so pomembni. Če je temu tako, vam ni treba skrbeti, saj ste na pravem mestu.