Kako igrati Craps na spletu: Navodila po korakih za igranje na spletu

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Craps na splošno velja za eno najbolj vznemirljivih in igranih iger na srečo po vsem svetu. Ta oblika iger na srečo sega tisočletja nazaj in njene številne ponovitve to odražajo. Craps je zdaj igra, ki jo je mogoče igrati od doma, zahvaljujoč rasti spletnih igralnic.

Ta priročnik uči začetnike, kako igrati craps na spletu - od osnovnih pravil igre craps do uporabnih nasvetov za eno najbolj priljubljenih spletnih igralniških iger na svetu.

Kako igrati Craps na spletu: Navodila po korakih za igranje na spletu

Kako igrati Craps na spletu

Craps je igra z jasnimi načeli. Bistvo te igre s kockami je uganiti, kaj se bo zgodilo, ko sta dve kocki natančno vrženi. Pri igranju craps lahko igralci stavijo na izid "Pass" ali "Don't Pass".

Pri crapsu je stava Pass daleč najbolj značilna. Eden mora narediti 7 ali 11 ob prvem metu kocke, da osvoji stavo Pass (znano kot "come-out met"). Stava Pass je izgubljena, ko strelec vrže 2, 3 ali 12. "Točka" je katera koli vržena številka, če se 4, 5, 6, 8, 9 ali 10 ne prikaže. Stava Pass je zmagovalna, če strelec ponovno vrže število točk. Če strelec vrže 7, stava ne uspe (v tem primeru stava Pass izgubi).

Kot pove že ime, je stava Don't Pass polno nasprotje stave Pass. Da bi bil strelec uspešen, mora strelec narediti 2 ali 3 ob metu izhoda za stavo Don't Pass. Stava Don't Pass je izgubljena, ko strelec doseže 7 ali 11.

Stave se štejejo za potisne, če igralec vrže 12. (niti dobitek niti poraz). Stavo Don't Pass je možno dobiti, če strelec vrže 7, preden ponovno vrže število točk po določenem številu točk.

Craps ponuja različne stave poleg standardnih stav Pass in Don't Pass, vključno s stavami Come in Don't Come, stavami Position in Field stavami. Na voljo so različne stave in vsaka ima svoje smernice in strukturo plačil.

Različne različice crapsa imajo svoja posebna pravila, ki se lahko razlikujejo glede na vrsto igranja.

Craps za začetnike: Osnovna pravila igre Craps

Prvi korak pri igranju craps na spletu je iskanje najboljša spletna igralnica ki ga zagotavlja. Po registraciji in prijavi lahko strelci med izborom iger izberejo spletni craps.

Prva stvar pri mizi za craps je stava. Najprej je pomembno, da izberete znesek kovanca in nato kliknete razdelek za stave.

Strelec vrže kocko po izbiri stave. S stavo Pass igralec zmaga, če strelec dobi 7 ali 11. Igralci izgubijo, če strelec vrže 2, 3 ali 12. Če je vržena številka, ki ni 7, ta številka postane točka, strelec pa ostane premikanje, dokler ni znova vržena številka točke (zmaga) ali 7 (poraz).

To ne velja, če so igralci sklenili stavo "Don't Pass". Če strelec vrže 2 ali 3, zmaga on ali ona, igralci pa izgubijo, če vržejo 7 ali 11. Če je vržena številka točke, nato pa se vrže 7, preden se ponovno vrže številka točke, igralec zmaga .

Veljajo različne smernice glede na to, ali igralci sklenejo stavo Pass Line, Come, Don't Come, Position ali Field stavo. Pred sklenitvijo kakršnih koli stav se morajo igralci seznaniti z določili posameznega obrazca za vložek.

Igralci lahko zvišajo svojo stavo ali jo v celoti prekličejo, ko igra napreduje. Če želite to narediti, morajo igralci klikniti kovance na mizi in jih povleči na novo lokacijo ali jih izbrisati. Igralci morajo prilagoditi svoje stave ali strategije, preden strelec vrže kocko.

Najboljši nasveti za začetnike pri igranju Craps na spletu

  1. Pass & Don't Pass: Začetniki naj začnejo s stavami Pass ali Don't Pass. Rob hiše je najnižji, stave pa so preproste. Za izvedite več o različnih stavnih strategijah craps in pridobite uporabne nasvete za spletne igralce, si oglejte naš preprost vodnik.
  2. Zastonj igre: Številne spletne igralnice ponujajo igre craps, ki jih je mogoče igrati brezplačno, tako da lahko igralci nekaj vadijo, preden položijo pravi denar. To je fantastična priložnost, da se udobneje spoznate z igro in izpopolnite veščine, preden položite stave za pravi denar.
  3. Spremljanje denarja: Igralci morajo določiti omejitev porabe in se je držati kot pri vseh drugih igrah na srečo. Igralci naj vedno stavijo le na tisto, kar lahko izgubijo, in ne poskušajo loviti svojih izgub.
  4. Poznavanje kvot: Nujno se je seznaniti z možnosti za craps, saj različne stave v craps ponujajo različne potencialne donose. Igralci se morajo zavedati možnosti in nagrad na različnih stavnih mestih.
  5. Primeren bonton: Craps je družabna igra, ki zahteva upoštevanje posebnih smernic, kot je prepoved rokovanja s kockami ali kovanci, ko strelec začne metati.

Zaključek

Craps je vznemirljiva in zabavna igra ki jih je mogoče igrati na vseh vrst spletnih iger na srečo craps. Začetniki lahko hitro začnejo izkušati vse užitke in vznemirjenje te klasične igre na srečo, tako da dojamejo osnovna pravila igre, se naučijo stave in sledijo nekaj preprostim smernicam.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Ali je varno igrati craps na spletu?

Če se igralci prijavijo v zaupanja vredno spletno igralnico, je online craps dobra igra. Pomembno je preveriti, ali ima igralnica veljavno licenco zaupanja vredne jurisdikcije za igre na srečo in uporablja tehnologijo zaščitenih vtičnic (SSL) za zaščito podatkov strank.

Ali lahko igram craps na spletu brezplačno?

Obstaja veliko mest za igranje craps na spletu, ne da bi vložili denar. Pridobivanje nekaj izkušenj z igro in pridobivanje veščin skozi prakso je fantastičen način za pripravo na stave za pravi denar.

Ali lahko uporabljam stavne sisteme za zmago na craps na spletu?

Čeprav obstajajo metode stav na craps, ki obljubljajo, da bodo udeležencem ponudile prednost, ni brezhibnega načina za igranje igre. Rezultati vsakega meta kocke v igri craps so popolnoma prepuščeni naključju. Igralci se morajo seznaniti s statističnimi podatki in možnostmi, povezanimi z vsako obliko stave, in vaditi dobro upravljanje z denarjem, da povečajo svoje možnosti za zmago pri igrah craps.

Ali lahko začetniki igrajo craps na spletu?

​Začetniki lahko preprosto igrajo craps, če se naučijo pravil in osnovnih strategij. Prednost igre craps je v tem, da je to igra, ki je pravzaprav enostavna, saj je vse v metanju kocke in čakanju na pravi izid. Kljub temu je najpomembneje, da se naučimo osnov.

Ali je varno igrati craps na spletu za pravi denar?

To je v celoti odvisno od spletne igralnice ali spletnega mesta z igrami na srečo, ki ga izberejo igralci. Dobra spletna igralnica ima licenco organa za igre na srečo. Poleg tega bi moralo spletno mesto uporabljati tudi varnostne ukrepe, kot je šifriranje SSL, da se zagotovi varnost osebnih in finančnih podatkov igralcev.

Craps House Edge in kvote: Kako izračunati svoje možnosti za zmago

Craps House Edge in kvote: Kako izračunati svoje možnosti za zmago

Craps igrajo že generacije. Stave se oddajo na rezultate posameznega meta ali zaporedja metov v tej igri s kockami. Craps je enostavna igra, vendar je za njeno izpopolnjevanje potrebno nekaj spretnosti.

Craps Online v primerjavi s Craps v živo: Kateri je boljši?

Craps Online v primerjavi s Craps v živo: Kateri je boljši?

Milijoni ljudi po vsem svetu cenijo igranje craps v igralnicah. Igralci igre Craps lahko zaradi ogromne rasti spletnih igralnic zdaj izbirajo med spletnimi igrami in igrami v živo. Igralci, ki želijo igrati craps, kje naj igrajo? Primerjali bomo virtualne igre z izkušnjo resničnega življenja, ki jo ponuja craps v živo na spletu.

Različice igre Craps: Raziskovanje različnih vrst spletnih iger Craps

Različice igre Craps: Raziskovanje različnih vrst spletnih iger Craps

Ljudje že stoletja igrajo craps. Od svoje ustanovitve je doživel številne spremembe, vključno z uvedbo različnih vrst crapsa. Povečala se je tudi privlačnost spletnega igranja craps, ki zagotavlja enako vznemirljivo izkušnjo, ne da bi zapustili hišo. Tukaj smo, da se pogovarjamo o različnih vrstah spletnih iger na srečo craps, vključno z njihovimi pravili, kvotami za izplačilo in prednostjo hiše.

Stavne strategije Craps: nasveti in triki za spletne igralce

Stavne strategije Craps: nasveti in triki za spletne igralce

Številni spletni igralci igrajo craps in iščejo zmagovalno strategijo craps. Katere pa so najboljše stave v strategiji craps? Igralci, ki želijo povečati svoje možnosti za uspeh pri igri craps, se morajo seznaniti z različnimi razpoložljivimi strategijami in metodami stav.