Stavne strategije Craps: nasveti in triki za spletne igralce

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
Fact CheckerDylan ThomasFact Checker

Številni spletni igralci igrajo craps in iščejo zmagovalno strategijo craps. Katere pa so najboljše stave v strategiji craps? Igralci, ki želijo povečati svoje možnosti za uspeh pri igri craps, se morajo seznaniti z različnimi razpoložljivimi strategijami in metodami stav.

Tukaj so naši nasveti in triki za najboljšo strategijo crapsa, celovitost nadzora kock, pomen upravljanja brankrolla in na katere stave morate biti pozorni.

Stavne strategije Craps: nasveti in triki za spletne igralce

Najboljša stavna strategija Craps

Kljub temu, da je craps a priljubljena igralniška igra na podlagi sreče je veliko strategij craps igralcem pomagalo pridobiti prednost pred hišo ali drugimi igralci.

Preden poskušate ustvariti strategijo za zmago v igri, je nujno vedeti, osnovna pravila igre craps na spletu. Ne da bi dobro poznali pravila, je lahko težko razumeti celo najpreprostejšo strategijo craps.

Za igralce je pomembno, da poiščite pravo spletno igralnico ali craps spletno stran, kjer lahko igrajo brezplačno ali s pravim denarjem. To jim pomaga odkriti najboljšo strategijo stav na craps, razumeti kvote za craps in učinkovito uporabiti svoje znanje za izboljšanje svojih možnosti za zmago.

Stava Pass Line

Večina igralcev crapsa se odloči za stavo na črto prehoda. Ta stava se sklene tik preden se vrže kocka. Zmagovalna stava je sklenjena, če strelec dobi 7 ali 11. Igralci izgubijo stavo, če strelec dobi 2, 3 ali 12.

Rezultat je točka, če strelec vrže številko, ki ni 1. Strelec mora to številko ponoviti, preden izžreba 7. In če jo vrže, stava zmaga. Stava je izgubljena, če strelec vrže 7 pred številko točke.

Stava Ne prenese

Don't Pass je alternativa stavi Pass Line. Če strelec vrže 2 ali 3, dobi stavo. Če vržejo 7 ali 11, izgubijo. Stave se štejejo za potisne, če igralec vrže 12.

Vsaka druga številka, ki jo vrže strelec, postane točka. Strelec mora poskusiti vreči 7 pred številom točk. Igralci izgubijo stavo, če vržejo število točk pred 7.

Stava Come Bet

Ko strelec določi število točk, lahko sklenete stavo Come Bet, ki je enaka stavi Pass Line. Stava Come Bet se izplača, če strelec zadene 7 ali 11, potem ko jo je položil. Igralci bodo izgubili stavo, če strelec dobi 2, 3 ali 12.

Nova tarča je, če strelec pristane na številki, ki ni točka prispevka. Strelec se mora izogibati metanju 7 tako, da najprej zavrti točko pristopa. In če to storijo, stava zmaga. Igralci bodo izgubili svojo stavo, če se vrže 7, preden pride do točke.

Stava Ne pridi

Don't Come je nasprotje stave Come Bet. Če strelec po sklenitvi stave vrže 2 ali 3, zmaga. Če vržejo 7 ali 11, izgubijo. Stave se štejejo za potisne, če igralec vrže 12. Nova tarča je, če kocka pristane na številki, ki ni točka prispevka.

Strelec mora poskusiti vreči 7, preden se vrže točka. Igralčeva stava je izgubljena, če strelec vrže točko pristopa pred 7.

Druge vrste stav

Spletne igralnice craps ponuja široko paleto stav poleg stave Pass Line, Don't Pass Bet, Come bet in Don't Come bet. Nekateri najpogostejši so naslednji:

  • Stavite - Stava na številko 4, 5, 6, 8, 9 ali 10, ki se pojavi pred številko 7. Dobitki so sorazmerni z možnostmi stave, s plačilom 7:6 na zmago s številko 6 ali 8.
  • Field Bet - Stave na naslednji met 2, 3, 4, 9, 10, 11 ali 12. Če se vrže 3, 4, 9, 10 ali 11, prejme stavitelj enak denar, medtem ko met 2 ali 12 ima za posledico izplačilo 2:1.
  • Velikih 6/Velikih 8 - Stava na to, da je strelčev prvi met 6 ali 8 in ne 7. Zmagovalci prejmejo enak denar.
  • Težka stava - Stava na izid meta dveh številk, ki ni 7. Težka 6 je stava na strelca, ki zadene dve 3 pred 7. Odvisno od igralnice je lahko izkupiček kjer koli med 9:1 in 7: 1.

Upravljanje bankrolla v igri Craps

Igralci, ki slabo skrbijo za svoje bankrolle, lahko hitro izgubijo ves svoj denar. Vzpostavitev in upoštevanje omejitve porabe pred sodelovanjem je ključnega pomena. Preden začnejo, morajo igralci tudi omejiti, koliko denarja so pripravljeni staviti in izgubiti.

Ko dosežete to mejo, je čas, da opustite igro. Priporoča se tudi vzpostavitev upravljanja bankrolla za zmage. Ko igralci dosežejo to mejo, se morajo umakniti iz igre.

Ali je Dice Control legitimna stavna strategija Craps?

Običajna strategija crapsa se imenuje "nadzor kocke", ki vključuje met kocke po vnaprej določenem vzorcu, da vpliva na rezultat metanja. Nekateri igralci kock prisegajo na edinstvene metode, kot je določena postavitev kocke ali določeno držanje, ki povečajo njihove možnosti za doseganje določenih številk. Med hazarderji se veliko razpravlja o nadzoru kock, vendar niso vsi prepričani, da deluje.

Zagovorniki nadzora s kockami trdijo, da je mogoče vplivati na rezultat meta s spretnim manipuliranjem s kockami. Trdijo, da bo uporaba določenega niza kock, držanja in metanja povečala verjetnost, da bo oseba vrgla število točk ali kombinacijo, na katero je stavil.

Skeptiki trdijo, da so rezultati metanja crapsa povsem naključni in da igralčeva sposobnost vplivanja na kocko ne vpliva na igro. Trdijo, da je težko nadzorovati rezultat meta crapsa zaradi njegove narave.

Dvomljivo je, da bo veljavnost kontrole kock kmalu rešena, vendar to ne pomeni, da je prepir končan. Nekateri igralci morda prisegajo na metodo, drugi pa lahko rečejo, da je vse fikcija.

Nasveti in triki za spletne igralce

Igranje spletnega crapsa je podobno igranju v kopenski igralnici, vendar lahko nekatere razlike pomagajo igralcem, da pogosteje zmagujejo:

  • Bodite pozorni na ugledne, poštene in varne spletne igralnice.
  • Nekaj brezplačne vaje s kockami pred igranjem za pravi denar.
  • Biti skladen s stavnimi strategijami.
  • Imeti dostop do vrhunske bonuse in promocije.
  • Nastavitev omejitve izgube, da ne izgubite preveč denarja.

Zaključek

Vsakdo se lahko dobro zabava pri spletnem crapsu, če uporablja tudi začetniško craps strategijo. Ko si igralci vzamejo čas za razvoj najboljše stavne strategije za craps in dobro ravnajo s svojim denarjem, lahko izboljšajo svoje možnosti za zmago in se neverjetno zabavajo, ko se odločijo igrati spletni craps.

About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak

Ali je pri crapsu bolje staviti na Pass Line ali Don't Pass Line?

Odgovor je "odvisno", ker ima vsak svoj način igranja iger na srečo in stav. Stave na Don't Pass Line so spodobna izbira za tiste, ki želijo staviti proti udarcu, čeprav je prednost hiše nekoliko višja kot pri stavah na Pass Line. Igralci morajo izbrati stavni pristop, ki ustreza njihovim splošnim ciljem in ravni udobja pri prevzemanju tveganj.

Kako pomembno je upravljanje bankrolla pri stavnih strategijah craps?

Učinkovito upravljanje bankrolla je bistveno za vsakega igralca, ki stavi pravi denar na izid igre, kot je craps. Pomembno je narediti proračun in se ga držati. Uvedba omejitve stop-loss lahko igralcem pomaga, da se izognejo nadaljnjim izgubam, tako da omejijo njihovo zmožnost ustavitve, ko so že utrpeli izgubo.

Ali lahko dosledno zmagujete v craps?

Igralci bodo imeli težave z doslednim zmagovanjem v igri craps. Vendar se lahko možnosti za zmago izboljšajo s pomočjo osnovne strategije craps z uporabo prave stave na kvote in upravljanja bankrolla. Craps je igralniška igra; ni načina, da bi vedeli, ali bo nekdo zmagal ali izgubil.

Ali obstajajo strategije stav z nizkim tveganjem pri crapsu?

Nekatere strategije stav na craps lahko pomagajo zmanjšati izgube, vendar nobena strategija ne more zagotoviti zmag. Stave na "Pass" ali "Don't Pass" in nastavitev 6 ali 8 so primeri nizkotveganih stavnih strategij craps.

Katera je najboljša strategija stav na craps za začetnike?

Igralci, ki so novi v crapsu, se morajo naučiti, da je najboljši pristop, da se držijo osnovnih stav, kot je Pass Line, in tistih z nižjo prednostjo hiše. Te stave je enostavno postaviti in razumeti ter zagotavljajo pošteno razmerje med tveganjem in možnim izplačilom.

Ali je pri igranju craps potrebna strategija stav?

Odsotnost stavne strategije pri igrah craps ni katastrofalna, vendar lahko igralcem pomaga pri ravnanju z denarjem in sprejemanju boljših odločitev. Brez strategije je večja verjetnost, da bodo igralci izgubili denar zaradi čustvenih stav kot pa razumskih.

Craps House Edge in kvote: Kako izračunati svoje možnosti za zmago

Craps House Edge in kvote: Kako izračunati svoje možnosti za zmago

Craps igrajo že generacije. Stave se oddajo na rezultate posameznega meta ali zaporedja metov v tej igri s kockami. Craps je enostavna igra, vendar je za njeno izpopolnjevanje potrebno nekaj spretnosti.

Craps Online v primerjavi s Craps v živo: Kateri je boljši?

Craps Online v primerjavi s Craps v živo: Kateri je boljši?

Milijoni ljudi po vsem svetu cenijo igranje craps v igralnicah. Igralci igre Craps lahko zaradi ogromne rasti spletnih igralnic zdaj izbirajo med spletnimi igrami in igrami v živo. Igralci, ki želijo igrati craps, kje naj igrajo? Primerjali bomo virtualne igre z izkušnjo resničnega življenja, ki jo ponuja craps v živo na spletu.

Kako igrati Craps na spletu: Navodila po korakih za igranje na spletu

Kako igrati Craps na spletu: Navodila po korakih za igranje na spletu

Craps na splošno velja za eno najbolj vznemirljivih in igranih iger na srečo po vsem svetu. Ta oblika iger na srečo sega tisočletja nazaj in njene številne ponovitve to odražajo. Craps je zdaj igra, ki jo je mogoče igrati od doma, zahvaljujoč rasti spletnih igralnic.

Različice igre Craps: Raziskovanje različnih vrst spletnih iger Craps

Različice igre Craps: Raziskovanje različnih vrst spletnih iger Craps

Ljudje že stoletja igrajo craps. Od svoje ustanovitve je doživel številne spremembe, vključno z uvedbo različnih vrst crapsa. Povečala se je tudi privlačnost spletnega igranja craps, ki zagotavlja enako vznemirljivo izkušnjo, ne da bi zapustili hišo. Tukaj smo, da se pogovarjamo o različnih vrstah spletnih iger na srečo craps, vključno z njihovimi pravili, kvotami za izplačilo in prednostjo hiše.