GetSlots Pregled 2024 - Account

GetSlotsResponsible Gambling
CASINORANK
8.38/10
BonusBonus 500 $ + 100 brezplačnih vrtljajev
6000+ iger
VIP programi
Kripto igralnice
Struktura visokega bonusa
Z zaupanjem
Preverjeno
Varno
6000+ iger
VIP programi
Kripto igralnice
Struktura visokega bonusa
GetSlots is not available in your country. Please try:
Account

Account

Če želite igrati v igralnici, morate najprej ustvariti račun. To je zelo preprost postopek, ki ga je mogoče izvesti v samo nekaj minutah. Vlogo boste morali izpolniti s pravilnimi podatki. Preden zahtevate umik, zagotovite dokumente za potrditev računa.

Za registracijo računa boste morali izpolniti registracijski obrazec. To je zelo preprost postopek in zelo hitro boste opravljeni. Ko imate svoj račun, lahko nakažete sredstva in začnete raziskovati nekatere od številnih iger, ki jih ponuja igralnica. Zelo pomembno je, da preverite svojo identiteto, ko ustvarite svoj račun. Če želite to narediti, boste morali poslati kopije pravnih dokumentov.

Bonus za nov račun

Bonus za nov račun

Ko ustvarite svoj račun, ste upravičeni do bonusa dobrodošlice, ki lahko drastično izboljša vaše stanje. Dobite lahko do 500 $ bonus sredstev, poleg tega pa lahko prejmete 150 brezplačnih vrtljajev kot del paketa dobrodošlice. Paket dobrodošlice se prenaša na prve tri depozite na naslednji način:

  1. Prvič, ko naredite nakazilo, boste prejeli 100-odstotni bonus na depozit do 150 $ in 150 brezplačnih vrtljajev. Najmanjši depozit, ki ga morate vložiti, da uveljavite to ponudbo, je 20 $.
  2. Ko boste drugič položili depozit, boste prejeli 75-odstotni bonus na depozit do 150 $. Najmanjši depozit, ki ga morate vložiti, da uveljavite to ponudbo, je 20 $.
  3. Ko boste tretjič naredili depozit, boste prejeli 100-odstotni bonus na polog v višini do 200 $. Najmanjši depozit, ki ga morate vložiti, da uveljavite to ponudbo, je 20 $.

Bonusna sredstva morate zastaviti 40-krat, preden lahko zahtevate umik.

Bonusi za aktivne igralce

Bonusi za aktivne igralce

Zvesti igralci v igralnici Getslots lahko zahtevajo različne bonuse, ki bodo izboljšali njihovo izkušnjo v igralnici. Nekatere od tekočih promocij vključujejo naslednje:

Brezplačni vrtljaji v torek – vsak torek lahko prejmete brezplačne vrtljaje, odvisno od velikosti vašega depozita. Prejmete lahko 30, 50 ali 100 brezplačnih vrtljajev in jih morate uporabiti v 7 dneh. Zahteve za stave za ta bonus so 40-kratne in jih morate izpolniti, preden lahko zahtevate umik.

Vikend Reload Promo – lahko zahtevate poseben bonus vsak vikend, ko položite vsaj 20 $. Za prevzem te ponudbe ne potrebujete nobene promocijske kode. Največji znesek, ki ga lahko osvojite tukaj, je 150 $, zahteve za stave za ta bonus pa so 40-kratne.

Bonus za High Rollers – igralci, ki nakažejo več kot 300 $, lahko zahtevajo high roller bonus. Največji znesek, ki ga lahko dobite na ta način, je omejen na 500 $, zahteve za stave pa so 40-kratne. To ponudbo je mogoče uveljavljati le enkrat mesečno.

Turnirji – v igralnici Getslots so dnevni, tedenski in mesečni turnirji. Na ta način lahko zaslužite nekaj spodobnih zneskov, če se turnir konča in ste med najboljšimi igralci.

VIP nagrade – Zvesti igralci v igralnici Getslots so del VIP programa. VIP program ima 4 stopnje in vsakič, ko se povzpnete na stopnjo, boste prejeli nagrade.