Poker

December 9, 2020

Spletni poker - osnovne veščine

Luka Novak
WriterLuka NovakWriter
ResearcherPriya PatelResearcher

Poker je poljubno število kartic igre kjer igralci vlagajo denar, v kateri roki je po njenih pravilih najboljša. Poker kot igra obstaja že od 20. stoletja in je do danes še vedno ena najbolj igranih spletnih iger na svetu, zaradi česar je obvezen pri spletne igralnice.

Spletni poker - osnovne veščine

Kako se igra poker začne

Igre pokra se začnejo, ko eden ali več igralcev pokra vloži prisilno stavo, ki je sicer znana kot blind ali ante. Vsak sodelujoči igralec v igri pokra stavi glede na rang, za katerega meni, da je njegova kombinacija vredna v primerjavi z drugimi igralci.

Pričakuje se, da bo vsak sodelujoči igralec izenačil prejšnjo stavo in če tega ne bo storil, bo ta stava izgubljena in vsa nadaljnja vpletenost v igro. Vsak igralec, ki ustreza stavi, se lahko odloči za dvig stave. Stave se končajo, ko vsi igralci vpokličejo svojo zadnjo stavo ali nimajo denarja za ponovno igranje.

Taktike, kako zaslužiti malo z igranjem pokra na spletu kot začetnik

Številni novinci se vsak dan podajajo v spletno igro pokra, da bi zaslužili nekaj denarja in poravnali račun, a če želite zaslužiti na spletu kot začetnik, obstaja nekaj osnovnih pravil, ki jih mora igralec poznati in se jih zavedati. Začetnikom spletnega pokra je priporočljivo igrati z denarjem z nizkimi vložki.

Igralci spletnega pokra bi morali imeti strategijo, ki ji bodo sledili, če želijo zaslužiti s spletnim pokram. Če želite kot začetnik zaslužiti s spletnim pokrom, morate biti disciplinirani, delavni, imeti pravo strategijo, ki vam ustreza, med drugim tudi nadzor nad naklonom.

Razčlenitev delovne strategije za igralca spletnega pokra

 • Igrajte denarne igre z nizkimi vložki: Če želite biti uspešni in zaslužiti na spletu z igranjem pokra, bi se morali igralci, zlasti začetniki, veseliti igranja, kjer lahko stavijo z minimalnim zneskom in opazujejo, kako njihov dobiček enakomerno raste.

 • Igranje NL10 ali NL25: Da lahko začetniki z igranjem pokra na spletu zaslužijo več, mora biti igralec pripravljen prevzeti nekaj tveganja in vložiti več denarja v zdaj zelo konkurenčno igro. Dosledni igralci uživajo v Rakebacku blagovnih znamk spletnega pokra. Skoraj vse blagovne znamke pokra na spletu zdaj ponujajo Rakeback kot obliko spodbujevalnega/bonusnega denarja, da bi pritegnili igralce, da se držijo svojih blagovnih znamk.

 • Igranje tesne in agresivne strategije: Najboljša in priporočljiva oznaka, ki jo uporabljajo uspešni igralci pokra, ki so z igro zaslužili denar, se imenuje "TAG". TAG pomeni tesno in agresivno strategijo. Tag je najboljša strategija za spletne igralce pokra, da zaslužijo dostojen denar, ko igrajo denarne igre z mikro vložki.

  Uspešna strategija v pokru

  Oznaka v pokru pomeni tri pomembne stvari, ki so:

 • Igralci spletnega pokra bi morali biti zelo selektivni pri izbiri igre.

 • Če želite imeti delujočo strategijo, morajo igralci pokra biti pozorni na svoje položaje na poker mizi, ko je čas, da se odločijo, katero igro bodo odigrali.

 • Igralci spletnega pokra bi morali biti pripravljeni na agresivno igro po flopu. Poker je včasih podoben šahu, saj igralci, ki znajo narediti prave poteze, ko se ponudijo priložnosti, lahko s spletnim pokrom zaslužijo dostojen denar. Če želite biti uspešni kot igralec pokra, se morate biti pripravljeni držati svoje strategije, tudi če vam ne daje želenih rezultatov v dneh in včasih nekaj tednih, saj morda ni 100 % ves čas.

  Opazovanje mize z ribami na njih

  Če želite dobro zaslužiti na spletu z igranjem pokra, mora biti igralec sposoben opaziti najboljšo mizo. Ko je vložek nizek, se lahko spletni poker zlahka umakne z igranjem na kateri koli mizi, ko pa bo meja višja, na vaši mizi ne bo rib, zato ste izbrali napačno mizo.

Začetniki, ki želijo zaslužiti z igranjem pokra, bi morali biti pripravljeni na menjavo, da bi pritegnili nekaj srednjih in povprečnih igralcev za svojo mizo in jih nato premagali, da bi osvojili več.

Drugi načini zaslužka na spletnem pokru, razen z denarno igro

Ko gre za zaslužek s pokram, je denarna igra vedno prva na mizi, vendar obstajajo tudi drugi načini, s katerimi lahko igralci pokra zaslužijo denar od igre na spletu.

 • Turnir z več mizami: Če želite zmagati na turnirju z več mizami (MTT) kot spletni igralec pokra, še vedno potrebujete zgoraj naštete taktike denarja z nizkimi vložki, jasne načrte in delovno strategijo.
 • Sedi in pojdi: igralci spletnega pokra zaslužijo tudi z igranjem Sit and Gos in če želite zmagati v Sit and Gos, morate še vedno uporabiti tudi denar z nizkimi vložki in druge strategije, ki vam bodo pomagale pri zmagovalnih možnostih.
About the author
Luka Novak
Luka Novak
About

Luka Novak, dinamičen 24-letnik iz Slovenije, je strokovnjak za spletne igralnice in lokalizacijo. S svojim tehničnim znanjem in ljubeznijo do jezikov Luka brez težav povezuje globalne spletne igralnice in slovenske ljubitelje iger.

Send email
More posts by Luka Novak
undefined is not available in your country. Please try:

Zadnje novice

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju
2024-04-18

Krmarjenje v porastu spletnih igralnic: vodnik po varnem in prijetnem igranju

Novice