Najboljša Video poker Spletna Igralnica v 2023

Video poker je ena najbolj tradicionalnih iger v spletnih igralnicah. Z združevanjem elementov sreče in strategije igralcem nudi edinstveno izkušnjo. In vse se zgodi zelo hitro.

Tukaj se boste naučili o pravilih, strategijah in različnih različicah igre ter o najboljših igralnicah za video poker, med katerimi lahko izbirate. Ponujamo vam tudi vodnik po korakih ter informacije o bonusih in brezplačnih igrah, s katerimi lahko razvijete svoje sposobnosti.

Najboljša Video poker Spletna Igralnica v 2023
Image

Najboljše spletne igralnice za video poker

Video poker združuje značilnosti pokra z elementi spletnih igralnih avtomatov.

Pravila so enaka kot pri tradicionalni igri, vendar se karte črpajo iz generatorja naključnih števil (RNG). Kljub temu lahko s potezami, za katere se odločite, vplivate na izid vsakega kroga. In to je tisto, kar ga je naredilo tako priljubljenega. Tako zelo, da je video poker danes prisoten v vseh najboljše spletne igralnice.

Seveda je ob vsej tej razpoložljivosti težko najti idealno spletno igralnico z video pokrom. Poleg tega operater morda nima vedno najboljše igre video pokra za igranje.

Da bi vam pomagali pri tej nalogi, smo izbrali najboljša spletna mesta na trgu. Vse video poker igralnice na našem seznamu ponujajo varno, prijetno izkušnjo — in v nekaterih primerih polno bonusov in ponudb za vas.

Image

Pravila za video poker

Pravila video pokra se lahko razlikujejo glede na različico igre, ki jo izberete. Vendar pa je v vseh različicah nekaj skupnih elementov.

Video poker se običajno igra s kompletom 52 kart. Na začetku vsakega kroga lahko nastavite vrednost svoje stave. Na glavni plošči boste običajno našli seznam z donosom za vsako kombinacijo kart.

Oglejte si pogost primer tabele izplačil:

 • Royal Flush: 1 do 250
 • Straight Flush: 1 do 50
 • Štiri vrste: od 1 do 25
 • Polna hiša: 1 do 9
 • Izpiranje: 1 do 6
 • Ravno: 1 do 4
 • Tri vrste: 1 proti 3
 • Dva para: 1 proti 2
 • Jacks or Better: 1 proti 1

Ko nastavite svojo stavo, morate pritisniti DEAL. To bo razkrilo pet kart, ki jih je za vas prvotno izžrebal algoritem.

Če nimate zmagovite kombinacije, imate še vedno možnost, da kliknete možnost ŽREBANJE in prejmete nove karte. Če želite obdržati eno ali več kart, jih preprosto izberite in pritisnite HOLD, preden se premaknete naprej.

Kako igrati video poker na spletu
Image

Katera je najboljša igra video pokra?

Najboljši ponudniki spletnih igralniških iger se bodo osredotočili na najbolj priljubljene različice video pokra. Običajno izstopajo naslednje različice:

 • Jacks or Better: To je najbolj priljubljena možnost med igralci. V tej igri lahko vrnete denar, ki ste ga stavili, tako da dobite par fantov ali višjih kart — damo, kralja ali asa.
 • Deuces Wild: V tej različici vse dvojke (karte z nominalno vrednostjo 2) delujejo kot wild. To pomeni, da lahko zamenjajo druge karte in tvorijo zmagovalno kombinacijo. Najmanjša kombinacija tukaj je trojka.
 • Joker Poker: V tem primeru je Joker vključen v špil. Deluje kot nadomestna karta, ki nadomešča druge karte v igri. Ta različica video pokra sprejema tudi pare kraljev in asov.
 • Desetke ali boljše: To je podobno Jacks or Better. Razlika pri tem je možnost sestavljanja para 10. Ker so kombinacije pogostejše, je povprečni donos nekoliko nižji kot pri drugih različicah.
 • Asi in obrazi: Tukaj je še ena različica Jacks or Better. Vključuje zelo dobra izplačila za 4 obrazne kartice. To je kombinacija štirih fantov, dam, kraljev ali asov.

Med temi možnostmi je Jacks or Better tista, ki ima običajno najvišji donos igralcu (RTP) – običajno nad 99 %.

Težko je opredeliti, katera je najboljša igra video pokra. Poleg tistih, ki smo jih našteli, boste našli druge možnosti z različnimi elementi. Torej, pogumno izberite tisto, ki vam bolj ustreza.

Najbolj priljubljene različice spletnega video pokra
Image

Kako igrati spletni video poker za pravi denar

Zdaj veste, kako so pravila zelo preprosta v kateri koli najpogostejši različici te igre. Pri igranju spletnega video pokra za pravi denar torej ni nobene skrivnosti.

Tukaj je vodnik po korakih za začetek:

1. Prijavite se v spletno igralnico

Začnite tako, da si ogledate najboljša spletna mesta za spletne igralnice in izberete, kje boste igrali. Vedno poiščite zanesljivo igralnico z vašo najljubšo različico video pokra.

2. Registrirajte račun

Nato je čas, da ustvarite uporabniški račun. Izpolniti boste morali obrazec s svojimi podatki - polnim imenom, datumom rojstva, e-poštnim naslovom itd. To je tudi dobra priložnost, da zaprosite za kateri koli bonus dobrodošlice, ki je na voljo v igralnici.

3. Depozitni denar

Če želite igrati video poker na spletu za pravi denar, boste morali položiti svoj novi račun. V večini primerov bo prišlo do a različne varne načine plačila na spletu, vključno z bančnimi nakazili, kreditnimi/debetnimi karticami in e-denarnicami, kot sta PayPal ali Neteller.

4. Izberite igro video pokra

Potem je čas, da se odločimo, kaj je najboljša spletna igralniška igra za igranje. Tukaj sta priljubljeni izbiri Jacks or Better in Deuces Wild. Vendar boste našli številne druge različice najboljših ponudnikov, kot so iSoftBet, Microgaming, NetEnt in Play'n GO.

5. Skleni stavo

Prva stvar, ki jo boste videli v igri video pokra, je tabela izplačil. Tam boste lahko preverili potencialne dobitke za vsako kombinacijo kart. Odločite se o vrednosti stave in pritisnite DEAL, da razkrijete karte.

6. Odločite se, kaj storiti naprej

Ko se razkrije prva kombinacija, lahko zahtevate nove karte. Preden to storite, kliknite karte, ki jih želite obdržati, in kliknite ZADRŽI. V nekaterih različicah igre bodo najboljše možnosti za ohranitev izbrane samodejno. Nato za nadaljevanje kliknite RIŠI.

7. Zberite svoje dobitke (upam, da!)

Ko so nove karte razkrite, lahko vidite, katero kombinacijo ste dobili - če sploh. Lahko je na primer Royal Flush ali Full House. Vaše stanje bo posodobljeno takoj. Nato lahko znova pritisnete DEAL in nadaljujete z igro.

The kvote in izplačila spletnega video pokra se lahko razlikujejo glede na različico in igro, ki ste jo izbrali. In to bo dolgoročno zagotovo vplivalo na vaše dobitke.

Spletna izplačila in kvote za video poker
Image

Strategije video pokra

Ena od lepot pokra je možnost, da sledite strategiji, ki bo imela resničen vpliv na vaše rezultate – tudi če je majhen. Vendar pa izbira najboljša video poker strategija ni preprosta naloga. Močno je odvisno od vašega stila igranja.

Kljub temu obstaja nekaj strategij za video poker, ki se vedno dobro prilegajo. Tu je nekaj primerov najpogostejših scenarijev:

 • Four to a Straight/Flush: držite vse štiri karte
 • Tri proti Royal Flush: zadrži
 • Par poljubne vrednosti: držite ga in potegnite tri nove karte
 • Tri karte za Straight Flush: zadržite
 • Noben od zgornjih scenarijev: držite vse priključke ali višje

Najboljše strategije za igranje video pokra na spletu so tiste, ki povečajo vaše možnosti za zmago. V nekaterih primerih boste imeli na izbiro več kot eno pot. In težko je reči, kateri je boljši. Tako lahko preizkusite nekaj strategij, preden začnete igrati s pravim denarjem.

Kako zmagati pri spletnem video pokru: nasveti in strategije za uspeh
Image

Brezplačne video igre pokra

Ena od prednosti video pokra v primerjavi s fizičnimi igralnicami in igrami z delivci v živo je ta, da boste našli veliko iger, ki jih lahko igrate brezplačno. V tem primeru bo vaše stanje izmišljeno — kot tudi vsi dobitki, ki jih zberete med sejo. Toda brezplačen spletni video poker vam bo pomagal zapomniti pravila, preizkusiti strategije — in se zabavati.

Če želite brezplačno igrati video poker na spletu, pojdite na spletno mesto igralnice po vaši izbiri in se pomaknite do seznama video poker iger. Preverite, ali so na voljo demo različice. Običajno je vse, kar morate storiti, da to ugotovite, pomakniti miškin kazalec nad vsako igro in preveriti, ali se pojavi možnost, kot je »Igraj brezplačno« ali »Igraj demo«. Nato samo kliknite in se zabavajte.

Image

Bonusi za video poker

Za več igranja lahko uporabite tudi bonuse dobrodošlice, bonuse za ponovno nalaganje, bonuse brez pologa in druge ponudbe. Številne najboljše spletne igralnice ponujajo bonuse za video poker, medtem ko bodo druge promocije vključevale tudi igralne avtomate, ruleto itd.

Preden ustvarite svoj račun v igralnici in/ali opravite depozit, ne pozabite prebrati Pogojev in določil ponudbe. Pomembno je preveriti, ali je bonus veljaven za vašo priljubljeno igro in katera pravila boste morali upoštevati.

Image

Video Poker Wordlist

 • Stava: Znesek stave v krogu video pokra.
 • dogovor: Začetna razdelitev kart igralcu v igri video pokra.
 • Demo igre: Simulacije z virtualnim denarjem, prav tako ne izplačajo pravega denarja uporabnikom, ko dobijo.
 • Nariši: Postopek zavrženja nekaterih kart v roki in sprejemanja novih na njihovo mesto.
 • E-denarnice: način plačila, ki igralcem omogoča shranjevanje in prenos denarja na spletu, kot so PayPal, Skrill in Neteller.
 • Izperite: Kombinacija petih kart, kjer so vse karte iste barve.
 • Polna hiša: Kombinacija, ki vsebuje tri karte enega ranga in dve karti drugega ranga.
 • Drži: Odločitev, da obdržite karto v roki, namesto da jo zavržete med fazo žrebanja.
 • Igralnica z delilcem v živo: Različica spletnih igralniških iger, kjer resnična oseba deli karte, v nasprotju z računalniško podprto igro.
 • Generator naključnih števil (RNG): Orodje, ki se uporablja za ustvarjanje naključnih rezultatov in zagotavljanje poštene igre v spletnih igralniških igrah.
 • Vrnitev k igralcu (RTP): Odstotek skupnih stav, za katere lahko igralec pričakuje, da jih bo sčasoma dobil nazaj v igri video pokra.
 • Royal Flush: Kombinacija petih kart, ki je sestavljena iz 10, Jacka, Dame, Kralja in Asa v isti barvi.
 • Naravnost: kombinacija, ki je sestavljena iz petih kart zaporednega ranga, ne glede na barvo.
 • Straight Flush: kombinacija petih kart, ki je sestavljena iz kart v zaporedju, vse iste barve.
 • Trije od vrste: Kombinacija, ki vsebuje tri karte istega ranga.
 • Dva para: Kombinacija, ki vsebuje dva para kart istega ranga.

Prikaži več

Video poker je priljubljena igralniška igra, v kateri že leta uživajo milijoni igralcev. S pojavom spletnih igralnic je postalo še bolj dostopno igralcem povsod.

Prikaži več

Ena od glavnih vrlin video pokra je njegova dinamičnost. Čeprav ima igra preprosta pravila in se hitro premika, od igralca zahteva tudi več kot le pritiskanje gumbov in čakanje na rezultat.

Prikaži več

Video poker je klasična igralniška zvrst, ki postaja vse bolj priljubljena tudi na spletu. Delno se zgodi, ker je to igra, ki ne temelji samo na sreči, ampak tudi na spretnostih. Z drugimi besedami, s pametnimi odločitvami lahko povečate svoje možnosti za zmago.

Prikaži več

Video poker je priljubljena igralniška igra, ki združuje elemente pokra in igralnih avtomatov. Igralcem ponuja možnost, da povečajo svoje možnosti za zmago z analizo kart po začetnem žrebanju. In zaradi tega so stvari še bolj razburljive.

Prikaži več

Spletni video poker je priljubljena igralniška igra, ki združuje elemente pokra in igralnih avtomatov. Ena njegovih glavnih značilnosti je, da lahko igralci sprejemajo strateške odločitve na podlagi prvih razdeljenih kart. Ne gre torej le za srečo – svoje možnosti za dobitek lahko povečate s pametnejšimi potezami.

Prikaži več

Video poker se je, tako kot druge igralniške igre, rodil precej pred spletno različico. Bil je že zelo priljubljen v fizičnih igralnicah po vsem svetu, preden je internet pridobil moč. Postala pa je tudi velika uspešnica na najboljših spletnih mestih za igralniške igre.

Prikaži več

Zadnje novice

Najbogatejši igralci pokra na svetu 2022
2022-07-24

Najbogatejši igralci pokra na svetu 2022

Spletni poker je ena tistih iger, ki pritegnejo najboljše igralce v igralnici. To je igra, ki temelji na spretnostih, pri kateri igralci nasprotujejo drug drugemu namesto proti hiši. Poker turnirji ponujajo tudi nagrade v višini sto tisoč dolarjev. Skratka, igra je magnet za izkušene in bogate igralce igralnic.

Priljubljeni poker lingo in sleng ter njihov pomen
2021-12-28

Priljubljeni poker lingo in sleng ter njihov pomen

Ali iščete začnite s spletnim pokrom? Začnite tako, da se naučite vseh osnovnih poker izrazov in vključenega poker slenga. Poker vključuje veliko žargona, ki zlahka prestraši začetnika.

Najbolj zanimiva matematična dejstva o video pokru, ki jih morate vedeti
2021-09-17

Najbolj zanimiva matematična dejstva o video pokru, ki jih morate vedeti

Ker vse o video pokru je matematični izračun ali uganka, je ena mojih najljubših igralniških iger. Razumem, kako stroji delujejo in kako odkriti igre, ki zagotavljajo najboljši matematični donos. Znam tudi uporabiti aritmetiko pri igranju igre, da povečam donos. In tudi vi se lahko vsega tega naučite, da postanete uspešen igralec video pokra.

5-minutni vodnik za pripravo na spletni poker turnir
2021-09-11

5-minutni vodnik za pripravo na spletni poker turnir

Igranje spletnega pokra je ena najbolj prijetnih zabavnih dejavnosti. Preprosto moraš poiščite spletno igralnico, izberite različico pokra in uživajte v seji. Vendar je normalno, da ste v tej igri nekoliko ambiciozni in osvojite zmago.

pogosta vprašanja

Vse, kar moraš vedeti o igralnicah

Kaj je video poker na spletu?

Spletni video poker je digitalna različica igre pokra, ki jo najdemo v igralnicah. V tem načinu karte deli generator naključnih števil (RNG), kot je to v primeru spletnih avtomatov. Igralec mora sestaviti kombinacije kart, da dobi dobičke nad vrednostjo svojih stav.

Kako igram video poker na spletu?

Če želite igrati video poker na spletu, se morate samo registrirati v spletni igralnici. Če želite igrati s pravim denarjem, ga boste morali položiti na svoj račun. Najboljše igralniške strani običajno ponujajo različne različice video pokra za svoje uporabnike, kot sta Jacks or Better in Deuces Wild. Nato preprosto izberite možnost in začnite igrati.

Ali lahko igrate video poker na spletu za pravi denar?

Da, video poker lahko igrate na spletu na najboljših igralniških mestih. Če želite to narediti, morate imeti denar na svojem stanju. Nato lahko izberete igro po svojih željah in se odločite za različne vrednosti svojih stav. Vaši dobitki se razlikujejo glede na kombinacijo, ki jo dobite v posameznem krogu.

Ali lahko zmagate v spletnem video pokru?

Da, v spletnih igrah video pokra je mogoče osvojiti pravi denar. V nekaterih različicah igre, kot je Jacks or Better, je lahko RTP višji od 99 %. Če želite povečati svoje možnosti za zmago, je pomembno, da dobro poznate pravila in znate sprejeti najboljše odločitve po začetni delitvi kart.