Igranje pokra – najboljša strategija in nasveti za povečanje

Poker

2020-11-09

Spletni poker je spletna igralnica igra, ki je zelo priljubljena, vendar morate imeti disciplino. Ta članek bo opozoril na nekaj strateških namigov, ki vam bodo v pomoč. Edini in edini pristop, da v celoti razumete vse to, je z malo vaje, zato vam priporočam, da se najprej prijavite na spletno mesto za poker in igrate brezplačno.

Igranje pokra – najboljša strategija in nasveti za povečanje

Vsa spletna mesta za poker dajejo brezplačno igre ki služijo kot uporabno praktično področje. Začnite z najmanjšimi vložki, ki so na voljo na spletu, ali igrajte z nekaj manjšimi funti s prijatelji. V bistvu želite črpati iz čim več znanja in videti čim več rok.

Najboljša različica spletnega pokra za sodelovanje

Čeprav obstaja veliko možnosti za poker, predlagamo, da začnete z No Limit Texas Hold'em, saj je to najbolj priljubljena različica igralniškega pokra. to pomeni, da je vedno enostavno najti igre na spletu. Prav tako kaže, da je o spletnem pokru najbolj razpravljano na forumih ali ocenah spletnih iger, zato je na voljo veliko informacij, ki vam bodo pomagale izpopolniti igro pri vašem iskanju.

Texas Hold'em lahko traja nekaj minut, da ga razumemo, a za izpopolnitev traja več let. Zahteva veliko strategij in protistrateg, ki bodo preizkusile vaše matematične, psihološke in manipulacijske sposobnosti. Dobra novica pa je, da morate biti samo pametnejši od nasprotnikov, proti katerim igrate, da postanete prvak.

Spodaj je nekaj strategij, ki jih lahko sprejmete, in nasveti, ki jih lahko uporabite, ne glede na to, ali ste novinec, ki išče preprosta pravila pokra ali iščete nova priporočila ali izkušen igralec, ki išče bolj izpopolnjeno spletno strategijo pokra, preverite te nasvete:

Pozornost je ključnega pomena

Bolj kot karkoli drugega ne pozabite, da je strategija pokra kontekstualna in zato morate res biti pozorni na to, kaj drugi igralci za mizo v resnici počnejo. To je morda ogromna naloga, ko šele začenjate, vendar vsaj poskusite paziti na igralca na vaši desni in na dva igralca na vaši levi, saj ste to igralci, s katerimi boste verjetno sodelovali ves čas.

Kateri položaj ste zaklenili

Teorija položaja je ena najpomembnejših v pokru in jo novinci pogosto ignorirajo. Gumb delilca je najugodnejša pozicija na mizi, saj zagotavlja, da boste do preostalega pota še vedno lahko delovali zadnji. Položaj desno od gumba je drugi najpomembnejši in tako naprej v padajočem zaporedju v nasprotni smeri urinega kazalca okoli mize, dokler ne pridemo do male slepe.

Obstaja Lady Luck in Obstaja Bistroumnost

Lahko bi naleteli na nekaj drugih, ki trdijo, da je igranje pokra le igra na srečo - da Lady Luck odloča, kdo zmaga in kdo izgubi. Oh, popolnoma zmotno. Poker je igra sreče in sposobnosti. Toda resnica je, da je sreča (in smola) kratkoročna senzacija in če želite biti dolgoročni zmagovalec pokra, se morate pripraviti.

Zlato pravilo

Ta zadnji nasvet je poseben za igralce spletnega pokra. Če igrate v tradicionalnih sobah za poker, igrate samo za eno mizo. Vsaka roka naenkrat je vse, o čemer ste kdaj razmišljali. Vendar pa lahko na spletu igrate na toliko mizah, kolikor želite hkrati. To bi lahko bilo zelo vabljivo, saj je impulz za ukrepanje tako enostavno izpolniti.

Vendar pa lahko zagon toliko tabel hkrati močno škoduje vaši donosnosti naložbe. Če lahko hkrati upravljate z več mizami, je lahko igranje na več mizah odličen način za razporeditev nestanovitnosti in povečanje dobitkov. Toda kot pri številnih vprašanjih pokra, se igralci ne soočajo vedno z resnico o tem, koliko miz lahko resnično upravljajo hkrati.

Ne igrajte, da navdušite druge ljudi s tem, koliko miz lahko obvladamo, in odkrivanje vašega idealnega števila miz je res izjemno pomembno za vaše dolgoročne dobitke.

Zadnje novice

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate
2022-09-27

Najboljši vodnik po kvotah za ruleto za boljše rezultate

Novice