Kaj je Slingo? Vse kar morate vedeti

Igre

2021-12-02

Ethan Tremblay

Torej, kaj je Slingo? Kot že ime pove, je Slingo spletna igralniška igra, ki ponuja popolno mešanico med igralnimi avtomati in bingom. Čeprav ljudje uživajo v Slingu že od leta 1994, je Gaming Realms šele do leta 2015 dobil vse pravice do te igre.

Kaj je Slingo? Vse kar morate vedeti

Slingo je bil prvotno zasnovan kot brezplačna igra, čeprav najnovejše različice ponujajo igranje za pravi denar. Pogosto ga boste igrali na mreži 5x5, ki spominja na bingo kartico s 75 žogicami.

Spodaj boste videli enovrstični kolut, številke gostovanja in simbole, ki so prečrtani s kartice. Še vedno ne razumeš? Nadaljujte z branjem, če želite izvedeti več!

Kako igrati Slingo

Če ti obiščite najboljše spletne igralnice, obstaja 101-odstotna verjetnost, da boste igrali spletne igralne avtomate in bingo. Zdaj združite spletke obeh iger in ga postavite na mrežo 5x5, ki prikazuje do 25 naključnih številk. Številke so izvlečene iz standardnega formata bingo s 75 kroglicami.

Na dnu mreže boste videli eno linijo reže ali kolut. Pri vsakem vrtenju prikaže pet številk ali simbolov. Običajno igralci dobijo od 10 do 20 vrtljajev, z namenom, da na kartah zapišejo čim več številk. Igralci morajo izpolniti kombinezone in črte na plošči, ki spominjajo na bingo kartico, da zmagajo v krogu.

Ko ustvarite zmagovalne vrstice, dobite zmagovalne točke, podeljene iz različnih razlogov, kot je označevanje celotne črte ali karte. Nato se denarna nagrada podeli glede na število točk, ki jih zberete na koncu dodeljenih vrtljajev.

Medtem pa vznemirjenje še naprej kaplja, ko ikone, kot sta hudič in šaljivec, izskočijo sredi vrtenja. Na primer, pristanek simbola jokerja omogoča igralcem, da izberejo številko v stolpcu nad simbolom. Super joker vam omogoča, da označite katero koli številko na mreži 5x5, simbol brezplačnega vrtenja pa vam daje dodatno priložnost za zmago.

nadaljujte z branjem

Med igro lahko pridobite dodatne točke z zmago vodoravno, navpično, diagonalno ali ustvarite polno hišo. Po tem igralec z največ točkami v načinu za več igralcev prejme premium nagrado. Seveda je to predvsem posledica sreče, čeprav nekatere različice Slingo prihajajo z bonus krogi, podobnimi spletnim igralnim avtomatom.

Ko že govorimo o bonusih Slingo, lahko izbirate med tremi ikonami, da razkrijete nagrado, če vas to pozove. Prav tako lahko igralci kupijo dodatne vrtljaje v drugih različicah, če so blizu polne hiše ali več zmagovalnih linij. Pazite pa, da ima različica za več igralcev običajno časovno omejitev. Zato uporabite svoje vrtljaje čim hitreje.

Nasveti za zmago pri igranju Slingo na spletu

Kot katera koli druga spletna igralniška igra tudi pri Slingo obstaja nekaj strategij za povečanje vaše zmagovalne kvote. Spodaj je nekaj:

  1. Prva stvar, ki jo morate storiti, ko igrate Slingo, je, da natančno preberete pravila igre. Medtem ko je osnovno igranje v večini različic podoben, ima lahko vsaka edinstvene funkcije in okrepitve.

  2. Naučite se tudi preudarno uporabljati svoje divje. Ne hitite vedno z dokončanjem naslednjega Slinga. Namesto tega razmislite vnaprej, tako da sprostite sredinski kvadrat, da odklenete prihodnje zmage.

  3. Nazadnje in kar je najpomembneje, dvakrat premislite, preden kupite te dodatne vrtljaje. V tej igri na srečo ni nobenega zagotovila, da lahko dodatni vrtljaji povzročijo zmago. Zato ne kupujte dragih vrtljajev, razen če niste prepričani v svojo naslednjo potezo.

Ste pripravljeni igrati Slingo?

Na splošno je Slingo precej preprosta igra, opremljena z dodatnimi močmi in posebnimi funkcijami. Igra je preprosta in vam ponuja nekaj novega, stran od enodimenzionalnih video rež in tombole. Torej, poiščite regulirano spletno igralnico in preizkusite Slingo še danes!

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice