Zanimivi vidiki spletnega igranja Progressive Baccarat

Baccarat

2021-10-23

Benard Maumo

Ideja o progresivnih jackpotih je povezana predvsem z spletne igralne avtomate. Morda pa je zanimivo vedeti, da je igranje progresivne baccarat na spletu popolnoma možno v RNG in različici v živo.

Zanimivi vidiki spletnega igranja Progressive Baccarat

Toda ali se progresivna baccarat kaj razlikuje od standardne igre baccarat? Ali se je sploh dobro naučiti igrati progresivno baccarat? Nadaljujte z branjem za več teh in še veliko več.

Kako igrati progresivno baccarat

V prvi vrsti igranje progresivne baccarat na najboljših spletnih igralnic Gre za razumevanje standardnih pravil igre. Preprosto povedano, pri igranju te igre v spletni igralnici ni opazne razlike. Edina razlika so stranske stave, ki so na voljo, kot boste videli kasneje v tej objavi.

Ta igra s kartami omogoča, da za vsako mizo sedi do sedem igralcev, kar vsakemu igralcu omogoča, da med igranjem izbere in zamenja svoje sedeže. Prav tako boste v zgornjem desnem kotu videli časovnik, takoj ko se odpre okno za stave.

Poleg tega ima ta igra osem krovov z 52 kartami. Tukaj asi predstavljajo 1, pri čemer številke od 2 do 9 predstavljajo njihove tradicionalne vrednosti. Po drugi strani pa obrazne karte in desetice predstavljajo nič vrednosti. Kot običajno se igra nadaljuje, dokler ni dosežena izrezana karta. Če se to zgodi, bo naslednji krog dobil nov čevelj.

Glavne stave v progresivni baccarat

Tako kot kdaj igranje standardne baccarat, glavne/notranje stave v progresivni različici so stave za izenačenje, igralec ali bančnik. Če dobite bančni rok, prejmete izplačilo 1:1, čeprav velja 5-odstotna provizija hiše. Rob hiše je tukaj 1,06 %.

Zaradi provizije večina igralcev raje stavi na igralčevo roko, ki ima nekoliko višjo prednost hiše 1,24%. Pri tej stavi je izplačilo 1:0,95. Ne pozabite, bančnikova roka zmaga 45,8 % časa, igralecova roka pa 44,6 %.

Nazadnje se izenačena stava izplača v razmerju 8:1 s 85,20 % RTP. Če položite to stavo, imate le 9,6 % možnosti za zmago.

Stranske stave v progresivni baccarat

Zanimivo je, da morajo igralci vložiti tako stransko kot glavno stavo, da se kvalificirajo za progresivni jackpot v večini različic baccarat. Če pa boste imeli srečo, bo stranska stava neobvezna, kar pomeni, da lahko igralci stavo uporabijo kadar koli.

V večini spletnih igralnic boste pogosto porabili vsaj 1 dolar za stransko stavo. Kljub temu večina igralcev ne bo zamudila priložnosti za to stavo, ker vas kvalificira za jackpot in druga izplačila.

Izplačila za progresivni baccarat jackpot

Pri progresivnem baccaratu igralci osvojijo nagrado, potem ko pristanejo na asu, in 8 v eni barvi, podeljeni obema rokama. Torej, na primer, če sta obe roki podeljeni 8 srčkov in as, boste nosili dan.

Poleg tega lahko druge kombinacije dobro izplačajo. Na primer, če imata igralčeva roka palice in bančnikova roka ima srce, vam bo to dalo ogromnih 10.000-kratni vaš prvotni vložek.

Kakšne so možnosti za zmago na progresivnem?

Kot je bilo pričakovano, zmaga katerega koli progresivnega jackpota ni sprehod po parku. Vendar so v tem primeru vaše možnosti za zmago nekoliko boljše od tistih, ki jih dobite pri igranju jackpotov na spletnih igralnih avtomatih.

Možnosti za zmago v progresivnem baccarat jackpotu so 1 na vsakih 588.296 preizkušenj. V idealnem primeru te številke nikakor niso spodbudne.

Ali obstaja zmagovalna strategija?

Na žalost ni znane strategije za zmago v Playtechovi progresivni baccarat. Kljub temu je ta igra še vedno privlačna za številne igralce, če upoštevamo številne stranske stave. Še bolje, ni nerazumnih pogojev, da bi imeli priložnost do velike nagrade. Samo položite jackpot stavo za krog in poskusite!

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice